Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay letu diye bir ilaç kullandım sağlıklı 1 yada en fazla 2 tane yumurta oluşturuyormuş sadece klomenle 2 den fazla yumurta gelişiyormus
O kişiden kişiye değişir bende bir tane oldu minisinde oluyor 8 tane ama çok yumurta değil az yumurta iyi canım daha kaliteli oluyorlar

Amin canım benimmm ❤ Hepimiz bir gün anne olacağız sadece zamanını bilmiyoruz. Biraz sabretmemiz gerekiyor
İnşallah inşallah. Bende pco var ve lh’ım Normal kadınların 4 katı yüksekliğinde. İlaç verdi klomenle birlikte kullandım. Yumurta oluşmadı sonra bir daha çağırdı oluşmuştu. Mucize oldu dedi bir günde 5 mm büyümüştü

Benim rahim duvarı inceydi klomen çok kullanırsa rahimi inceltiyormus bende 2 kere kullanmıştım o yüzden ilacı değiştirmişti.
Ben sana birşey söylimmi rahim inceliği ve ya kalınlığının en güzel ve sağlıklı çözümü soğan kürüdür. Bunu bilir bunu söylerim.

Belki de bebişin sana geliyordur ❤
İnşallah. Olursa mucize çocuk olacak dedi. Pazartesi’den Perşembe’ye 6 mm Perşembe’den Cuma’ya 5 mm büyüdü. Doktorum bir dahaki aya bırakmıştı. Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın. Ama ben olacağını düşünüyorum hiç umutsuzluğa kapılmadım. Sizin de içiniz ferah olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…