Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
folik asit yediğimiz şeylerde var genelde. çok sıkıntı olmaz yani endişelenme. ama pazartesi doktorun söylemezse sorarsın ne kullanayım diye.

Evet canim sorcam insallah. Zaten diger bazi vitaminlermde dusuk cikms onlar icin de ilac verck buyuk ihtimal. B12 o kadar dusuk cikmiski doktor vejeteryan misin diye sordu anca onlarda bu kadr dusuk olurmus

Canım bendede pcos var. İlk aşılamam tutmadı şiödi tekrar başladık. Ama bu sefer fostimon diye bir iğne kullanıyorum

Erken olgunlaşması sabırsızlığımızdann dolayı iyi

Canım bendede pcos var. İlk aşılamam tutmadı şiödi tekrar başladık. Ama bu sefer fostimon diye bir iğne kullanıyorum

Erken olgunlaşması sabırsızlığımızdann dolayı iyi
Benim de ilk asilamam başarısız olmuştu. Şimdi başka bir doktorda yeniden basladik. Pkos var bende. Bu sefer mikroçip ile aşılama yapacaz inşallah. Merional 75 ile başladık adetin 3. Günü. 7 gün iğne kullanıp bakacaz tekrar yumurtalara. İnşallah olumlu olur bu sefer...

Canım adına sevindim. çip bebek yöntemi tüp bebek yönteminden daha başarılı diyorlar ve aşılamada normalde %10 şans varken mikroçip ile aşılamada %70 başarı elde ediliyormuş. Umarım güzel haberler verirsin

Bende dr umu değiltirdim.
Mikroçip ile aşılama nasıl oluyor

Bu cip nasil oluyor benim hic bilgim yok o konuda ?
Canım normal aşılamada spermi yıkıyorlar kaliteli olanları seçiyorlar ya aslında bu kaliteli olarak görünen spermlerin içerisinde yine de kırıklıkları olan spermler var ama mikroçip sistemine göre yapılan sperm ayıklamada kullanılan mikroçip sayesinde spermler dna larına göre en mükemmel olanlar şekilde ayıklanıyor ve büyük başarı elde ediliyor.

Yumurtanın döllenmesi için en iyi spermi seçiyorlar. Gebelik oranını iyi derecede arttırdığını duydum. Normal aşılamada ise sperm yikama işlemi yapılıyor sadece
Ben zaten tüp bebek merkezinde tedavimi devam ettiriyorum. Normal hastanelerde mikroçip yöntemi yok bildiğim kadarıyla

Ben zaten tüp bebek merkezinde tedavimi devam ettiriyorum. Normal hastanelerde mikroçip yöntemi yok bildiğim kadarıyla
Benim bulunduğum ilçede tüp bebek merkezi de yok. Oyüzden gelişmeleri yakından takip etmesem emin ol benim de haberim olmaz pek çok kişinin olmadığı gibi

Ben bulunduğum yerde bu sistem henüz uygulanmaya başlamadığı için yaptıramadım ama Türkiyede pek çok yerde uygulanmaya başlandı
Evet canim diyarbakir Da birçok özel hastane bu işlemi yapıyor ama pahalı muayene ücretleri bile en az 300 tl durumu olanlar için güzel bir imkan

Oooo iyiymiş valla. Bizde bu hafta sonu sperm testi vericez bakalım. Diğer yerde iyi demişlerdi ama bi oran bi kağıt vermediler

he vallahi uzdum napayim o daha çok istiyormus megersem
Canim erkeklerin umutlarini kirmamak gerekir. Bi arkadasim var fsh cok yuksek hic yumurtasi oluşmuyor. Doktorlara gide gele olumsuz seyleri esiyle paylasa paylasa esininde umutlarini azaltmis. Arkadasim demis bizim cocugumuz olmazsa nolacak adam sessiz kalmis. Yani diyememiski biz cocuk icin mi evlendik olmazsa bile biz mutlu mesut devam ederiz. Bu beni cok etkiledi. O yuzden esine yansitma dedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…