Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim. Yarin igneden sonraki 12. Gunum. Cumartesiye kadar adet olmazsam umutlanabilirim. :KK66:

Insallaaaah canim Allah isteyen herkese nasip etsn hayirlisiyla 🙏🙏 bende ilkkez bu ay kullandm tuttu Allaha sukur. Insallah seninde ilk aydan tutar 😍😍 az kalmis ogrenmene😊 guzel haberlerinini bekliyorum 🙏🙏🙏🙏

İğnenin 10. günü bitti şükür canım 🤩🤩🤩 inşallah iyi haber veririm. Sizlerin güzel haberleri zaten umut oluyor bana. En azından hala dene diyor olumsuz olsada içimden birşey🍀🍀🍀🍀

Olumsuz hic dusunme canim. Ben simdi o gunlerde bosu bosuna canimi skmisim diye kendime kiziyorum 😀 hic belirti arama kendinde adet sancin bile olsa umutsuzluga kapilma hep olumlu dusun insallah iyi haberler alcaz hepberaber 😘😘😘😘

Kizlar ovit kuklanmadim ama daha baska marka benimmki 2 toz bir ampul vurdum igneyi . Smdi 10.gunu igne oldugum gunden itibaren sayiyorum hala cift czgi test kac gunde gecti etkiniz 1 doz mu vurdunz

Kizlar ovit kuklanmadim ama daha baska marka benimmki 2 toz bir ampul vurdum igneyi . Smdi 10.gunu igne oldugum gunden itibaren sayiyorum hala cift czgi test kac gunde gecti etkiniz 1 doz mu vurdunz
senin tedavi şeklini anlamadım. ovitrella yerine başka bir iğne mi vuruldun? benim doktorum 10. güne kadar bir test yapma dedi ama benim bugün 5. günüm ben gebelik testlerimi yapıp biriktiriyorum. çizgi devam edecek mi diye. sizde bir gebelik testi yapın 4 gün sonra kan testi yapın bence

senin tedavi şeklini anlamadım. ovitrella yerine başka bir iğne mi vuruldun? benim doktorum 10. güne kadar bir test yapma dedi ama benim bugün 5. günüm ben gebelik testlerimi yapıp biriktiriyorum. çizgi devam edecek mi diye. sizde bir gebelik testi yapın 4 gün sonra kan testi yapın bence
Baska marka diyelm oyle yapiyorum zaten de etki surrsini merak ettm

bence yapılabilir test bizede haber verin inşallah olumlu sonuçlar alırsanızz
Test zaten 2 czgi cikiyor canim bu sabah yaptm dunden daha silik ama o kdr isterim ki burdan olumlu haber vereyim 😔 e ustteki ov. Testi onu dikkate almayn diger ikisi gebelk testi bu arada ov negatifken gebelik pozitif igneden yuzde 90
20191002_084432.jpg

X