Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay letu diye bir ilaç kullandım sağlıklı 1 yada en fazla 2 tane yumurta oluşturuyormuş sadece klomenle 2 den fazla yumurta gelişiyormus
O kişiden kişiye değişir bende bir tane oldu minisinde oluyor 8 tane ama çok yumurta değil az yumurta iyi canım daha kaliteli oluyorlar

Amin canım benimmm ❤ Hepimiz bir gün anne olacağız sadece zamanını bilmiyoruz. Biraz sabretmemiz gerekiyor
İnşallah inşallah. Bende pco var ve lh’ım Normal kadınların 4 katı yüksekliğinde. İlaç verdi klomenle birlikte kullandım. Yumurta oluşmadı sonra bir daha çağırdı oluşmuştu. Mucize oldu dedi bir günde 5 mm büyümüştü

Benim rahim duvarı inceydi klomen çok kullanırsa rahimi inceltiyormus bende 2 kere kullanmıştım o yüzden ilacı değiştirmişti.
Ben sana birşey söylimmi rahim inceliği ve ya kalınlığının en güzel ve sağlıklı çözümü soğan kürüdür. Bunu bilir bunu söylerim.

Belki de bebişin sana geliyordur ❤
İnşallah. Olursa mucize çocuk olacak dedi. Pazartesi’den Perşembe’ye 6 mm Perşembe’den Cuma’ya 5 mm büyüdü. Doktorum bir dahaki aya bırakmıştı. Hiçbirimizin kucağı boş kalmasın. Ama ben olacağını düşünüyorum hiç umutsuzluğa kapılmadım. Sizin de içiniz ferah olsun

X