Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canim valla bende hic belirti olmadi hatta ara ara adet olcakms gibi karnim agridi olmadi tutmadi herlde dedm. Bitek belim asiri agriyo o kadar baska hicbisi yok bunca zaman bosuna o kadr belirti aramisim kendimde
aynilarini yaşıyorum ben suanda sadece ek olarak 2 gündür akşam 9 da uyku basiyor beni uyuyorum

Bizi çok heyecanlandırıyorsun hadi bakalım inşallah güzel haberler vereceksin ❤❤
ah inşallah idrar testinde veremiyorum güzel haberi suan ama inşallah kanda veririm çok kotuyum suan yaptim test negatif cikti açan testlerdemi anormallik var ama 2 gündür akşam 9 da uykum geliyor hiç basima gelmeyen şey gece 11 12 de uyuyan ben 9 da uykum geliyor diğer belirtiler cabasi

Ben de dayanamadım az önce yaptım,tek çizgiyi gördüm hayırlısı artık ne diyeyim.Bende de vardı belirtiler belki de ben kendimi fazla dinledim bilemiyorum.

Canım dur bakalım o kadar belirtim bar diyorsun yarın kan testini vermeden moralini bozma

Kızlaaar bana akıl verin nolur demiştim bi damla kırmızı geldi cuma akşamı hala normal adet olmadım dün gece yoğun kıvamda böyle nasıl desem çok açık kırmızı açık kahve tonlarında biraz alıntı geldi sabah da yeni kalktım aynı şey çok açık kırmızı ton da yoğun yapışkan bi akıntı peçeteye geliyor daha çok nette bakıyorum düşük belirtileri gibi ama iki gündür düşük olur mu ben daha önce hiç hamile kalmadığından bilemiyorum yaşayanlar cevap verirse sevinirim bu düşük mü başka şey mi adet değil ama onu anladım bugün de iki gün geciktim

Canım yerleşmedir belki. Bekle bakalım. Bugün yarın adet gelir gelecekse

Canım fitili iyice ileri it. Vajina ağzında bırakma ve yerleştirdikten sonra bir süre sonra ayağa kalkma. Ben de aşılama yaptırdım şuan ikiz gebeyim. Doktorum aşılamadan 2 hafta sonra test yapmamı söylemişti ama dayanamadım ve Aşılamanın 11. Günü test yapmıştım. Pozitifi görmüştüm. Adeti beklemenegerek yok test için. Ama adet olacaksan adet tarihinde olacaksın. İnşallah bu ay gebe kalırsın

Hormonlar öyle yapabiliyor canım adet oldum ilk 5 gün lekeleme şeklinde geldi..daha sonra 27 gün sürdü ilaçla durdurdular ilaç bittikten 6 gün sonra yine adet oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…