- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.341
14. gün öğrendin gebeliginide demi canim14. Gun buyudu ayni gunde igneyi yaptm canim
Bende hiç belirtim yok ı kişiden kisi ye değişir canım çoğu kişi hiç belirtisiz öğreniyor muş hayirlis i bakalim
Canim gogus aciyo falan diye illa bekleme. Bende hic agri falan olmadi sismedi bile hattaoyle dusunup skma canini
Ay kızlar ne bileyim valla forumlarda sürekli ondan bahsedip duruyorlardı. İnşallah bizlerede nasip olur günler azaldıkça vakit geçmiyor.Yok canim illa ucu aciyacak diye bisey yok. Hem illa aciyacak diye biseyde yok. Hicbir belirti yasamadan hamile kalanlar var
14. gün öğrendin gebeliginide demi canim
Ay kızlar ne bileyim valla forumlarda sürekli ondan bahsedip duruyorlardı. İnşallah bizlerede nasip olur günler azaldıkça vakit geçmiyor.
Bende habire göğüslerde belirti arıyordum
Olusuyor ama kaybetmek daha cok umutsuzluk veriyor insana canimSenin yine gebelik olusuyor . Ben de o bile yokherseyin hayirlisi nasip kismet artik ❤❤ elimizden duadan baska bosey gelmiyor
Her turlu umutsuzluga dusuyor insan . Ben 1.5 yildir evliyim her ay her ay umutla bekliyoruz yokOlusuyor ama kaybetmek daha cok umutsuzluk veriyor insana canim
Banada sordu ilaç vereyim mi bu ayda istiyo musun evet dedim. Ama sonrasında 1-2 ay ara verme durumun olabilir dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bende polikistik over var ya belkide ondan vermiş olabilirHayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Bana bu ay normal deneyin gelecek ay aşılama dedi. Başka bir ilaç vermedi
Canım benimde çok acıyordu sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Göğüs ağrısı acısını gebeliğe yoruyoruz acaba diye ama sonradan daha çok üzülüyor insan. İlaçlarında çok etkisi var bence ağrımasındaHamile olanlarda göğüs ucu acıyormuş bende o yok. Sadece çevresi ağrıyo
Zaten maksimum koyulugu gordukten sonra 36 veya 48 saat icinde yumurtlama olur canim
LaRisaCca geldim hastaneden canım. Bu ay dinlenme dedi. Gelecek adete tekrar aşılama olacağım. Prolaktinim de 31 çıktı. Hafif yüksek. Dostinex daha önce de kullanmıştım. Yine kullanacam
Kızlar selam.. Ben pcos hastasiyim ve 34 yaşindayim. Geçen sene kasim ayinda tedavimin ilk ayinda hamile kaldim ancak kalp atisini bile duyamadan kaybetmistim malesef. Bu ay tekrar denemeye karar verdk 9 10 aylik mecburi bi aranin ardindan. Bugun femaranin 4.gunu. Sadece femara ve folik asit kullaniyorum. Yarin sabah kontrolum var. Yumurta takibi yapacak doktorum. Bakalım... Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Insallah cok ugrasmam
Bende 12. Gün idrarda bakacağım. Diğerlerindr 11. Günde zor çıkmıştı 12. Günde bişey yoktu.Canim bende her dk bi belirti ariyodum kendimde ama bi tane bile belirtim olmadi merak etme herkeste ayni olcak diye bisey yok
Ay olmasın mümkünse göğüs ağrısı kuzum ya bende yok yaCanım benimde çok acıyordu sonra yavaş yavaş geçmeye başladı. Göğüs ağrısı acısını gebeliğe yoruyoruz acaba diye ama sonradan daha çok üzülüyor insan. İlaçlarında çok etkisi var bence ağrımasında
Bende 12. Gün idrarda bakacağım. Diğerlerindr 11. Günde zor çıkmıştı 12. Günde bişey yoktu.birde bol su içiyorum idrarla atıyor iğnenin etkisi daha çabuk
Deneyeyim canım onu da. Araştırayım hemenSaNeM_1985 dilerim rabbim çok bekletmeden nasip etsin hepinize
C Capanin Gururu Teyom canım bu ay maydonoz süt buharı yapsan keşke. Çok faydalı diyorlar.
asli1993 canım reglin 8. Günü 20 mm - 17 mm - 18 mm diğerini hatırlamıyorum yumurtalarım vardı. Gece 1 de çat iğne yaptım
demek ondan senin gebelik erken belli oldu kuzum ya bende adetin 16. günü yumurtayi gorduk ogün iğne vurulduk ondanmi cikmiyor acabaSaNeM_1985 dilerim rabbim çok bekletmeden nasip etsin hepinize
C Capanin Gururu Teyom canım bu ay maydonoz süt buharı yapsan keşke. Çok faydalı diyorlar.
asli1993 canım reglin 8. Günü 20 mm - 17 mm - 18 mm diğerini hatırlamıyorum yumurtalarım vardı. Gece 1 de çat iğne yaptım
ozaman hangi gün yumurta olduysa okdr gun sonra belli oluyor ben çok erken yapmisim ozaman ben adetin 16. günü gördüm yumurtayi 22mm şu o gunde gün vurdum ama çok erken yapmisim idrar testlerini demekki bosuna okdrr stres yaptı yaptım bugün yada yarın kesin cikar çünkü 15. gün bugün yarın 1613. Gun idrar testnde silik cizgi cikmsti ama kanda 14. Gun ogrendm canim
Canım evet erken döllenme olmuş oldu bizimki. yani yolculuğunu tamamlamıştı çoktan :)demek ondan senin gebelik erken belli oldu kuzum ya bende adetin 16. günü yumurtayi gorduk ogün iğne vurulduk ondanmi cikmiyor acaba
ozaman hangi gün yumurta olduysa okdr gun sonra belli oluyor ben çok erken yapmisim ozaman ben adetin 16. günü gördüm yumurtayi 22mm şu o gunde gün vurdum ama çok erken yapmisim idrar testlerini demekki bosuna okdrr stres yaptı yaptım bugün yada yarın kesin cikar çünkü 15. gün bugün yarın 16
İyiyim şükür cnm sen nasılsın