Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 8 Ekim arka arkayayızzz:KK49::KK49::KK49:
Hepimiz hayirli mubarek haberler alalim insaallah canim. Ama zaman gecmiyor yaa. Calisiyorum. Hep diken ustundeyim cok merdiven ciktim acaba etkiler mi, hizli yurudum acaba tutunmayacak mi, velimin agrisi hafifledi yoksa tutmadi mi diye paranoyak olacam. Ha bire ciciklerimi esime yoklatiyorum sismis mi diye 😁🤦‍♂️

Benim de 8 Ekim arka arkayayızzz:KK49::KK49::KK49:
Hepimiz hayirli mubarek haberler alalim insaallah canim. Ama zaman gecmiyor yaa. Calisiyorum. Hep diken ustundeyim cok merdiven ciktim acaba etkiler mi, hizli yurudum acaba tutunmayacak mi, velimin agrisi hafifledi yoksa tutmadi mi diye paranoyak olacam. Ha bire ciciklerimi esime yoklatiyorum sismis mi diye 😁🤦‍♂️

Merhaba kızlar hamile olanlar adina cok sevindim Allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi hepimize bende aşılamanın 8.gunundeyim adetimin 11.günü asilama oldum ben şunu sormak istiyorum bana 2 hafta sonra test yaptir dediler ama adet gunume daha 5 gun olacak o zaman. sizce 4 ekimde yaptirmali miyim yoksa adet tarihim olan 9 ekimi beklemeli miyim test icin korkuyorum acikcasi negatif gormekten. Birde bisey daha sorcagim dokyor bana progestan verdi fitil olarak kullaniyorum ama beyaz beyaz geri cikiyo bi kismi bu normal mi yoksa ben yerlestiremedigimden olabilir mi

Canım içini ferah tut yiyecek ekmeği olan öylede böylede geliyor dünyaya. Çook düşününce sonucu değiştiremiyoruz maalesef. Bende çok fazla takmadım bu ay. Dr.um ilk günden beri gez dolaş atla zıpla bişey olmaz normal hayatına dön dedi. İlk 3 aşılamada okadar çok dinlendim ki baktım olan olmayan bişey yok. Demek ki bunun onla biir alakası yok. :KK49: :KK49:

Canım yakın ama tek giderim büyük ihtimalle yani birine ihtiyaç duyar mıyım ki
Rahim filmi kişiden kişiye değişiyor ağrı eşiği. Ben adet sancımdan biraz fazla hissetim zaten ağrı kesici vermişlerdi önceden.Kalkınca az midem bulandı o kadar. Malum bizim yol uzundu yakın olsa ben de tek giderdim.

Merhaba kızlar hamile olanlar adina cok sevindim Allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi hepimize bende aşılamanın 8.gunundeyim adetimin 11.günü asilama oldum ben şunu sormak istiyorum bana 2 hafta sonra test yaptir dediler ama adet gunume daha 5 gun olacak o zaman. sizce 4 ekimde yaptirmali miyim yoksa adet tarihim olan 9 ekimi beklemeli miyim test icin korkuyorum acikcasi negatif gormekten. Birde bisey daha sorcagim dokyor bana progestan verdi fitil olarak kullaniyorum ama beyaz beyaz geri cikiyo bi kismi bu normal mi yoksa ben yerlestiremedigimden olabilir mi
Valla ben o kadar bekleyemem herhalde evde idrar testi yapmaya başlarım 11. günden sonra..:rolleyes: o fitilden bende kullanıyorum vücut emdiğini alıyor geri kalanı beyaz akıntı ilaç kendini atıyor. Aşılaman hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile sonuçlanır:super:

Şimdi aynı soruyu soracaktım 🙃benim de aşılamam 12. Gün oldu normalden 2 gün önce adet zamanında mı olur yoksa aşılama tarihe göre mi olur kızlar

Ben de 8. Gündeyim geçen Cumartesi olmuştum sizde mi 😊

Valla ben o kadar bekleyemem herhalde evde idrar testi yapmaya başlarım 11. günden sonra..:rolleyes: o fitilden bende kullanıyorum vücut emdiğini alıyor geri kalanı beyaz akıntı ilaç kendini atıyor. Aşılaman hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile sonuçlanır:super:
Tesekkur ederim hepimizinki hayirli olsun. Korkuyorum yapmaya 😊 asilamanin basari orani cok yuksek degil diye heveslenmek istemiyorum

Canim sen bilirsin tabi ama ben adetime 4 gun varken catlatma ignemin 13. Gunu idrar testinde silik cizgiyle ogrendm. Varsa cikabilir ama cikmasa da canini skma adet olana kadr umut var bikac gun snra yine tekrarlarsn🙂 bide fitil ben kullanmadm ama kullananlardan birazinin disari ciktigini duymustm daha once. Yine de kullananlar cok daha iyi bilir

Ben adetin 3. Gunu gittim ilac gonal -f 450 yazdi o aksam kullanmaya basladim bu carsamba gunuydu. Bana cuma kontrole gel ilac etkisini gosteriyormu gostermiyor mu bakicaz dedi. Toplamda cars,cuma,p,tesi, cars,cuma gittim yumurta buyukluklerini kontrol icin. Cuma gunude yumrtalarin buyuklugunu tam gorunce c.tesi gunu catlatma ignesi vurdum aksam 11 de. Pazartesi gunu sabah 11 de de asilama icin gittim. Asilamadan sonra 15 gun sonra tahlil veriyorsun. Yani ben asilama dahil 6 defa gitmisim. Doktoruna gore degisiyor tedaviye gidis gelis zamanin canim
Evet canim .
Kızlar merhaba, bizim ilk aşılama temmuz ayında yapılmıştı başarısız olmuştu. Şimdi ikinci aşılama için tekrar başladık bugünkü sperm sonuclarimiz bu şekilde. Doktorumuz gebelik için engel bir şey yok dedi ve takviye olarak bı ilaç verdi.sonuclari degerlendirebilen var mı acaba? Normal sperm ya da ileri hareketlilik 0 yazıyor onu anlayamadik. En sondaki resim de Mart 2019 sonucu
Ilk degerler kotymus canim 2 .resimde sknti yok ileri harekt 32 olmasi lazm oda 30 cok sknti degil yani

X