-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.301
Tamam canım sende yaz ara ara girip bakıyorum bende buraya. Beni etiketle sende sonuç alırsan. Benimde eşimden başka konuşabileceğim kimse yok.Inşallah bekleyisimiz mutlu sonla biter bir gelişme olursa beni etiketle olur mu belirtileri birbirimize söyleyelim aşılama yaptırdığını kimse bilmiyor kimse ile sohbet edemiyorum
Kizlar biz burda asilama yapanlar konusuyoruz bizimle konusabilirsinizTamam canım sende yaz ara ara girip bakıyorum bende buraya. Beni etiketle sende sonuç alırsan. Benimde eşimden başka konuşabileceğim kimse yok.
Bende salı günü oldum. Olduğum günü sayarsak 7 gün oluyo işte. Fitili kullanıyorum canım. Her seferinde aynı şey oluyor ezberledim artık. Göğüs ağrısı hep o fitilden. Bu da öyle sanırımCanim ben asilamanin 8. Gunundeyim yaklasik 4-5 gundur goguslerim cok agriyor. Sen progestan fitil kullaniyorsun degil mi ?
Ilk goguslerimiz cikmaaya baslayincaki aci geldi aklima simdi sen oyle diyince ooouuww ne acirdi ya oylrBenim uclar degil direk topluca hepsi agriyor canim .Biraz once esimin omzu degdi kivrandim resmen
Sadece içimizi buraya dökebiliyoruz canım ya birde eşimKizlar biz burda asilama yapanlar konusuyoruz bizimle konusabilirsiniz
Fitili hergun aynı saatte mı kullaniyorsunBende salı günü oldum. Olduğum günü sayarsak 7 gün oluyo işte. Fitili kullanıyorum canım. Her seferinde aynı şey oluyor ezberledim artık. Göğüs ağrısı hep o fitilden. Bu da öyle sanırım
Brnim de 4. Gunum asilamaminKizlar biz burda asilama yapanlar konusuyoruz bizimle konusabilirsiniz
olite canım sen ne yaptın. Gidebildin mi hastaneye?
Teglimin 3. Günü ben hasta oldum canım aslında bugün olması gerekiyordu ama iki gün önce oldumcanım senin kacinci gününolite
Tatlim bende raziyim ama sonucun olumsuz olmasindan cok korkuyorum. 4 tane kaybettim cunkuIlk goguslerimiz cikmaaya baslayincaki aci geldi aklima simdi sen oyle diyince ooouuww ne acirdi ya oylraglama kizz bebis olsunda agrilara raziyim ben
Evet haklisin insallah bu sefer tutunur.Tatlim bende raziyim ama sonucun olumsuz olmasindan cok korkuyorum. 4 tane kaybettim cunku
Benimde lh 5.93 fsh 4.4 çıktıLh kaç olması lazım canım. Benim. 4.18 çıktı bugün.
Evet canım hergün aynı saatte ve atınca uzanıyorum.Fitili hergun aynı saatte mı kullaniyorsun
Hepimiz yuvamizin yavrularimizla senlenmesini istiyoruz. Birbirimize bir faydamiz dokunursa ne ala. Sanki biz istemiyormusuz gibi davranmalari onlarin problemi canim. Hic caninizi sikmayinSadece içimizi buraya dökebiliyoruz canım ya birde eşiminsanların imalı sözlerinden anca burda kurtuluyoruz hepimizin sorunu aynı çekmeyen bilmiyor bir sorunumuz yoksa niye çocuğunuz olmuyor itici sorular
Bemde kullandım bence var faydasıBen kullandım faydası olduğunu düşünüyorum. Ama tabi bünye meselesi böyle şeyler tamamen. İnsan herşeyi deniyor
çok iyiBenimde lh 5.93 fsh 4.4 çıktı
Ben de yarın sipariş vereceğim. Çok pis gaza geldimTadı guzel değil ama çok kişi ile konuştun bu macunla hamile kalmışlar ben yine almayı düşünüyorum bebek için hersey
Yok tatlim 1 dusuk , 1 dis gebelik, 2 kimyasal gebelik. Ilk defa tedavi goruyorum. Ilk asilamam cok gerginimEvet haklisin insallah bu sefer tutunur.cok zor beklemek ya 4 du de asilama miydi
Bir teolog olarak cevaplayayımKızlar konuyla alakasız ama günlerdir aklıma takıldı. Aşılamadan sonra fitil kullanıyoruz ya, namaz gusül vs nasıl oluyor. Her yerde ilaç olduğu için bozmaz yazıyor ama yinede sizlere sorayim dedim