Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama aşılamadan sonra gusül alınması gerekiyor bazı yerler öyle yazıyordu... ama ben yine 1 gün sonra yaptım allah affetsin😔😔😔
Valla bende senin gibi yaptım canım. Namaz kılarken ilk 3 gün zorlandım kasıktan. Sonra ara verdim şimdi başlıycam işte tekrardan.
Sen nasılsın iyimisin. Belirtilerin nasıl. Ne zaman test yapacaksın

Valla bende senin gibi yaptım canım. Namaz kılarken ilk 3 gün zorlandım kasıktan. Sonra ara verdim şimdi başlıycam işte tekrardan.
Sen nasılsın iyimisin. Belirtilerin nasıl. Ne zaman test yapacaksın
Aşılamadan sonra 2 gün kasık ağrım vardı ama şuan hicbir belirtim yok sende durumlar nasıl acaba vücudumda neler oluyor...

Aşılamadan sonra 2 gün kasık ağrım vardı ama şuan hicbir belirtim yok sende durumlar nasıl acaba vücudumda neler oluyor...
Ben düne kadar acayip bel, kasık ve karın ağrısı çektim bugün şükür azaldı. Göğüs ağrılarım başladı ama fitilden dolayı ezberledim artık.
Başka da birşey yok. Bazen yine mi olmadı diyorum acaba?

Ben düne kadar acayip bel, kasık ve karın ağrısı çektim bugün şükür azaldı. Göğüs ağrılarım başladı ama fitilden dolayı ezberledim artık.
Başka da birşey yok. Bazen yine mi olmadı diyorum acaba?
Seninle aramizda 1 gün fark var sadece 5 gün bitti bile 10 gün kaldı büyük güne 😋😋😋

Ben de gün boyu en yakın senin belli olacağı için sana dua ettim canım. İnşallah yarın güzel haber alırsın.
canım benim rabbimrazi olsun senden inşallah duaların dualarimz kabul olur canım cok sagol güzel yuregin ve dualarin icin 😍😍😍😍

Yok bırakır mıyım 😊😊 inşallah yardımcı olur. Çok bi kilom yok da kısa süre içinde bi 5 6 kilo aldım insülin direnci ondan sonra cıktı şimdi onu vermem lazım ilacı da kullanıyorum bi yandan. Şunu anladım ama hamilelik öncesi fazla kilolardan kurtulmak gerek. Hepsi birbiriyle bağlantılı valla. Bu arada yeni evliyim ama yaşım 34, çok fazla da zaman kaybetmek istemiyorum.İnşallah güzel sonuç alırsın sen de yarın. Bakalım hayırlısı en kısa zamanda güzel haberler alalım hepimiz inşallah.
ccanm inşallah hayrlisi hakkmzda merak ettim ne vara sorablrsn

Bak sen diyince aklama geldi o gaz bende de çok ama çok aşırı var. Durum vahim yani🤣🤣🤣 o da bugün azaldı.
Belirtilerimiz aynı inşallah bize tutunuyorlardir 😍😍😍benim ilk muayenede sağda ve solda 12 mm yumurtam vardı daha sonra gittiğim doktor sağdaki 20 mm olmuş dedi ve asılma yapıldı acaba soldaki de buyumusmudur aklımda deli sorular

Belirtilerimiz aynı inşallah bize tutunuyorlardir 😍😍😍benim ilk muayenede sağda ve solda 12 mm yumurtam vardı daha sonra gittiğim doktor sağdaki 20 mm olmuş dedi ve asılma yapıldı acaba soldaki de buyumusmudur aklımda deli sorular
Benimki de seninkinin tam tersi🤗🤗 soldaki büyümüş sağdaki yavru 9.47 de kalmış. Solalım ondan mı acaba🤣🤣🤣🤣 benim habire soldakiler büyüüp soldan soldan geliyor 🤣🤣🤣🤣

Benimki de seninkinin tam tersi🤗🤗 soldaki büyümüş sağdaki yavru 9.47 de kalmış. Solalım ondan mı acaba🤣🤣🤣🤣 benim habire soldakiler büyüüp soldan soldan geliyor 🤣🤣🤣🤣
Bana soldaki yumurtam la ilgili bilgi verilmedi malesef gittiğim inferlitide 3 doktor dönüşümlü geliyorlar sadec e 1 tanesi gerekli açıklama yapıyor 🤔🤔🤔

X