- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.421
cansiniz kızlar çok sağol iyiki varsinziAgla bosalt icini. Ama diger arkadasin dedigi gibi aksama biseyin kalmasin. Esine isten donunce guler yuzle karsila ve deki gecen ay tutturamadik ama bu ay olmayacagini kimse bilemez. Hadi çocuk yapiyoruzumutlari ve hevesleri canli tutmak gerek tatlim. Daha eglenceli geceler seni bekliyor demek ki birde oyle dusun
Evlat edinme burada da zormuş koruyucu aile düşünüyorum bendeEvlat edinmek yurt dışında çok uzun ve zorlu bir süreç ve sonuca ulaşmak 10 yıla kadar bulabiliyormuş. E yaş 36 onu da araştırdım. Zaten o kadar kalsam çocuk fikrini hayatımdan çıkarırım. Şimdi bile kendime taş çatlasın 2 sene veriyorum. Oldu oldu, olmadı kapatacağım defteri. Yaş ilerleyince zor. Çocuk oluyor sen yanında yaşlı vs.
guldurdn beni bu şişe yaşlı gozlerle allah iyiligini versin cnm yaKız benim tamamen 0 çıktı. Senin yine ,26sı var.
Evet canım üzülmr ya da biraz üzül ağla dök içini sonra daha güçlü bir şekilde yeniden başla bizde C Capanin Gururu Teyom ile hafta sonumuzu ağlayıp içimizi rahatlatıp geçirdik. Şimdi tekrar başladık inşallah bu sefer yüzümüz gülrcek hayırlısı ileÜzme kendini ya. Bir hayır vardır. Canımız sağolsun. Sağ oldukça umut vardır. Ben de haftasonunu gözyaşıyla geçirdim. Bugün toparlandım. Umutlandım tekrar. Bugün ya da yarın olacak inşallah.
İnşallah aynen öyle. Tekrar sil baştan yapabilmek lazım.Evet canım üzülmr ya da biraz üzül ağla dök içini sonra daha güçlü bir şekilde yeniden başla bizde C Capanin Gururu Teyom ile hafta sonumuzu ağlayıp içimizi rahatlatıp geçirdik. Şimdi tekrar başladık inşallah bu sefer yüzümüz gülrcek hayırlısı ile
Rabbim fırsat versin. üzülme daha yaşımız çok genç. bir gün olacak inşallah hepimizin kucağı bebişlerle dolacakguldurdn beni bu şişe yaşlı gozlerle allah iyiligini versin cnm ya
Canım çok istiyordun, çok üzüldüm böyle bir sonuç almana. Sen umudunu kesme Allah tan , her zaman söylüyorum hepimiz muhakkak anne olacağız sadece ne zaman olduğunu bilmiyoruz ve sabretmek zorundayız. Sen Allah tan iste ve bırak, takip etme. Emin ol sana gelecek en yakın zamanda. Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasınguldurdn beni bu şişe yaşlı gozlerle allah iyiligini versin cnm ya
Canım o iğne etkisinden . İğne etkisi birkaç gün sonra geçmeye başlayacak regl tarihini bekle lütfen test yapmak için çünkü negatif görünce çok üzülüyoruzkızlar benim bugün 4. günüm ben öyle keyiften gebelik testi yaptım negatif çıktı anormal değil mi? ikinci çizgi acayip silikti yok denilecek kadar
ya ben bu sefer ucuz testten aldım, hemen çıkar zannettim. 3 dk sonra çöpe attım. 10 dk sonra gittim baktım pozitifti ama zaten erken daha ben sadece öylesine yaptım bir kere pozitif göreyim diye. 13 ekim regl tarihim ama benim zaten düzensizdi belli olmaz ama en son 13 eylülde adet oldum. sen adetin gecikince mi test yaptınCanım o iğne etkisinden . İğne etkisi birkaç gün sonra geçmeye başlayacak regl tarihini bekle lütfen test yapmak için çünkü negatif görünce çok üzülüyoruz
Canım hayır ben adetin8. günü çatlatma iğnesi vuruldum, 10. günü aşılama oldum. dolayısıyla da erken döllenme olmuştu. Aşılamanın 11. günü test yaptım pozitiftiya ben bu sefer ucuz testten aldım, hemen çıkar zannettim. 3 dk sonra çöpe attım. 10 dk sonra gittim baktım pozitifti ama zaten erken daha ben sadece öylesine yaptım bir kere pozitif göreyim diye. 13 ekim regl tarihim ama benim zaten düzensizdi belli olmaz ama en son 13 eylülde adet oldum. sen adetin gecikince mi test yaptın
Canım 14. gün tekrar pik yapması lazım. Adet döneminde vücut yumurta atıyor zaten. Ayrıca döllenme dönemimiz 28 günde bir adet gören kadın için 14. güne denk geliyor. Tekrar pik olacakKizlar bugun adetin 12. Günü ovu testi yaptim acaba yenidrn koyulasacaj mi die ama baya silik
Devam edicem bklm ne çıkacak 8.Canım 14. gün tekrar pik yapması lazım. Adet döneminde vücut yumurta atıyor zaten. Ayrıca döllenme dönemimiz 28 günde bir adet gören kadın için 14. güne denk geliyor. Tekrar pik olacak
Canım Allah büyük ,çok üzülüyor insan biliyorumguldurdn beni bu şişe yaşlı gozlerle allah iyiligini versin cnm ya
Canım tabiki var. Çok arkadaşım bana hep tavsiyede bulunuyordu, kendileri öyle hamile kalmışlar, adetin son gününü muhakkak değerlendir diyorlardı. Yumurtlama dönemimiz ise standart takvimlerde bize otm hesaplayıp söyledikleri günler işteDevam edicem bklm ne çıkacak 8.
Günü olan pikte hamile kalma şansım yok mudur sence o zmn simdi ben bi daha yumurtlycam mi ki kesin
insalalh canim çok sagolCanım Allah büyük ,çok üzülüyor insan biliyorumÇünkü kaç aydır negatif görüyorum. Ama zamanını biz bilemiyoruz o yüzden hayırlısı ile tez zamanda olur inşallah
amin canım inşallah evet çok istiyordum ve o sonuçu görünce çok kötü oldum suan 78 kiloyum acaba biraz zayifllayip ondan sonrami hamile kalsamCanım çok istiyordun, çok üzüldüm böyle bir sonuç almana. Sen umudunu kesme Allah tan , her zaman söylüyorum hepimiz muhakkak anne olacağız sadece ne zaman olduğunu bilmiyoruz ve sabretmek zorundayız. Sen Allah tan iste ve bırak, takip etme. Emin ol sana gelecek en yakın zamanda. Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
Kilo da önemli bir etken canım. eğer öyle bir planlama yaparsan bu senin faydana oluramin canım inşallah evet çok istiyordum ve o sonuçu görünce çok kötü oldum suan 78 kiloyum acaba biraz zayifllayip ondan sonrami hamile kalsam
ama diğer arkadaşları ndadedikleri dogru sabah çok ama çok kotuydum ya hiç olmassa bile dedim ama öyle bir agladimki gozlerim agiriyor suan ama rahatladım insalalh bakalim en iyisi biraz kilo verip şöyle 1 2 ay kdr sonra hem hamile.kalirsam daha az kiloda kalsam daha iyi olmazmiKilo da önemli bir etken canım. eğer öyle bir planlama yaparsan bu senin faydana olur