- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.021
Ben bu ay letu diye bir ilaç kullandım sağlıklı 1 yada en fazla 2 tane yumurta oluşturuyormuş sadece klomenle 2 den fazla yumurta gelişiyormusVerir canım adet olduysa 2. Günü doktora gitmelisin. Klomen 6 aylık tedavi.
27 gün mü hormonları hep alt üst ettik deseneHormonlar öyle yapabiliyor canım adet oldum ilk 5 gün lekeleme şeklinde geldi..daha sonra 27 gün sürdü ilaçla durdurdular ilaç bittikten 6 gün sonra yine adet oldum...
Canım yansıyan ağrıdır o. Bel ağrısını böbrek ağrısı sanıyosundurArkadaşlar merhaba, bugün sabah 9 da çatlatma iğnesi vuruldum. Ve böbreklerimde mi emin değilim ama yanlarımda çok şiddetli ağrı oluştu. Sizde de olmuş muydu?
O kişiden kişiye değişir bende bir tane oldu minisinde oluyor 8 tane ama çok yumurta değil az yumurta iyi canım daha kaliteli oluyorlarBen bu ay letu diye bir ilaç kullandım sağlıklı 1 yada en fazla 2 tane yumurta oluşturuyormuş sadece klomenle 2 den fazla yumurta gelişiyormus
Bebeğim olsun da ben bütün ağrılara razıyım rabbim hepimize fırsat versinCanım yansıyan ağrıdır o. Bel ağrısını böbrek ağrısı sanıyosundur
Amin canım benimmmBebeğim olsun da ben bütün ağrılara razıyım rabbim hepimize fırsat versin
Test yapmadınız mı? 15. Gün ya bana doktorum ilk 10 gün kesinlikle yapma 12 sen sonra yapabilirsin dediCanım çok şiddetli değil ama benim yanlarıma ara ara ağrı giriyor hala 15.günüm ilk gündem beri var
Evet canim tam 27 gün artık başımı kaldıramıyordum kanım düşmüştü 2 kere devlete gittim normal diyip birseyin yok diyip yolladılar özele gittim kani kesecek hap verdiler27 gün mü hormonları hep alt üst ettik desene
İnşallah inşallah. Bende pco var ve lh’ım Normal kadınların 4 katı yüksekliğinde. İlaç verdi klomenle birlikte kullandım. Yumurta oluşmadı sonra bir daha çağırdı oluşmuştu. Mucize oldu dedi bir günde 5 mm büyümüştüAmin canım benimmm ❤ Hepimiz bir gün anne olacağız sadece zamanını bilmiyoruz. Biraz sabretmemiz gerekiyor
Canım ben klomen tedavisi görürken klomen + ovitrelle + duphaston kullanmıştımBen bu ay letu diye bir ilaç kullandım sağlıklı 1 yada en fazla 2 tane yumurta oluşturuyormuş sadece klomenle 2 den fazla yumurta gelişiyormus
Belki de bebişin sana geliyordurİnşallah inşallah. Bende pco var ve lh’ım Normal kadınların 4 katı yüksekliğinde. İlaç verdi klomenle birlikte kullandım. Yumurta oluşmadı sonra bir daha çağırdı oluşmuştu. Mucize oldu dedi bir günde 5 mm büyümüştü
Malesef yapamadım bir tane vardı dün yapacaktım bozuk çıktı yarın doktor randevum varTest yapmadınız mı? 15. Gün ya bana doktorum ilk 10 gün kesinlikle yapma 12 sen sonra yapabilirsin dedi
Nasıl normal olabilir 27 gün adet olmak te AllahımEvet canim tam 27 gün artık başımı kaldıramıyordum kanım düşmüştü 2 kere devlete gittim normal diyip birseyin yok diyip yolladılar özele gittim kani kesecek hap verdiler
Benim rahim duvarı inceydi klomen çok kullanırsa rahimi inceltiyormus bende 2 kere kullanmıştım o yüzden ilacı değiştirmişti.Canım ben klomen tedavisi görürken klomen + ovitrelle + duphaston kullanmıştım
Ayyy hadi bakalımmm çok meraktayımmmMalesef yapamadım bir tane vardı dün yapacaktım bozuk çıktı yarın doktor randevum var
Ben sana birşey söylimmi rahim inceliği ve ya kalınlığının en güzel ve sağlıklı çözümü soğan kürüdür. Bunu bilir bunu söylerim.Benim rahim duvarı inceydi klomen çok kullanırsa rahimi inceltiyormus bende 2 kere kullanmıştım o yüzden ilacı değiştirmişti.
İnşallah. Olursa mucize çocuk olacak dedi. Pazartesi’den Perşembe’ye 6 mm Perşembe’den Cuma’ya 5 mm büyüdü. Doktorum bir dahaki aya bırakmıştı. Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın. Ama ben olacağını düşünüyorum hiç umutsuzluğa kapılmadım. Sizin de içiniz ferah olsunBelki de bebişin sana geliyordur ❤
Malesef burdaki inferlitide 3 doktor var dönüşümlü geliyorlar hepsinin tedavisi farklı asilamayida ben istedim öyle yaptılar hayirlis i artık olsunda herşeye dayanırımNasıl normal olabilir 27 gün adet olmak te Allahım