Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım normal aşılamada spermi yıkıyorlar kaliteli olanları seçiyorlar ya aslında bu kaliteli olarak görünen spermlerin içerisinde yine de kırıklıkları olan spermler var ama mikroçip sistemine göre yapılan sperm ayıklamada kullanılan mikroçip sayesinde spermler dna larına göre en mükemmel olanlar şekilde ayıklanıyor ve büyük başarı elde ediliyor.
Aaa gercekten guzel bir yontemmis. Rabbim insaallah bunlara ihtiyac duymadan hepimize nasip eder 🤲😍

Şunu söylemeden geçemiycem bir tanıdığım 85 üstü bir kiloya sahipti,boyuda kısa,bigün anne olmak isterse çok sorun yaşar önce kilo vermesi gerek diyorduk hep.. bir kere korunmadan denemiş acaba olurmu diye,şuan 2aylık hamile.. bu işer galiba kısmet arkadaşlar,ben 1yıldır uğraşıyorum tık yok..
Aynen oyle nasip aslında ne kilolu bayanlar var hamilr kalan hayrlisi

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sormak istediğim şeyler var :KK68: ben 17 eylül günü çatlatma iğnemi vurdurdum ve sonrasındaki hafta yani 23 eylülden itibaren test yapmaya başladm çizgi giderek silikleşti.. En son pazartesi günü yani iğneden sonraki 13.gün yaptım çizgi yoktu.. Bugün 15.gün ve günlerdir adetmişim gibi ağrım var ama gelen giden yok.. Hala beklemeli miyim yoksa kist fln gibi bi şeyin ağrısı mı bu?

Kızlaaaar bugün adetin 13. Günü son iki gune gore koyulasma var ne dersinz yeniden yumurtlama mi olacak ki alttaki iki test bugünün birinde t çizgisi yarim gibi çıkınca iki tane yaptm

Eklentiler

• Screenshot_20191002-145231.png
    Screenshot_20191002-145231.png
    542,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sormak istediğim şeyler var :KK68: ben 17 eylül günü çatlatma iğnemi vurdurdum ve sonrasındaki hafta yani 23 eylülden itibaren test yapmaya başladm çizgi giderek silikleşti.. En son pazartesi günü yani iğneden sonraki 13.gün yaptım çizgi yoktu.. Bugün 15.gün ve günlerdir adetmişim gibi ağrım var ama gelen giden yok.. Hala beklemeli miyim yoksa kist fln gibi bi şeyin ağrısı mı bu?
Kan testi size doğru sonucu verecektir

Canim cok erken test yapmaya baslamissin. Seni germekten baska hicbirseye faydasi yok inanki. Ilk cikan silik çizgiler catlatma ignesinin etkisi. O yuzden igneden sonra 17 gun gidip kan tahlili ver baska hicbir teste guvenme. Nacizane bir abla tavsiyesi.

Canım senin adet tarihin ne zaman

İkizlerin annesi özellikle sana soruyorum diğer kızlarda cevap verirse çok sevinirim, bugün 5. Günüm ama adet olacakmışım gibi ağrım var diğer günler hafif ağrılarım oldu ama bugün adet olacakmışım gibi sizde de mi böyle oldu çok korkuyorum adet olmaktan. Adet tarihim 13 Eylül pkolu olduğum içinde düzensiz

Canim erkeklerin umutlarini kirmamak gerekir. Bi arkadasim var fsh cok yuksek hic yumurtasi oluşmuyor. Doktorlara gide gele olumsuz seyleri esiyle paylasa paylasa esininde umutlarini azaltmis. Arkadasim demis bizim cocugumuz olmazsa nolacak adam sessiz kalmis. Yani diyememiski biz cocuk icin mi evlendik olmazsa bile biz mutlu mesut devam ederiz. Bu beni cok etkiledi. O yuzden esine yansitma dedim canim 😔
yansitmamaya calisicam inşallah canm

Selam kızlar nasılsınız?:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK24::KK24::KK24::KK24:
Bugün çatlatma iğnesinin 11. günü. Sadece iğnenin etkisini görmek amaçlı idrar testi yaptım. İlk yaptığımda fotoda görünmeyen hayal bir çizgi çıktı çok ama çok zor görünüyordu ve şimdi kayboldu.
Şimdi çizginin tekrar koyulaşmasını bekleyeceğim. :işsiz::işsiz:
Not: ben çok sabırsızım:rolleyes::rolleyes: ondan hemen yaptım çünkü diğer 3 negatif aşılamam da da 11. günler yapmıştım.Diğer negatif aşılamalarım ile bu da aynı belirtiler taşıdığı için ben bunu da negatif olacak diye düşünüyorum. Günü gününe semptomlar aynı çünkü.

Not 2: sizler 15. gününüzü bekleyin benim gibi yapmayın ben süreci ezberledim çünkü.:KK70::KK70::KK70::KK70:
Not 3: kendime kahve keyfi şimdi :kahve::kahve:
12.jpg

Kızlar ben bir soru daha soracağım normalde gitgide azalması gerekmiyor mi ikinci çizginin ilaç etkisini kaybedince daha çok erken biliyorum ama ben her gün için bir test aldım ve biriktiriyorum böyle kontrol edeceğim 12. Güne akdar
F2427677-4C0D-4364-9125-C97227E2D6E8.jpeg

Selam kızlar nasılsınız?:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK24::KK24::KK24::KK24:
Bugün çatlatma iğnesinin 11. günü. Sadece iğnenin etkisini görmek amaçlı idrar testi yaptım. İlk yaptığımda fotoda görünmeyen hayal bir çizgi çıktı çok ama çok zor görünüyordu ve şimdi kayboldu.
Şimdi çizginin tekrar koyulaşmasını bekleyeceğim. :işsiz::işsiz:
Not: ben çok sabırsızım:rolleyes::rolleyes: ondan hemen yaptım çünkü diğer 3 negatif aşılamam da da 11. günler yapmıştım.Diğer negatif aşılamalarım ile bu da aynı belirtiler taşıdığı için ben bunu da negatif olacak diye düşünüyorum. Günü gününe semptomlar aynı çünkü.

Not 2: sizler 15. gününüzü bekleyin benim gibi yapmayın ben süreci ezberledim çünkü.:KK70::KK70::KK70::KK70:
Not 3: kendime kahve keyfi şimdi :kahve::kahve:
Eki Görüntüle 2541482
Aşılamanın 9. Günü mü yani çok erken değil mi. Bakmak için

Kızlar ben bir soru daha soracağım normalde gitgide azalması gerekmiyor mi ikinci çizginin ilaç etkisini kaybedince daha çok erken biliyorum ama ben her gün için bir test aldım ve biriktiriyorum böyle kontrol edeceğim 12. Güne akdarEki Görüntüle 2541495

Şu testi şöyle ve zamanında görebilmeyi nasip etsin Rabbim 😢🤲🏻İNŞ çizgi hiç kaybolmaz

X