Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tabiki var. Çok arkadaşım bana hep tavsiyede bulunuyordu, kendileri öyle hamile kalmışlar, adetin son gününü muhakkak değerlendir diyorlardı. Yumurtlama dönemimiz ise standart takvimlerde bize otm hesaplayıp söyledikleri günler işte
hadi hayrlisi insAllah
asli1993 asli1993 cnm kilo problemim benim de var bu ara takildim veremiyorum da

ama diğer arkadaşları ndadedikleri dogru sabah çok ama çok kotuydum ya hiç olmassa bile dedim ama öyle bir agladimki gozlerim agiriyor suan ama rahatladım insalalh bakalim en iyisi biraz kilo verip şöyle 1 2 ay kdr sonra hem hamile.kalirsam daha az kiloda kalsam daha iyi olmazmi
pko varsa kilo vermeniz şart doktorum öyle demişti. kilo ile pko birleşince çocuk oluşumuna engel diye

hadi hayrlisi insAllah
asli1993 asli1993 cnm kilo problemim benim de var bu ara takildim veremiyorum da
Şunu söylemeden geçemiycem bir tanıdığım 85 üstü bir kiloya sahipti,boyuda kısa,bigün anne olmak isterse çok sorun yaşar önce kilo vermesi gerek diyorduk hep.. bir kere korunmadan denemiş acaba olurmu diye,şuan 2aylık hamile.. bu işer galiba kısmet arkadaşlar,ben 1yıldır uğraşıyorum tık yok..

Kızlar daha önceden deneyimi olanlardan yardım istiyorum 🥺elimde tek bir ovulasyon testi kalmıştı onu yaptım az önce . Aşılamanın 10. Günündeyim. Bat 5 gün var silik çıktı gebelik yoktır demi 😟😢

Eklentiler

• F70ACFC1-5904-482F-8775-090FCECE3607.jpeg
    F70ACFC1-5904-482F-8775-090FCECE3607.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar daha önceden deneyimi olanlardan yardım istiyorum 🥺elimde tek bir ovulasyon testi kalmıştı onu yaptım az önce . Aşılamanın 10. Günündeyim. Bat 5 gün var silik çıktı gebelik yoktır demi 😟😢
Lh in yuksek cikmasi hamilelik göstergesi degildir canim. Ilaclarin etkisiyle lh yuksek cikmis olabilir. Neden boyle bir yola basvurdun ki. Kafani karistirima bence 😉

Lh in yuksek cikmasi hamilelik göstergesi degildir canim. Ilaclarin etkisiyle lh yuksek cikmis olabilir. Neden boyle bir yola basvurdun ki. Kafani karistirima bence 😉
Arkadaslar lutfen su adet oncesi ovu testleriyle gebelik olcmeye calismayin cidden inanilmaz yaniltiyor benim her adet oncesi pik gosteriyo cunku adete yakinda lh yukselebiliyormus. Uzulmeyin ben cok uzuldum sonradan...
Çok böyle öğrendiğini yazan olunca merak ettim ben de . Benim hiç pik olmadı zaten canım hep silik oldu şimdiye kadar denediklerimde. O yüzden gebelik yok diye düşünüyorum 😕

Arkadaslar benim bhcg 23 88 186 seklnde artiyo 2 gun arayla ama aile hekimi bugun 400 lere gelmesi lazm hergun iki kat artmasi lazm vs dedi. kendi doktoruma yarn gidicem ama sizcede cok mu dusuk degerler 🙄🙄

Bence aile hekimin bildigi ise baksin boyle insanlari etkiliyorlar ya:KK43: pozitif dusun burda okuduklarima gore senin tam duzgun artista ama Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bence aile hekimin bildigi ise baksin boyle insanlari etkiliyorlar ya:KK43: pozitif dusun burda okuduklarima gore senin tam duzgun artista ama Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Amin insallah canim yaa Allah razi olsun valla moralimi bozdu durduk yere. Bide 15.000 de kese gorunur anca diyo bana😊 Zaten yarn tahlil sonucumu da aliyim bidaha da gitmicem ona

Amin insallah canim yaa Allah razi olsun valla moralimi bozdu durduk yere. Bide 15.000 de kese gorunur anca diyo bana😊 Zaten yarn tahlil sonucumu da aliyim bidaha da gitmicem ona
Canim bildigin sacmalamis. 1.500 ustu vajinal ultrasonda 3000 uzeride karindan ultrasonda kese gozukuyor. Arti iki gunde bir iki kat artis yeterlidir saglikli oldugunu soyleyebilmek icin. Icini ferah tut iyi olsun kotuyu dusunup cekme kendine.

Canim bildigin sacmalamis. 1.500 ustu vajinal ultrasonda 3000 uzeride karindan ultrasonda kese gozukuyor. Arti iki gunde bir iki kat artis yeterlidir saglikli oldugunu soyleyebilmek icin. Icini ferah tut iyi olsun kotuyu dusunup cekme kendine.

Cok sagolun ya icimi rahatlattiniz. Ilk olunca ben hicbisey bilmiyorm o da boyle soyleyince canim skilmisti ama sayenizde rahatladim. Allah da sizin gonlunuzu ferahlatsin guzel haberler alin ennnnnnn kisa zamanda insallah 💕💕💕

Cok sagolun ya icimi rahatlattiniz. Ilk olunca ben hicbisey bilmiyorm o da boyle soyleyince canim skilmisti ama sayenizde rahatladim. Allah da sizin gonlunuzu ferahlatsin guzel haberler alin ennnnnnn kisa zamanda insallah 💕💕💕
Amin canim insallah. Bende henuz anne olamadim ama 9 ay icinde bi kimyasal bide 5 haftalik dusuk yasadim. Oyle olunca bayagi arastirdim. Oyle oyle ogrendim. Ama bilmen gereken en onemli sey stres yapmaman ve olumsuz dusunmemen. Iyi olacak saglikla alacaksin kucagina insalah.

Amin canim insallah. Bende henuz anne olamadim ama 9 ay icinde bi kimyasal bide 5 haftalik dusuk yasadim. Oyle olunca bayagi arastirdim. Oyle oyle ogrendim. Ama bilmen gereken en onemli sey stres yapmaman ve olumsuz dusunmemen. Iyi olacak saglikla alacaksin kucagina insalah.

Amin canim cok sagol. Darisi hayirlisiyla senin basina 🙏🙏🙏 Cok zor seyler yasamissin Allah bidaha gostermesin insallah. Simdi nasil dvm ediyosun peki klomen+igne mi kullandn sende ?

Amin canim cok sagol. Darisi hayirlisiyla senin basina 🙏🙏🙏 Cok zor seyler yasamissin Allah bidaha gostermesin insallah. Simdi nasil dvm ediyosun peki klomen+igne mi kullandn sende ?
Evet canim bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim. Yarin igneden sonraki 12. Gunum. Cumartesiye kadar adet olmazsam umutlanabilirim. :KK66:

X