- 28 Haziran 2019
- 437
- 523
- 34
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.961
Aaa hiç bişey yapmasalar bile mi neden acabaCanım rahim filminden sonraki 3 ay serbest bırakmayı öneriyorlar. Gebeliğe çok yatkın olurmuş vücut.
Aynen bendedeKızlar baya baya bel ağrım var benim kasıklarıma vuran. Ayrıca adet olacakmışım gibi de karnım ağrıyor bazen.geçmiyor günler
Ben hemen akabinde aşılama oldum rahim filminden sonra.Aaa hiç bişey yapmasalar bile mi neden acaba
Bende reprezantımCanım eşim yarım saate gelecek. O reprezant baktıracam senin için
Demek kişiden kişiye değişiyordur açıkcası üçüncüye denemem gerekirse aşılama bende istiyorum daha garantiBen hemen akabinde aşılama oldum rahim filminden sonra.
Aslında bana 4. de yapacaktı ama ben istedim. Onların bana hazırlamış olduğu plan vardı. Dediğin gibi kişiye yaşa tedavisine göre değişiyor.Demek kişiden kişiye değişiyordur açıkcası üçüncüye denemem gerekirse aşılama bende istiyorum daha garanti
Canım rahim filmine ve aşılamaya tek mi gittinAslında bana 4. de yapacaktı ama ben istedim. Onların bana hazırlamış olduğu plan vardı. Dediğin gibi kişiye yaşa tedavisine göre değişiyor.
Yok canım tedavimin başından beri eşimle gittik. Aşılama merkezi 90 km nerdeyse.Canım rahim filmine ve aşılamaya tek mi gittin
Sen tek mi gidiyorsun yakın mı aşılama merkezi sana?Canım rahim filmine ve aşılamaya tek mi gittin
Evet dudaklarimda var surekli su ictigim icin dildekini pek farketmedim. Ama bel agrim hafifledi bugun. Hatta hafifleyince dedim acaba tutunduda ben cok merdiven inip ciktim biset mi oldu. Ama goguslerimin agrisi devam ediyor. Kasiklarimdaki dolgunlukta bugun hafifledi gibi. Puff varsa bile kaybetmek istemiyorum yaaCanım dudaklarda ve dilde kuruluk var mı
Evet çünkü hsg çektirirken basınçla veriyolar ilacı bütün kanallarda geziyor tıkanıklık varsa açılıyorAaa hiç bişey yapmasalar bile mi neden acaba
Anladım canım sağolasınEvet çünkü hsg çektirirken basınçla veriyolar ilacı bütün kanallarda geziyor tıkanıklık varsa açılıyor
Valla bence de böyle oluyodu. Dur bakalım ümidini kesme hemen olur inşallahEvet dudaklarimda var surekli su ictigim icin dildekini pek farketmedim. Ama bel agrim hafifledi bugun. Hatta hafifleyince dedim acaba tutunduda ben cok merdiven inip ciktim biset mi oldu. Ama goguslerimin agrisi devam ediyor. Kasiklarimdaki dolgunlukta bugun hafifledi gibi. Puff varsa bile kaybetmek istemiyorum yaa
Insaallah canim. Olsun zaten ilk burda sizle paylascam. Etrafimdakilere heyecanimi korkularimi anlatamiyorum. Burda sizle rahatca konusabiliyorum. Iyiki varsinizValla bence de böyle oluyodu. Dur bakalım ümidini kesme hemen olur inşallah
Günün ne zaman canım kaç gün kaldı?Insaallah canim. Olsun zaten ilk burda sizle paylascam. Etrafimdakilere heyecanimi korkularimi anlatamiyorum. Burda sizle rahatca konusabiliyorum. Iyiki varsinizLaRisaCca
Çok iyi olur canım yaaCanım eşim yarım saate gelecek. O reprezant baktıracam senin için
7 ekim tahlil gunumGünün ne zaman canım kaç gün kaldı?
Canım yakın ama tek giderim büyük ihtimalle yani birine ihtiyaç duyar mıyım kiSen tek mi gidiyorsun yakın mı aşılama merkezi sana?