- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.461
Hadi inşallah güzel haberler vereceksinEvet canim bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim. Yarin igneden sonraki 12. Gunum. Cumartesiye kadar adet olmazsam umutlanabilirim.
Evet canim bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim. Yarin igneden sonraki 12. Gunum. Cumartesiye kadar adet olmazsam umutlanabilirim.
Insallaaaah canim Allah isteyen herkese nasip etsn hayirlisiylabende ilkkez bu ay kullandm tuttu Allaha sukur. Insallah seninde ilk aydan tutar az kalmis ogrenmene guzel haberlerinini bekliyorum
Benimde 2. Ayim insallah tutar bakalim
Insallah canim. Yarin ilk testimi yapicam bakalim igne etkisi gecmismi yeni biseyler varmi. Sonra bekliyecegiz artikInsallaaaah canim Allah isteyen herkese nasip etsn hayirlisiylabende ilkkez bu ay kullandm tuttu Allaha sukur. Insallah seninde ilk aydan tutar az kalmis ogrenmene guzel haberlerinini bekliyorum
Olumsuz düşünmeArkadaslar benim bhcg 23 88 186 seklnde artiyo 2 gun arayla ama aile hekimi bugun 400 lere gelmesi lazm hergun iki kat artmasi lazm vs dedi. kendi doktoruma yarn gidicem ama sizcede cok mu dusuk degerler
Insallah canim. Yarin ilk testimi yapicam bakalim igne etkisi gecmismi yeni biseyler varmi. Sonra bekliyecegiz artik
Olumsuz düşünmeiçini ferah tut herşey yolunda zaten hep bunu düşün.
İğnenin 10. günü bitti şükür canımCok sagol kuzum iyiki varsinizseninde az kaldi sanirim sabirsizlikla bekliyorm insallah guzel haberlerini
İğnenin 10. günü bitti şükür canıminşallah iyi haber veririm. Sizlerin güzel haberleri zaten umut oluyor bana. En azından hala dene diyor olumsuz olsada içimden birşey
iyiyizz sen nasılsın? :) topladın değil mi kendini?günaydın nasilsiniz kızlar
senin tedavi şeklini anlamadım. ovitrella yerine başka bir iğne mi vuruldun? benim doktorum 10. güne kadar bir test yapma dedi ama benim bugün 5. günüm ben gebelik testlerimi yapıp biriktiriyorum. çizgi devam edecek mi diye. sizde bir gebelik testi yapın 4 gün sonra kan testi yapın benceKizlar ovit kuklanmadim ama daha baska marka benimmki 2 toz bir ampul vurdum igneyi . Smdi 10.gunu igne oldugum gunden itibaren sayiyorum hala cift czgi test kac gunde gecti etkiniz 1 doz mu vurdunz
Baska marka diyelm oyle yapiyorum zaten de etki surrsini merak ettmsenin tedavi şeklini anlamadım. ovitrella yerine başka bir iğne mi vuruldun? benim doktorum 10. güne kadar bir test yapma dedi ama benim bugün 5. günüm ben gebelik testlerimi yapıp biriktiriyorum. çizgi devam edecek mi diye. sizde bir gebelik testi yapın 4 gün sonra kan testi yapın bence
bence yapılabilir test bizede haber verin inşallah olumlu sonuçlar alırsanızzBaska marka diyelm oyle yapiyorum zaten de etki surrsini merak ettm
Test zaten 2 czgi cikiyor canim bu sabah yaptm dunden daha silik ama o kdr isterim ki burdan olumlu haber vereyimbence yapılabilir test bizede haber verin inşallah olumlu sonuçlar alırsanızz
evet ıyyim sukur canim ama dün baya patlama yasadim diyebilirimiyiyizz sen nasılsın? :) topladın değil mi kendini?