Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah bekleyisimiz mutlu sonla biter bir gelişme olursa beni etiketle olur mu belirtileri birbirimize söyleyelim aşılama yaptırdığını kimse bilmiyor kimse ile sohbet edemiyorum
Tamam canım sende yaz ara ara girip bakıyorum bende buraya. Beni etiketle sende sonuç alırsan. Benimde eşimden başka konuşabileceğim kimse yok.

Canim ben asilamanin 8. Gunundeyim yaklasik 4-5 gundur goguslerim cok agriyor. Sen progestan fitil kullaniyorsun degil mi ?
Bende salı günü oldum. Olduğum günü sayarsak 7 gün oluyo işte. Fitili kullanıyorum canım. Her seferinde aynı şey oluyor ezberledim artık. Göğüs ağrısı hep o fitilden. Bu da öyle sanırım

Kizlar biz burda asilama yapanlar konusuyoruz bizimle konusabilirsiniz
Sadece içimizi buraya dökebiliyoruz canım ya birde eşim insanların imalı sözlerinden anca burda kurtuluyoruz hepimizin sorunu aynı çekmeyen bilmiyor bir sorunumuz yoksa niye çocuğunuz olmuyor itici sorular

olite canım sen ne yaptın. Gidebildin mi hastaneye?

Canım bugün biraz koşturmalı geçti. Zeynep kamile gittim ama infertelite bölümü 1 sene içinde kimyasal gebelik bile geçirmiş olduğumdan kendin hamile kalabiliyosun dedi ve jinekoloji bölümüne gönderdi beni tabi randevum olmadığı için muayene olamadım.
Bende başka bir dr a gittim. Herşey iyi sadece polikistik bir görüntü var dedi. Bu ayda tedavi olacağım. Bakalım aşılama olup olmayacağı daha sonra belli olcak.
Şuan başka bir ilaca başladım fostimon diye iğne verdi

Ilk goguslerimiz cikmaaya baslayincaki aci geldi aklima simdi sen oyle diyince ooouuww ne acirdi ya oylraglama kizz bebis olsunda agrilara raziyim ben
Tatlim bende raziyim ama sonucun olumsuz olmasindan cok korkuyorum. 4 tane kaybettim cunku

Sadece içimizi buraya dökebiliyoruz canım ya birde eşim insanların imalı sözlerinden anca burda kurtuluyoruz hepimizin sorunu aynı çekmeyen bilmiyor bir sorunumuz yoksa niye çocuğunuz olmuyor itici sorular
Hepimiz yuvamizin yavrularimizla senlenmesini istiyoruz. Birbirimize bir faydamiz dokunursa ne ala. Sanki biz istemiyormusuz gibi davranmalari onlarin problemi canim. Hic caninizi sikmayin

Kızlar konuyla alakasız ama günlerdir aklıma takıldı. Aşılamadan sonra fitil kullanıyoruz ya, namaz gusül vs nasıl oluyor. Her yerde ilaç olduğu için bozmaz yazıyor ama yinede sizlere sorayim dedim
Bir teolog olarak cevaplayayım Bunlar gusülü bozmuyor canım. Sadece abdesti bozuyor. Abdestliysen tekrar abdest gerektiriyor.

Kızlar selam.. Ben pcos hastasiyim ve 34 yaşindayim. Geçen sene kasim ayinda tedavimin ilk ayinda hamile kaldim ancak kalp atisini bile duyamadan kaybetmistim malesef. Bu ay tekrar denemeye karar verdk 9 10 aylik mecburi bi aranin ardindan. Bugun femaranin 4.gunu. Sadece femara ve folik asit kullaniyorum. Yarin sabah kontrolum var. Yumurta takibi yapacak doktorum. Bakalım... Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Insallah cok ugrasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…