Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah kuzum insalalh dua et nolur balim ya bisey merak ettim bu evdeki gebelik testini kan ile yapsak olurmu acaba
ayyy ben onu hiç duymadım. sakın böyle bişey yapma. git sağlık ocağına 5dk kendine bişe yapıcan şimdi yanlışlıkla. korkutmayın beni kızım. hamileyiz heralde

ayyy ben onu hiç duymadım. sakın böyle bişey yapma. git sağlık ocağına 5dk kendine bişe yapıcan şimdi yanlışlıkla. korkutmayın beni kızım. hamileyiz heralde
ayyy kahkaha attım yok.kiz yapamamki zaten canım tatlidir benim kan verdim zaten 1 2 saat sonra sonuç elimde ama zaman gecmiyorrkkkkiiiiii dua et bana tatli ikizlerin bal anasi

ayyy kahkaha attım yok.kiz yapamamki zaten canım tatlidir benim kan verdim zaten 1 2 saat sonra sonuç elimde ama zaman gecmiyorrkkkkiiiiii dua et bana tatli ikizlerin bal anasi
oyy hadi inşallah Rabbim bugün yüzünü güldürsün inşallah. Dilerim dualarındaki gibi olur güzel haberler alırsın.

İnşallah senden de güzel haberler alırız canım. Gerçekten burada hiç tanımıdığımız insanlarla gönül bağı oluşturduk.İyiki varsınız.
Zaten burası da olmasa insan konuşmaya konuşmaya paylaş herhalde. Ben burda yazıp konuştuğumu dışarda konuşamam kimseye anlatmak istemem.
Hergün merak ediyorum kimde ne haber var diye
Ben pek emin değilim sanırım olmadı çünkü diğer 3 aşılama ile tıpatıp aynı semptomlar yaşıyorum. Süreci belirtileri ezberledim artık. Bize 5. Aşılama yolu gözüktü.

Ben 2.den sonra tüp bebek yapacağım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…