Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana doktorum ovülasyon testlerne güvenme dedi bugün yaptığın test üstteki mi alttaki mi

Kizlar ovit kuklanmadim ama daha baska marka benimmki 2 toz bir ampul vurdum igneyi . Smdi 10.gunu igne oldugum gunden itibaren sayiyorum hala cift czgi test kac gunde gecti etkiniz 1 doz mu vurdunz
Canım sen 2 doz vurulduğun için iğne etkisi devam ediyor. Senin tek çaren regl gününü beklemek. Biz hep tek çat iğnesi vurulduk.

Arkadaslar benim bhcg 23 88 186 seklnde artiyo 2 gun arayla ama aile hekimi bugun 400 lere gelmesi lazm hergun iki kat artmasi lazm vs dedi. kendi doktoruma yarn gidicem ama sizcede cok mu dusuk degerler
2 kati seklinde artiyorsa sikinti degil canim. Yinede doktoruna bir danis. Ama saglilli gibi duruyor artislar

selam kızlar. 8.günümde yani dün doktorum yumurtalarıma baktı. Femaranın son günüydü dün. 15 mm olmuş yumurtan dedi. Yarın yani 10.günümde tekrar çağırdı. istediği büyüklüğe ulaştıysa ovitrelle iğne yapcak.

Umarım tedavinden hiç süre uzamadan verim alırsın canım. Hoşgeldin

Anoyyy neşesini sevdiğim. Günaydınnnn iyisin di mi
iym canım cok sağol bitanem eşim de üzüldü çünkü çok heves etmiştik baya hayal kurmustuk ama her zorluk geçiyor çok şükür bugün daha iyyim an hala adet olmadim ne zamna gelir acaba ya 16. gün bugün diyete basladim ama bu beslenme uzmaniylami gorussem vücuduma göre liste hazirlasa

LaRisaCca canim sende adet donemine yakin belirtilerinde hafifleme oldu mu? Benim goguslerimin agrisi baya yogun halde hala devam ediyor ama bel agrim bazen hafifleyip geciyor bazen agrimaya devam ediyor

Gunaydin tatlim. Elhamdulillah kafamizda deli sorularla yine buralardayiz senden ne haber. Dun tadini cikarabildin mi
evet canım cikardim sabah çok kotuydum baya bi patladim ama eşim geldi üç onla üzüldük biraz sonrası malum ıyyim şimdi şükür canım ❤❤❤

LaRisaCca canim sende adet donemine yakin belirtilerinde hafifleme oldu mu? Benim goguslerimin agrisi baya yogun halde hala devam ediyor ama bel agrim bazen hafifleyip geciyor bazen agrimaya devam ediyor
Canım adet dönemimde adet sancısı devam etti. göğüs ucu acıması pek kalmadı ama göğüs çevremde ağrı devam ediyor. Kusma, bulantı, aşerme,tiksinme gibi birşeyler olmuyor bende çok şükür. Gündelik hayatıma devam ediyorum.Dediğin gibi sancı bazen geçiyor bazen oluyor ama sırt ağrım tamamen geçti Allah a bin şükür. Beni mahfetmişti. C şeklinde oluyordum ağrıdan.

2 kati seklinde artiyorsa sikinti degil canim. Yinede doktoruna bir danis. Ama saglilli gibi duruyor artislar

Canim yine gittim bugn aile hekimine tahlil sonuclari icin. Tmm artk bi skinti yok gebelik baslangici diyebiliriz hersey yolunda dedi. Cuma bidaha kan vercm pazartesi kensi doktoruma gidicm. Smdi gitsende bisi goremez bosuna gidersn dedi

Canim yine gittim bugn aile hekimine tahlil sonuclari icin. Tmm artk bi skinti yok gebelik baslangici diyebiliriz hersey yolunda dedi. Cuma bidaha kan vercm pazartesi kensi doktoruma gidicm. Smdi gitsende bisi goremez bosuna gidersn dedi
evet canım ben de kan tahlilinde 3. haftada tespit edince ertesi gün kendimi doktorumun yanında bulmuştum da keseyi görememiştik adam 1 hafta sonra gel bakalım demişti ya.. bekle biraz bence de. hatta 2 hafta sabredersen gitmişken kalp atışını da duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…