Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım iğnenin etkisi geçer ama bu tabi kişiye göre değişir canım. Ben kafamı bu kadar yorup çatlatmaktansa yapar hergün rahatlarım. Fenalık gelir bana ay oldumu tuttu mu iğne etkisi bitti mi vs. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dediğim gibi benim 4. Alışamam bedenimin tepkisini ezberledim az çok.
Olumsuz olsada üzülmeyeceğim için çok kafaya takmıyorum ondan hergün yapıyorum ben.
Olumsuz düşünme canım allah büyüktür

İkizlerin annesi özellikle sana soruyorum diğer kızlarda cevap verirse çok sevinirim, bugün 5. Günüm ama adet olacakmışım gibi ağrım var diğer günler hafif ağrılarım oldu ama bugün adet olacakmışım gibi sizde de mi böyle oldu çok korkuyorum adet olmaktan. Adet tarihim 13 Eylül pkolu olduğum içinde düzensiz
Canımm evet adet sancısı gibi sancılarım oluyordu özellikle 2. Hafta yani artık yumurtanın rahime yolculuğunu tamamladığı günlerde ağrım daha da artmıştı. Yani çok sancılanmak gebelik belirtisi olmadığı gibi bu süreçte yumurtanın çatlaması, yumurtanın rahme gömülmeye çalışması vücutta kesinlikle sancı ve ağrı yapıyor :KK19:

Olumsuz düşünme canım allah büyüktür
Aynen sana katılıyorum. M MiyavKedi biraz olumlu düşün lütfen ben bu ay 13 ay boyunca olan tüm belirtilerin aynısını yaşadım. Çok korkuyordum bu ay da negatif olacak diye. Pozitif gördüm bin şükür. Sen de umudunu yitirme. Kendini kaptır demiyorum ama sürekli negatif olduğunu düşünüp durma lütfen

Aynen sana katılıyorum. M MiyavKedi biraz olumlu düşün lütfen ben bu ay 13 ay boyunca olan tüm belirtilerin aynısını yaşadım. Çok korkuyordum bu ay da negatif olacak diye. Pozitif gördüm bin şükür. Sen de umudunu yitirme. Kendini kaptır demiyorum ama sürekli negatif olduğunu düşünüp durma lütfen
4 senedir olumlu düşünüyorum kuzum🤗🤗🤗 Her adet olduğumda buna da eyvallah demekten başka yol yok. Bakalım bunda ne olacak.
Benden olumsuz olsa bile burda sizlerin pozitif haberlerini okumakta güzel.

4 senedir olumlu düşünüyorum kuzum🤗🤗🤗 Her adet olduğumda buna da eyvallah demekten başka yol yok. Bakalım bunda ne olacak.
Benden olumsuz olsa bile burda sizlerin pozitif haberlerini okumakta güzel.
Hep birlikte çok güzel çift çizgili bol bebekli haberler alalım benim umudum çok yüksek ilk denemem belki ondan bilemiyorum ama olacak hissediyorum sende iyi düşün iyi olsun stres yapma

Gunayydiin kizlllaarrrr 😍😍😘aranizda yerlesme lekesi goren var mi 🙄
Çünkü benim dun gece bi damla seklinde leke gordum acik pembeydi .. korktum asilamam tutmadi diye 🤭
Daha asilamanin 6. Gunuydu . Cunku bu kadar erken adet olmayi beklemiyorum . Bat gunum de ayin 14 de🤗🤗

Gunayydiin kizlllaarrrr 😍😍😘aranizda yerlesme lekesi goren var mi 🙄
Çünkü benim dun gece bi damla seklinde leke gordum acik pembeydi .. korktum asilamam tutmadi diye 🤭
Daha asilamanin 6. Gunuydu . Cunku bu kadar erken adet olmayi beklemiyorum . Bat gunum de ayin 14 de🤗🤗
Günaydın canım. Ben de leke görmüştüm ama yerleşme değilmiş benim ki. Merak edip araştırdığımda 10-14 günleri arası yerleşme kanaması görülebilir yazıyordu. Aşılamanın 6. günüyse olabilir belki.

Günaydın canım. İnşallah geç döllenme falandır. Niye olmadın ki acep?
bilmiyomki kuzum ya normalde hep okudugum ve bildiğim kadarı ile iğneden 14 en geç 15. gün adet olunur ama yok ne leke ne başka bisey bol.kasik agrisi goguslerimde hala ayni of olsam bian önce keşke ama geç dollenme olurmiki catlatma ignesinde

Günaydın canım. Ben de leke görmüştüm ama yerleşme değilmiş benim ki. Merak edip araştırdığımda 10-14 günleri arası yerleşme kanaması görülebilir yazıyordu. Aşılamanın 6. günüyse olabilir belki.
Cok mu gelmisti senin. Ama sonra devami gellmedi benim lekemin🤔🤔

bilmiyomki kuzum ya normalde hep okudugum ve bildiğim kadarı ile iğneden 14 en geç 15. gün adet olunur ama yok ne leke ne başka bisey bol.kasik agrisi goguslerimde hala ayni of olsam bian önce keşke ama geç dollenme olurmiki catlatma ignesinde
Bilmiyoru ki sadece tahmin. En azından regl olsan bir dahaki döneme önüne bakarsın.

X