-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.321
Çok sağol canım teşekkür ederimBir teolog olarak cevaplayayımBunlar gusülü bozmuyor canım. Sadece abdesti bozuyor. Abdestliysen tekrar abdest gerektiriyor.
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Bana bu ay normal deneyin gelecek ay aşılama dedi. Başka bir ilaç vermediCanım bugün biraz koşturmalı geçti. Zeynep kamile gittim ama infertelite bölümü 1 sene içinde kimyasal gebelik bile geçirmiş olduğumdan kendin hamile kalabiliyosun dedi ve jinekoloji bölümüne gönderdi beni tabi randevum olmadığı için muayene olamadım.
Bende başka bir dr a gittim. Herşey iyi sadece polikistik bir görüntü var dedi. Bu ayda tedavi olacağım. Bakalım aşılama olup olmayacağı daha sonra belli olcak.
Şuan başka bir ilaca başladım fostimon diye iğne verdi
Insalllllaaahhh tutar insallahYok tatlim 1 dusuk , 1 dis gebelik, 2 kimyasal gebelik. Ilk defa tedavi goruyorum. Ilk asilamam cok gerginim
Bugün benimde aynısı oldu diğer günler gelmiyordu...Kızlar 1.5 saat önce fitili koydum fakat demin baya akıntı geldi gittim baktım fitilin yarısı erimeye yüz tutmuş geri çıktı. Şimdi bi daha koymalı mi yoksa aldığını almış midir acaba?
Napsam bilemedim. Fitili emmiş midir yeteri kadar?Bugün benimde aynısı oldu diğer günler gelmiyordu...
Bir yerde okumuştum fitilin 2 3 gün etkisi va rmis ben o yüzden onemsemedimNapsam bilemedim. Fitili emmiş midir yeteri kadar?
Zaten hemen eriyor emmiştir diye düşünüyorumBir yerde okumuştum fitilin 2 3 gün etkisi va rmis ben o yüzden onemsemedim
Kasik agrisida fitilden olur mu acaba canim adet agrisi gibi ara araBende salı günü oldum. Olduğum günü sayarsak 7 gün oluyo işte. Fitili kullanıyorum canım. Her seferinde aynı şey oluyor ezberledim artık. Göğüs ağrısı hep o fitilden. Bu da öyle sanırım
Aynen akinti geliyor ıslaklık hissediyorum ama görünürde birsey yokZaten hemen eriyor emmiştir diye düşünüyorum
Hamile olanlarda göğüs ucu acıyormuş bende o yok. Sadece çevresi ağrıyoAynen akinti geliyor ıslaklık hissediyorum ama görünürde birsey yok
Bende hiç belirtim yok ı kişiden kisi ye değişir canım çoğu kişi hiç belirtisiz öğreniyor muş hayirlis i bakalimHamile olanlarda göğüs ucu acıyormuş bende o yok. Sadece çevresi ağrıyo
Hamile olanlarda göğüs ucu acıyormuş bende o yok. Sadece çevresi ağrıyo
Allah razi olsun canim insaallah. Kayiplarim oldugu icin tutunduktan sonra bile tedirgin olucam galiba ya giderse diyeInsalllllaaahhh tutar insallahcok zor bir durum gercekten yasamayan bilmez . Iyi dusun iyi olsun insallah
Yok canim illa ucu aciyacak diye bisey yok. Hem illa aciyacak diye biseyde yok. Hicbir belirti yasamadan hamile kalanlar varHamile olanlarda göğüs ucu acıyormuş bende o yok. Sadece çevresi ağrıyo
Senin yine gebelik olusuyor . Ben de o bile yokAllah razi olsun canim insaallah. Kayiplarim oldugu icin tutunduktan sonra bile tedirgin olucam galiba ya giderse diye