Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada normalde 3 den fazla yapılmıyor asilama bencede tüp bebek yapma durumun var onu yaptır.. .

asli1993 canim sen Allahtan umudunu mu kestin mi ki bu kadar yikiliyorsun. Bak ben 4 tane kaybettim ama hala umut ediyorum. vakti zamani dolmadan bebislerimizin bize gelmeyecegini aklindan cikarma. Bizim bu emeklerimiz hep gunahlarimiza kefaret. Rabbim bu dunyada gunahlarimizi dokturuyor bize. Cok sukur ki ahirete birakmiyor. Lutfen daha buyuk bir cesaret ve azimle yoluna devam et

çok heveslenmistim kendimi hazilrmstim tabiki haşa asla umudumu kesmem rabbimden ama ne bileyim çok tuhaf oldum

Üzme kendini ya. Bir hayır vardır. Canımız sağolsun. Sağ oldukça umut vardır. Ben de haftasonunu gözyaşıyla geçirdim. Bugün toparlandım. Umutlandım tekrar. Bugün ya da yarın olacak inşallah.
inşallah gerçekten çok zor azda olsa olsaydu dedim ama o rakami görünce çok kötü oldum tabiki bin şükür bunada ama gozyaslarimi durduramiuorim

Yaşım 35 olacak canım. 2. aşılmadan sonra devlet destekliyor zaten. O yüzden beklemek istemiyorum. İnşallah tutmuştur senin de hiç gerek kalmaz bunlara
Kısmet bakalım artık bizimde sigorta örüyormuş sanırım yüzde 50 sini
Burada normalde 3 den fazla yapılmıyor asilama bencede tüp bebek yapma durumun var onu yaptır.. .
Doktorla bir konuşalım bakalım ne diyecek. Belkide bişey olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yoktur bir de bu açıdan bakmak lazım

Şu an ağla icini dök ama akşama toparlan ve yarin sabaha yeniden yeni umutlarla uyan gecen ay bende adet oldugumda oturup ağladım ama akşama toparladm cunki ne gelirse Allah tan elbette üzülüyoruz ama sabrediyoruz
inşallah gerçekten çok zor azda olsa olsaydu dedim ama o rakami görünce çok kötü oldum tabiki bin şükür bunada ama gozyaslarimi durduramiuorim

çok heveslenmistim kendimi hazilrmstim tabiki haşa asla umudumu kesmem rabbimden ama ne bileyim çok tuhaf oldum
Bebegim bu duygularin cok normal duygular. Uzul ama yikilma. Rabbim en dogru zamanda vericek hepimize. Daha 26 yasinda tazecik bir kadinsin. Sen bu sekilde umutsuzluga kapilirsan esini kotu yonde etkilersin. Onun umudunu yitirmesine sakin mahal verme olur mu?

Agla bosalt icini. Ama diger arkadasin dedigi gibi aksama biseyin kalmasin. Esine isten donunce guler yuzle karsila ve deki gecen ay tutturamadik ama bu ay olmayacagini kimse bilemez. Hadi çocuk yapiyoruz umutlari ve hevesleri canli tutmak gerek tatlim. Daha eglenceli geceler seni bekliyor demek ki birde oyle dusun

Bir tanidigim var 10 yil herseyi yaptılar tüp bebek aşılama en sonunda evlat edindiler 2 ay sonra hamile kaldı benim tüp bebek yapma durumun yok bende koruyucu aile düşünüyorum

Bir tanidigim var 10 yil herseyi yaptılar tüp bebek aşılama en sonunda evlat edindiler 2 ay sonra hamile kaldı benim tüp bebek yapma durumun yok bende koruyucu aile düşünüyorum
Evlat edinmek yurt dışında çok uzun ve zorlu bir süreç ve sonuca ulaşmak 10 yıla kadar bulabiliyormuş. E yaş 36 onu da araştırdım. Zaten o kadar kalsam çocuk fikrini hayatımdan çıkarırım. Şimdi bile kendime taş çatlasın 2 sene veriyorum. Oldu oldu, olmadı kapatacağım defteri. Yaş ilerleyince zor. Çocuk oluyor sen yanında yaşlı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…