Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım ben de kan tahlilinde 3. haftada tespit edince ertesi gün kendimi doktorumun yanında bulmuştum da keseyi görememiştik adam 1 hafta sonra gel bakalım demişti ya.. bekle biraz bence de. hatta 2 hafta sabredersen gitmişken kalp atışını da duyarsın

Canim aslinda normalde zorla da olsa sabrederim ben belki ama 😊😊 bikac vitaminim dusuk cikti onun icin pazartesi gidiym diye dusunuyorum. Belki vitamin takviyesine falan baslar gec kalmadan

Günaydın kızlar, şimdi kontrolden geldim 15,15,16 mm 3 yumurta gelişmiş. 2 gün önce 13,13,14 tü. Cuma günü tekrar çağırdı doktor igneyi o zaman yaparız büyük ihtimal dedi. Heyecanla bekliyorum😊 normalde hesabıma göre yarındı yumurtlama günü ama sanırım biraz geç büyüyo yumurtalar pek anlamadım. çatlatma iğnesi acıtıyo mu bi de yan etkileri çok oluyo mu?

Günaydın kızlar, şimdi kontrolden geldim 15,15,16 mm 3 yumurta gelişmiş. 2 gün önce 13,13,14 tü. Cuma günü tekrar çağırdı doktor igneyi o zaman yaparız büyük ihtimal dedi. Heyecanla bekliyorum😊 normalde hesabıma göre yarındı yumurtlama günü ama sanırım biraz geç büyüyo yumurtalar pek anlamadım. çatlatma iğnesi acıtıyo mu bi de yan etkileri çok oluyo mu?
Çatlatma iğnesi karşılaştığım en masum iğne😁 Normal iğnede felç geçiren ben çatlatma iğnesini hiç hissetmedim. Göbekten kendim yaptım hem de 😊 hemşire kendin yapabilirsin dedi nette videosu var .

Canim hic hissetmezsn bile igneyi normal igne gibi deil zaten gobekten rahatlikla vurabilirsin. Etkileri de kisiden kisiye degisiyo mesela bende ates basmasi bel agrisi yapmisti bde sık idrara cikmistm😊

Çatlatma iğnesi karşılaştığım en masum iğne😁 Normal iğnede felç geçiren ben çatlatma iğnesini hiç hissetmedim. Göbekten kendim yaptım hem de 😊 hemşire kendin yapabilirsin dedi nette videosu var .
Bende de iğne fobisi var 😔 tabi mecbur bu aralar kan tahlilleri fln alışıyor insan. İyi bari hissetmem inş ben de. Sonuç güzel olursa herşeye değer tabi 😊

Canim aslinda normalde zorla da olsa sabrederim ben belki ama 😊😊 bikac vitaminim dusuk cikti onun icin pazartesi gidiym diye dusunuyorum. Belki vitamin takviyesine falan baslar gec kalmadan
folik asit ne kullanıyorsun. doktorun muhtemelen içeriği daha kapsamlı olan bi folik asit verir. bugün tekrar kan verdin mi?

selam kızlar. 8.günümde yani dün doktorum yumurtalarıma baktı. Femaranın son günüydü dün. 15 mm olmuş yumurtan dedi. Yarın yani 10.günümde tekrar çağırdı. istediği büyüklüğe ulaştıysa ovitrelle iğne yapcak.
Yaa demekki illada 14.15.16. Günler değil 8.9.10 günlerde bile yumurta istenilen boyuta ulaşabiliyor.
LaRisaCca LaRisaCca canım sanırım seninde erken olgunlaşmıştı yumurtan dimi

Canım hiç acıtmıyor hissetmiyorsun bile korkma. Çatlatma iğnesinin herhangi bir yan etkisi yok. Rahat ol :KK19:

folik asit ne kullanıyorsun. doktorun muhtemelen içeriği daha kapsamlı olan bi folik asit verir. bugün tekrar kan verdin mi?

Yok cuma gunu kan vericem bidaha ins. Kendi doktorumda daha bana folik asit vermedi hic tedavi surecinde falan. aile hekimine de sordum bugn pazartesi gidince baslatir doktorun hepsine aciliyeti yok dedi 🙄🙄

Yaa demekki illada 14.15.16. Günler değil 8.9.10 günlerde bile yumurta istenilen boyuta ulaşabiliyor.
LaRisaCca LaRisaCca canım sanırım seninde erken olgunlaşmıştı yumurtan dimi
yani ben femaraya 4.günümde başladım. 8.günümde 15 mm olmş dedi. aslında önemli olan sağlıklı döllenme. yoksa kaçıncı gün kaç mm olmş pek önemli değil bence. bende PCOS var arkadaşlar. sizlerde de PCOS olup bu tedaviyi gören var mı?

Yok cuma gunu kan vericem bidaha ins. Kendi doktorumda daha bana folik asit vermedi hic tedavi surecinde falan. aile hekimine de sordum bugn pazartesi gidince baslatir doktorun hepsine aciliyeti yok dedi 🙄🙄
folik asit yediğimiz şeylerde var genelde. çok sıkıntı olmaz yani endişelenme. ama pazartesi doktorun söylemezse sorarsın ne kullanayım diye.

X