-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.361
Allah iyilik versin canımİyiyim şükür cnm sen nasılsın
verdim kanieve gidiyorum canm 2 buckta çıkacak inaallah
inşallah kuZum verdim kan şimdi bugün 15.gunEvet canim olabilir tabi. Sen yarin falan yap bi test daha olmazsa gider kan verirsin daha net olur. Insallah guzel haberlerle gelirsin
ozamn bm çok erken davrandım desene zaten yumurta geç olustu 16.gundeCanım evet erken döllenme olmuş oldu bizimki. yani yolculuğunu tamamlamıştı çoktan :)
Hadi hayırlısı olsun canım hakkında inşallah güzel haber verirsin bizlereverdim kanieve gidiyorum canm 2 buckta çıkacak inaallah
Aynen vala benim de içim içime sığmıyor bi an once bat yaklaşsa da test yapsam diye bekliyorumAllah iyilik versin canım. Bende iyiyim şükür bugüne. Heyecanlı bekleyişler devam ediyor
inşallah kuZum verdim kan şimdi bugün 15.gun
Kaç gün kaldı bata canım benim 8 Ekim de. Bugün iğnenin 10. GünüAynen vala benim de içim içime sığmıyor bi an once bat yaklaşsa da test yapsam diye bekliyorum
Yaa hadi rabbim nasip etsin inşallah hepinize valla senin kadar heyecanlıyım bakalımBugün catlamanin 4. Günü
Kaldı 10 gün bugün ya da yarın tekrar ovuya başlayım diorum bklm nolcak koyulasacak mi tekrar
Benim normal döngüme göre daha cooookkk yum günü bile olmadı daha ama ovu testi 27 Eylül de pik gösterdiKaç gün kaldı bata canım benim 8 Ekim de. Bugün iğnenin 19. Günü
aynen ya tanımıyoruz ama mutluluğumuz üzüntümüz bir oluyor burda sende iyi ki varsın canımAyyy yine çok heyecanlı bir gün. Ne muhteşem birşey hiç görmediğin insanlarla herşeye ortak olabilmek. İyi ki varsınız kızlar ❤❤ Hadi güzel haberlerinizi almaya inşallah
InsAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu ayYaa hadi rabbim nasip etsin inşallah hepinize valla senin kadar heyecanlıyım bakalımasli1993 tahlili nasıl gelecek. İnşallah pozitif tir Ya Rab
Hadi bakalımBenim normal döngüme göre daha cooookkk yum günü bile olmadı daha ama ovu testi 27 Eylül de pik gösterdi
Fitil dediğiniz progesteron mu canım olumlu düşün olmuştur insAllah yaHadi bakalımb3ndr hiç belirti yok sadece fitili atınca 2 göğüs ağrısı oluyo o kadar. Sanırım 4. Aşılama da olmadı
inşallah kuzum insalalh dua et nolur balim ya bisey merak ettim bu evdeki gebelik testini kan ile yapsak olurmu acabaYaa hadi rabbim nasip etsin inşallah hepinize valla senin kadar heyecanlıyım bakalımasli1993 tahlili nasıl gelecek. İnşallah pozitif tir Ya Rab
Onu bi ara ben duymuştum biliyor musun kk da ama nasıl yapiolardi hatırlamıyoruminşallah kuzum insalalh dua et nolur balim ya bisey merak ettim bu evdeki gebelik testini kan ile yapsak olurmu acaba
Evet canım ondan. Hayırlısı olsun ne diyelimFitil dediğiniz progesteron mu canım olumlu düşün olmuştur insAllah ya
Kan örneği nerden olacakta damardansa zor davs kendi kan örneği lazım ama insan nasıl canini açıyor cesaret eeemezdki yaFit mutlu anne
Hadi hayırlı haberlerle gelinşallah kuzum insalalh dua et nolur balim ya bisey merak ettim bu evdeki gebelik testini kan ile yapsak olurmu acaba