- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.381
damardan çok zor ama parmaktan falan oda gelmiyorki kan ki can cok acirKan örneği nerden olacakta damardansa zor da
insallh çok çok sagolHadi hayırlı haberlerle gel
Benimde son 9 güninsallh çok çok sagol
Neyse kanı hastanelere bırakalim biz en iyisidamardan çok zor ama parmaktan falan oda gelmiyorki kan ki can cok acir
ayyy ben onu hiç duymadım. sakın böyle bişey yapma. git sağlık ocağına 5dk kendine bişe yapıcan şimdi yanlışlıkla. korkutmayın beni kızım. hamileyiz heraldeinşallah kuzum insalalh dua et nolur balim ya bisey merak ettim bu evdeki gebelik testini kan ile yapsak olurmu acaba
yani en hijyenik ve sagliklisiNeyse kanı hastanelere bırakalim biz en iyisi
ayyy kahkaha attım yok.kiz yapamamki zaten canım tatlidir benim kan verdim zaten 1 2 saat sonra sonuç elimde ama zaman gecmiyorrkkkkiiiiii dua et bana tatli ikizlerin bal anasiayyy ben onu hiç duymadım. sakın böyle bişey yapma. git sağlık ocağına 5dk kendine bişe yapıcan şimdi yanlışlıkla. korkutmayın beni kızım. hamileyiz heralde
Ayy çok geç nasıl bekleyeceğizverdim kanieve gidiyorum canm 2 buckta çıkacak inaallah
a valla beklemek geleki 15 gün gecti 2 saat geçmiyorAyy çok geç nasıl bekleyeceğiz
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım. Gerçekten burada hiç tanımıdığımız insanlarla gönül bağı oluşturduk.İyiki varsınız.Kaç gün kaldı bata canım benim 8 Ekim de. Bugün iğnenin 10. Günü
Güzel sonuçlandırsın Rabbim ama çabuk olsun şimdik olsuna valla beklemek geleki 15 gün gecti 2 saat geçmiyor
inşallah azda olsa raziyimGüzel sonuçlandırsın Rabbim ama çabuk olsun şimdik olsun
Hayırlı sonuçlar olsun insAllah canımayyy kahkaha attım yok.kiz yapamamki zaten canım tatlidir benim kan verdim zaten 1 2 saat sonra sonuç elimde ama zaman gecmiyorrkkkkiiiiii dua et bana tatli ikizlerin bal anasi
oyy hadi inşallah Rabbim bugün yüzünü güldürsün inşallah. Dilerim dualarındaki gibi olur güzel haberler alırsın.ayyy kahkaha attım yok.kiz yapamamki zaten canım tatlidir benim kan verdim zaten 1 2 saat sonra sonuç elimde ama zaman gecmiyorrkkkkiiiiii dua et bana tatli ikizlerin bal anasi
inşallah cnmHayırlı sonuçlar olsun insAllah canım
aminnn tatlımoyy hadi inşallah Rabbim bugün yüzünü güldürsün inşallah. Dilerim dualarındaki gibi olur güzel haberler alırsın.
Zaten burası da olmasa insan konuşmaya konuşmaya paylaş herhalde. Ben burda yazıp konuştuğumu dışarda konuşamam kimseye anlatmak istemem.İnşallah senden de güzel haberler alırız canım. Gerçekten burada hiç tanımıdığımız insanlarla gönül bağı oluşturduk.İyiki varsınız.
Ben 2.den sonra tüp bebek yapacağım canım.Zaten burası da olmasa insan konuşmaya konuşmaya paylaş herhalde. Ben burda yazıp konuştuğumu dışarda konuşamam kimseye anlatmak istemem.
Hergün merak ediyorum kimde ne haber var diye
Ben pek emin değilim sanırım olmadı çünkü diğer 3 aşılama ile tıpatıp aynı semptomlar yaşıyorum. Süreci belirtileri ezberledim artık. Bize 5. Aşılama yolu gözüktü.
Bende dr. Um ile konuşup 7. aşılamaya kadar beklemek istemedeiğimi söyleyeceğim. Tüpe mi geçiyo napıyo yapsın artık .Ben 2.den sonra tüp bebek yapacağım canım.