Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ama iğneyi vurduğun gün erken ise 14-15 gün sonra adet olunmayabilir. Benim de iğnenin 14. günü ama benim yumurta erken büyüdü o yüzden adetime var daha

canım ama iğneyi vurduğun gün erken ise 14-15 gün sonra adet olunmayabilir. Benim de iğnenin 14. günü ama benim yumurta erken büyüdü o yüzden adetime var daha
igneyi geç vuruldum canm adetin 16. günü vuruldum 13.14. günü çok küçüktü yumurta ama 16. gün baya büyümüştü ve o gün iğne vuruldum 1 ekim bat tarihimdi aynı gün kan verdim 0.26 çıktı acaba yine erkenmi bugun ignenin 17.gunu gelen giden yok ama agrim cok

bugün tekrar gittim doktora. 10.gündeyim 17mm olmu. Yarın gün içerisinde iğneni yap dedi. ilişki günleri verdi. en az 18mm olması gerekliymiş. Yarına kadar 18mm'ye ulaşır dedi. Kendim de yapamıyorum iğneyi. Artık bi tıp merkezine gider yaptırırım. Bi de bana Crinone Jel verdi. Yarından sonrası beklemek artık.. Rabbim hepimize sabır ve güç versin ve bebişşş :)

İnşallah canımm benim güzel anne ♥ Bir de sen evde gebelik testi yaptın mı yoksa gününü mü bekledin?
Canım ben çat iğnesinin 13. aşılamanın 11. günü yaptım. doktorum aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti ben 3 gün erken yapmış oldum. Hiç ovülasyon testi yapmadım, gebelik testi yaptım canım

Hadi hayırlı olsun kuzum inşallah pozitifi görürsün bu ay :)

O jelden bana da vermişlerdi canım. Tutunmayı kolaylaştırıyormuş.

Canım yerleşme için erken yumurtanın rahme gelmesi 7-8 günü buluyor ve sonra gömülmeye başlıyor. Ama aşılamadan sonra ara lekelenme görenler oluyor. Bu yerleşme kanaması değil. İstersen doktorunla da bir görüş

Canımıniçi hadi herşey yolunda gitsin inşallah

Bende ovülasyon testi yapmadım ancak gebelik testi yaptım. Dün çok netti ikinci çizgi bugün 6. Günü silik çizgi çıktı baya çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…