- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.001
yok tatlım yazmadım yeni yaziyom sabah test yaptım negatif cikti ama bukdr belirtiye imkansiz olmamasi kan varcem salı günü canm sıkkin çokasli1993 ne yaptın canım. Belki sayfalarda yazmışsındır. Ama bakamadım
aynilarini yaşıyorum ben suanda sadece ek olarak 2 gündür akşam 9 da uyku basiyor beni uyuyorumYa canim valla bende hic belirti olmadi hatta ara ara adet olcakms gibi karnim agridi olmadi tutmadi herlde dedm. Bitek belim asiri agriyo o kadar baska hicbisi yok bunca zaman bosuna o kadr belirti aramisim kendimde
ah inşallah idrar testinde veremiyorum güzel haberi suan ama inşallah kanda veririm çok kotuyum suan yaptim test negatif cikti açan testlerdemi anormallik var ama 2 gündür akşam 9 da uykum geliyor hiç basima gelmeyen şey gece 11 12 de uyuyan ben 9 da uykum geliyor diğer belirtiler cabasiBizi çok heyecanlandırıyorsun hadi bakalım inşallah güzel haberler vereceksin ❤❤
Ben de dayanamadım az önce yaptım,tek çizgiyi gördümah inşallah idrar testinde veremiyorum güzel haberi suan ama inşallah kanda veririm çok kotuyum suan yaptim test negatif cikti açan testlerdemi anormallik var ama 2 gündür akşam 9 da uykum geliyor hiç basima gelmeyen şey gece 11 12 de uyuyan ben 9 da uykum geliyor diğer belirtiler cabasi
Canım çok şiddetli değil ama benim yanlarıma ara ara ağrı giriyor hala 15.günüm ilk gündem beri varArkadaşlar merhaba, bugün sabah 9 da çatlatma iğnesi vuruldum. Ve böbreklerimde mi emin değilim ama yanlarımda çok şiddetli ağrı oluştu. Sizde de olmuş muydu?
Canım dur bakalım o kadar belirtim bar diyorsun yarın kan testini vermeden moralini bozmaah inşallah idrar testinde veremiyorum güzel haberi suan ama inşallah kanda veririm çok kotuyum suan yaptim test negatif cikti açan testlerdemi anormallik var ama 2 gündür akşam 9 da uykum geliyor hiç basima gelmeyen şey gece 11 12 de uyuyan ben 9 da uykum geliyor diğer belirtiler cabasi
salı günü randevum canım ya insalalh ne bileyim ama sanki testi ışığa tutunca pembe önce bir cizgi varCanım dur bakalım o kadar belirtim bar diyorsun yarın kan testini vermeden moralini bozma
Birşey göremedim canım. Inşallah kanda çıkar. Benim olmadı hasta oldum
Belki henüz değerlerin düşüktür bilemiyorum test varsa yarın gene yapsalı günü randevum canım ya insalalh ne bileyim ama sanki testi ışığa tutunca pembe önce bir cizgi var
Hayirlisi olsub hakkindaBirşey göremedim canım. Inşallah kanda çıkar. Benim olmadı hasta oldum
Canım benim iyi ki sen de varsınInsaallah canim. Olsun zaten ilk burda sizle paylascam. Etrafimdakilere heyecanimi korkularimi anlatamiyorum. Burda sizle rahatca konusabiliyorum. Iyiki varsinizLaRisaCca
Canım yerleşmedir belki. Bekle bakalım. Bugün yarın adet gelir gelecekseKızlaaar bana akıl verin nolur demiştim bi damla kırmızı geldi cuma akşamı hala normal adet olmadım dün gece yoğun kıvamda böyle nasıl desem çok açık kırmızı açık kahve tonlarında biraz alıntı geldi sabah da yeni kalktım aynı şey çok açık kırmızı ton da yoğun yapışkan bi akıntı peçeteye geliyor daha çok nette bakıyorum düşük belirtileri gibi ama iki gündür düşük olur mu ben daha önce hiç hamile kalmadığından bilemiyorum yaşayanlar cevap verirse sevinirim bu düşük mü başka şey mi adet değil ama onu anladım bugün de iki gün geciktim
Verir canım adet olduysa 2. Günü doktora gitmelisin. Klomen 6 aylık tedavi.Kızlar bende bugün hasta oldum. Şimdi bu ay nasıl olur bilmiyorum. Yine klomen verir mi dr
Yarın randevu aldım inşallah kötü bişey değildirCanım yerleşmedir belki. Bekle bakalım. Bugün yarın adet gelir gelecekse
Canım fitili iyice ileri it. Vajina ağzında bırakma ve yerleştirdikten sonra bir süre sonra ayağa kalkma. Ben de aşılama yaptırdım şuan ikiz gebeyim. Doktorum aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti ama dayanamadım ve Aşılamanın 11. Günü test yapmıştım. Pozitifi görmüştüm. Adeti beklemenegerek yok test için. Ama adet olacaksan adet tarihinde olacaksın. İnşallah bu ay gebe kalırsınMerhaba kızlar hamile olanlar adina cok sevindim Allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi hepimize bende aşılamanın 8.gunundeyim adetimin 11.günü asilama oldum ben şunu sormak istiyorum bana 2 hafta sonra test yaptir dediler ama adet gunume daha 5 gun olacak o zaman. sizce 4 ekimde yaptirmali miyim yoksa adet tarihim olan 9 ekimi beklemeli miyim test icin korkuyorum acikcasi negatif gormekten. Birde bisey daha sorcagim dokyor bana progestan verdi fitil olarak kullaniyorum ama beyaz beyaz geri cikiyo bi kismi bu normal mi yoksa ben yerlestiremedigimden olabilir mi
Hormonlar öyle yapabiliyor canım adet oldum ilk 5 gün lekeleme şeklinde geldi..daha sonra 27 gün sürdü ilaçla durdurdular ilaç bittikten 6 gün sonra yine adet oldum...Kızlaaar bana akıl verin nolur demiştim bi damla kırmızı geldi cuma akşamı hala normal adet olmadım dün gece yoğun kıvamda böyle nasıl desem çok açık kırmızı açık kahve tonlarında biraz alıntı geldi sabah da yeni kalktım aynı şey çok açık kırmızı ton da yoğun yapışkan bi akıntı peçeteye geliyor daha çok nette bakıyorum düşük belirtileri gibi ama iki gündür düşük olur mu ben daha önce hiç hamile kalmadığından bilemiyorum yaşayanlar cevap verirse sevinirim bu düşük mü başka şey mi adet değil ama onu anladım bugün de iki gün geciktim
Asla değil merak etme. Ya yerleşme ya adet belirtisi kuzum. Düşük kanaması öyle olmaz. Kıpkormızı, yoğun pıhtılı kan -et gibi- şeklinde olurYarın randevu aldım inşallah kötü bişey değildir
Canim sen niye bu kadar acele ediyorsun. Kani bekleseydin keske. Moralini bozuyorsun bozu bosunayok tatlım yazmadım yeni yaziyom sabah test yaptım negatif cikti ama bukdr belirtiye imkansiz olmamasi kan varcem salı günü canm sıkkin çok