- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.401
Ben göremedim cnm golge mi goz yanilmasi mi emin olamadim hatta biraz amakızlar kan verdim ama test yapmamayada dayanamadim ilk idrar değil ama varmi sizce Eki Görüntüle 2540993
Canım ben burda çizgi göremedimkızlar kan verdim ama test yapmamayada dayanamadim ilk idrar değil ama varmi sizce Eki Görüntüle 2540993
Yaşım 35 olacak canım. 2. aşılmadan sonra devlet destekliyor zaten. O yüzden beklemek istemiyorum. İnşallah tutmuştur senin de hiç gerek kalmaz bunlaraBende dr. Um ile konuşup 7. aşılamaya kadar beklemek istemedeiğimi söyleyeceğim. Tüpe mi geçiyo napıyo yapsın artık .
Üzme kendini ya. Bir hayır vardır. Canımız sağolsun. Sağ oldukça umut vardır. Ben de haftasonunu gözyaşıyla geçirdim. Bugün toparlandım. Umutlandım tekrar. Bugün ya da yarın olacak inşallah.sonuç cikti kızlar malesef 0.26 olmadi çok umutluydum ama olmadiLaRisaCca M MiyavKedi C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne N Ned en rengarenk44 bukadr yikilacagimi tahmin etmezdim çok kotuyum
Hayrlisi olsn demekten başka çaremiz yok cnm toparlan lütfen Rabbim nasip eder insAllahsonuç cikti kızlar malesef 0.26 olmadi çok umutluydum ama olmadiLaRisaCca M MiyavKedi C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne N Ned en rengarenk44 bukadr yikilacagimi tahmin etmezdim çok kotuyum
Burada normalde 3 den fazla yapılmıyor asilama bencede tüp bebek yapma durumun var onu yaptır.. .Zaten burası da olmasa insan konuşmaya konuşmaya paylaş herhalde. Ben burda yazıp konuştuğumu dışarda konuşamam kimseye anlatmak istemem.
Hergün merak ediyorum kimde ne haber var diye
Ben pek emin değilim sanırım olmadı çünkü diğer 3 aşılama ile tıpatıp aynı semptomlar yaşıyorum. Süreci belirtileri ezberledim artık. Bize 5. Aşılama yolu gözüktü.
sonuç cikti kızlar malesef 0.26 olmadi çok umutluydum ama olmadiLaRisaCca M MiyavKedi C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne N Ned en rengarenk44 bukadr yikilacagimi tahmin etmezdim çok kotuyum
çok heveslenmistim kendimi hazilrmstim tabiki haşa asla umudumu kesmem rabbimden ama ne bileyim çok tuhaf oldumasli1993 canim sen Allahtan umudunu mu kestin mi ki bu kadar yikiliyorsun. Bak ben 4 tane kaybettim ama hala umut ediyorum. vakti zamani dolmadan bebislerimizin bize gelmeyecegini aklindan cikarma. Bizim bu emeklerimiz hep gunahlarimiza kefaret. Rabbim bu dunyada gunahlarimizi dokturuyor bize. Cok sukur ki ahirete birakmiyor. Lutfen daha buyuk bir cesaret ve azimle yoluna devam et
inşallah canm çok sgaolHayrlisi olsn demekten başka çaremiz yok cnm toparlan lütfen Rabbim nasip eder insAllah
inşallah gerçekten çok zor azda olsa olsaydu dedim ama o rakami görünce çok kötü oldum tabiki bin şükür bunada ama gozyaslarimi durduramiuorimÜzme kendini ya. Bir hayır vardır. Canımız sağolsun. Sağ oldukça umut vardır. Ben de haftasonunu gözyaşıyla geçirdim. Bugün toparlandım. Umutlandım tekrar. Bugün ya da yarın olacak inşallah.
Kısmet bakalım artık bizimde sigorta örüyormuş sanırım yüzde 50 siniYaşım 35 olacak canım. 2. aşılmadan sonra devlet destekliyor zaten. O yüzden beklemek istemiyorum. İnşallah tutmuştur senin de hiç gerek kalmaz bunlara
Doktorla bir konuşalım bakalım ne diyecek. Belkide bişey olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yoktur bir de bu açıdan bakmak lazımBurada normalde 3 den fazla yapılmıyor asilama bencede tüp bebek yapma durumun var onu yaptır.. .
inşallah gerçekten çok zor azda olsa olsaydu dedim ama o rakami görünce çok kötü oldum tabiki bin şükür bunada ama gozyaslarimi durduramiuorim
Bebegim bu duygularin cok normal duygular. Uzul ama yikilma. Rabbim en dogru zamanda vericek hepimize. Daha 26 yasinda tazecik bir kadinsin. Sen bu sekilde umutsuzluga kapilirsan esini kotu yonde etkilersin. Onun umudunu yitirmesine sakin mahal verme olur mu?çok heveslenmistim kendimi hazilrmstim tabiki haşa asla umudumu kesmem rabbimden ama ne bileyim çok tuhaf oldum
Kız benim tamamen 0 çıktı. Senin yine ,26sı var.inşallah gerçekten çok zor azda olsa olsaydu dedim ama o rakami görünce çok kötü oldum tabiki bin şükür bunada ama gozyaslarimi durduramiuorim
Canımmm Allahtan hayırlısı vermiyorsa şimdi elbet daha hayırlısı. Üzme artık kendini lütfensonuç cikti kızlar malesef 0.26 olmadi çok umutluydum ama olmadiLaRisaCca M MiyavKedi C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne N Ned en rengarenk44 bukadr yikilacagimi tahmin etmezdim çok kotuyum
sonuç cikti kızlar malesef 0.26 olmadi çok umutluydum ama olmadiLaRisaCca M MiyavKedi C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne N Ned en rengarenk44 bukadr yikilacagimi tahmin etmezdim çok kotuyum
Agla bosalt icini. Ama diger arkadasin dedigi gibi aksama biseyin kalmasin. Esine isten donunce guler yuzle karsila ve deki gecen ay tutturamadik ama bu ay olmayacagini kimse bilemez. Hadi çocuk yapiyoruzinşallah gerçekten çok zor azda olsa olsaydu dedim ama o rakami görünce çok kötü oldum tabiki bin şükür bunada ama gozyaslarimi durduramiuorim
Bir tanidigim var 10 yil herseyi yaptılar tüp bebek aşılama en sonunda evlat edindiler 2 ay sonra hamile kaldı benim tüp bebek yapma durumun yok bende koruyucu aile düşünüyorumKısmet bakalım artık bizimde sigorta örüyormuş sanırım yüzde 50 sini
Doktorla bir konuşalım bakalım ne diyecek. Belkide bişey olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yoktur bir de bu açıdan bakmak lazım
Evlat edinmek yurt dışında çok uzun ve zorlu bir süreç ve sonuca ulaşmak 10 yıla kadar bulabiliyormuş. E yaş 36 onu da araştırdım. Zaten o kadar kalsam çocuk fikrini hayatımdan çıkarırım. Şimdi bile kendime taş çatlasın 2 sene veriyorum. Oldu oldu, olmadı kapatacağım defteri. Yaş ilerleyince zor. Çocuk oluyor sen yanında yaşlı vs.Bir tanidigim var 10 yil herseyi yaptılar tüp bebek aşılama en sonunda evlat edindiler 2 ay sonra hamile kaldı benim tüp bebek yapma durumun yok bende koruyucu aile düşünüyorum