-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.481
bana doktorum ovülasyon testlerne güvenme dedi bugün yaptığın test üstteki mi alttaki miTest zaten 2 czgi ckiyor canim bu sabah yaptm dunden daha silik ama o kdr isterim ki burdan olumlu haber vereyime ustteki ov. Testi onu dikkate almayn diger ikisi gebelk testi bu arada ov negatifken gebelik pozitif igneden yuzde 90Eki Görüntüle 2541267
çok normal Rabbim sabredenle beraberdir üzülme lütfen olacak inşallahevet ıyyim sukur canim ama dün baya patlama yasadim diyebilirim
En sonuncu bugunkubana doktorum ovülasyon testlerne güvenme dedi bugün yaptığın test üstteki mi alttaki mi
Canım test yaptın mıInsallah canim. Yarin ilk testimi yapicam bakalim igne etkisi gecmismi yeni biseyler varmi. Sonra bekliyecegiz artik
Canım sen 2 doz vurulduğun için iğne etkisi devam ediyor. Senin tek çaren regl gününü beklemek. Biz hep tek çat iğnesi vurulduk.Kizlar ovit kuklanmadim ama daha baska marka benimmki 2 toz bir ampul vurdum igneyi . Smdi 10.gunu igne oldugum gunden itibaren sayiyorum hala cift czgi test kac gunde gecti etkiniz 1 doz mu vurdunz
Anoyyy neşesini sevdiğim. Günaydınnnngünaydın nasilsiniz kızlar
Evet canim yaptim testi. Ikinci cizgi tamamen yok olmus.bundan sonra adeti bekliycez. Gelmezse 2. Bi test yaparim cumartesi veya pazar gunu. Oda olmaz adet gelirse onumuzdeki maca bakicazCanım test yaptın mı
Hadi inşallah güzel haberlerini alırızEvet canim yaptim testi. Ikinci cizgi tamamen yok olmus.bundan sonra adeti bekliycez. Gelmezse 2. Bi test yaparim cumartesi veya pazar gunu. Oda olmaz adet gelirse onumuzdeki maca bakicaz
2 kati seklinde artiyorsa sikinti degil canim. Yinede doktoruna bir danis. Ama saglilli gibi duruyor artislarArkadaslar benim bhcg 23 88 186 seklnde artiyo 2 gun arayla ama aile hekimi bugun 400 lere gelmesi lazm hergun iki kat artmasi lazm vs dedi. kendi doktoruma yarn gidicem ama sizcede cok mu dusuk degerler
Umarım tedavinden hiç süre uzamadan verim alırsın canım. Hoşgeldinselam kızlar. 8.günümde yani dün doktorum yumurtalarıma baktı. Femaranın son günüydü dün. 15 mm olmuş yumurtan dedi. Yarın yani 10.günümde tekrar çağırdı. istediği büyüklüğe ulaştıysa ovitrelle iğne yapcak.
inşallah. PCOS var bende. geçen sene 1 kere denedim. tuttu. ama düşükle sonuçlandı. uzun süre ara verdik. nasip Allah hayırlısını yazmıştır biz de yaşayıp göreceğiz.Umarım tedavinden hiç süre uzamadan verim alırsın canım. Hoşgeldin
iym canım cok sağol bitanem eşim de üzüldü çünkü çok heves etmiştik baya hayal kurmustuk ama her zorluk geçiyor çok şükür bugün daha iyyim an hala adet olmadim ne zamna gelir acaba ya 16. gün bugün diyete basladim ama bu beslenme uzmaniylami gorussem vücuduma göre liste hazirlasaAnoyyy neşesini sevdiğim. Günaydınnnniyisin di mi
Gunaydin tatlim. Elhamdulillah kafamizda deli sorularla yine buralardayiz senden ne haber. Dun tadini cikarabildin migünaydın nasilsiniz kızlar
evet canım cikardimGunaydin tatlim. Elhamdulillah kafamizda deli sorularla yine buralardayiz senden ne haber. Dun tadini cikarabildin mi
Canım adet dönemimde adet sancısı devam etti. göğüs ucu acıması pek kalmadı ama göğüs çevremde ağrı devam ediyor. Kusma, bulantı, aşerme,tiksinme gibi birşeyler olmuyor bende çok şükür. Gündelik hayatıma devam ediyorum.Dediğin gibi sancı bazen geçiyor bazen oluyor ama sırt ağrım tamamen geçti Allah a bin şükür. Beni mahfetmişti. C şeklinde oluyordum ağrıdan.LaRisaCca canim sende adet donemine yakin belirtilerinde hafifleme oldu mu? Benim goguslerimin agrisi baya yogun halde hala devam ediyor ama bel agrim bazen hafifleyip geciyor bazen agrimaya devam ediyor
2 kati seklinde artiyorsa sikinti degil canim. Yinede doktoruna bir danis. Ama saglilli gibi duruyor artislar
evet canım ben de kan tahlilinde 3. haftada tespit edince ertesi gün kendimi doktorumun yanında bulmuştum da keseyi görememiştik adam 1 hafta sonra gel bakalım demişti ya.. bekle biraz bence de. hatta 2 hafta sabredersen gitmişken kalp atışını da duyarsınCanim yine gittim bugn aile hekimine tahlil sonuclari icin. Tmm artk bi skinti yok gebelik baslangici diyebiliriz hersey yolunda dedi. Cuma bidaha kan vercm pazartesi kensi doktoruma gidicm. Smdi gitsende bisi goremez bosuna gidersn dedi