- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.941
Canim evet hamileyim 23 cikti degerim ama hala muallaktayim yarin bi kan daha vercm yukselmis mi diye bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlim bltrilerin varmiCanim evet hamileyim 23 cikti degerim ama hala muallaktayim yarin bi kan daha vercm yukselmis mi diye bakalim
Bende ikiz çok isterim ama tek yumurtam.vardi tutsun da birtane olsunAynen canım. İnşallah senin de bu ay tutar sen de benim gibi ikiz hamiş olursun belki
Canımm tek yumurta ikizi nasıl olur bilmem ama tek yumurtadan öyle bişe oluyorsa rabbim sana da nasip etsin Dur bakalım bizi bu süreçte neler bekliyorBende ikiz çok isterim ama tek yumurtam.vardi tutsun da birtane olsun
Canım rahim filminden sonraki 3 ay serbest bırakmayı öneriyorlar. Gebeliğe çok yatkın olurmuş vücut.Bu ay rahim filmi çektirmek istiyorum belki boşa kürek sallıyorum tüplerime baktırayım en azından tabi tedavime devam edeceğim ilk aydan pes etmemek gerek
Belirtin var mi benim aşılamanın 3.gunu bütün agrilar gitti batma lar falan sende durumlar.nasilCanımm tek yumurta ikizi nasıl olur bilmem ama tek yumurtadan öyle bişe oluyorsa rabbim sana da nasip etsin Dur bakalım bizi bu süreçte neler bekliyor
Hahaha valla kismeti olan ne yaparsan yap kaliyor canim. Benim ablam ilk vocugunu dusurmek icin ipmi atlamamis, kanepeden mi atmamis kendini, agir mi kaldirmamis. Ama dusmemis. Rabbim ol dedikten sonra istersen kosu bandindan inme oluyor. Iyi yapmissin gezerekKızlar maşallah ne muhabbet ne muhabet etmişsiniz heee oku oku bitmedi.Ben de bugün bol bol gezdim daha yeni girdim eve. Biraz kafamı boşalttım valla.Eşimde kızıp duruyor dolaşa dolaşa olan bişey varsa onu da içinde salladın durdun diye
En iyisini yapmissin canim. Kismeti olan geliyor. Benim ablam ilk cocugunu dusurmek icin ip atlamis, kanepeden kendini dusurmus, agir kaldirmis ama dusmemis. Gelecek olan geliyor istersen aksama kadar gez hopla zipla yani . Bozver kafani dagitKızlar maşallah ne muhabbet ne muhabet etmişsiniz heee oku oku bitmedi.Ben de bugün bol bol gezdim daha yeni girdim eve. Biraz kafamı boşalttım valla.Eşimde kızıp duruyor dolaşa dolaşa olan bişey varsa onu da içinde salladın durdun diye
Canım şuan yok ama evet 3. Haftada oluyordutatlim senin kadik ve bel agrin baya belirgin varmi özellikle egilince batmalar falan LaRisaCca
suan felaket batmalarim var son 4 gündürCanım şuan yok ama evet 3. Haftada oluyordu
Kuzum ben zaten ikiz gebeyim ya şuan benim herşey normale döndü. Sırt ağrım vardı geçti, göğüs ucu acıması geçti. Göğüslerimin yanları ağrıyor hala. Gazım çok var hala.bulantı filan yok çok şükür. Bu şekilde..Belirtin var mi benim aşılamanın 3.gunu bütün agrilar gitti batma lar falan sende durumlar.nasil
Canım eşim yarım saate gelecek. O reprezant baktıracam senin içinKızlar merhaba, bizim ilk aşılama temmuz ayında yapılmıştı başarısız olmuştu. Şimdi ikinci aşılama için tekrar başladık bugünkü sperm sonuclarimiz bu şekilde. Doktorumuz gebelik için engel bir şey yok dedi ve takviye olarak bı ilaç verdi.sonuclari degerlendirebilen var mı acaba? Normal sperm ya da ileri hareketlilik 0 yazıyor onu anlayamadik. En sondaki resim de Mart 2019 sonucu
Benimde asilamadan 2 gun sonra belim agrimaya basladi 3-4. Gun goguslerim agrimaya basladi simdi baya agriyorlar. Ama kasiklarimda belirgin agrim yok. Sadece dolgunluk hissim vardi bugune kadar. Bugun biraz daha az hissediyorum o dolgunlugu. Bel agrimda hafifledi ama goguslerim fena agriyorson 3 4 gündür aşırı şekilde belirgin olan kasik bel agrisi ve egilip.kalkinca kasitla batmalar özellikle solda goguslerde dolgunluk sizlamalar ve uçları çok agiriyor dün ilk defa akşam 9da uykum geldi gece 12 ye öde uyumusum
Bizi çok heyecanlandırıyorsun hadi bakalım inşallah güzel haberler vereceksinsuan felaket batmalarim var son 4 gündür
Bende de gaz sorunu var tek canım ya sanki olmayacak gibi geliyor herkesin belirtisi varKuzum ben zaten ikiz gebeyim ya şuan benim herşey normale döndü. Sırt ağrım vardı geçti, göğüs ucu acıması geçti. Göğüslerimin yanları ağrıyor hala. Gazım çok var hala.bulantı filan yok çok şükür. Bu şekilde..
Hiç öyle düşünme. Benim ilk gebeliğimde en ufak bir belirti yoktu. Kese varken dahi kanda ve idrarda görünmüyordu test sonuçlarım negatifti. Sonradan değerler yükseldi. Herkeste farklı hatta her bireyin her gebeliği de farklıBende de gaz sorunu var tek canım ya sanki olmayacak gibi geliyor herkesin belirtisi var
Canım dudaklarda ve dilde kuruluk var mıBenimde asilamadan 2 gun sonra belim agrimaya basladi 3-4. Gun goguslerim agrimaya basladi simdi baya agriyorlar. Ama kasiklarimda belirgin agrim yok. Sadece dolgunluk hissim vardi bugune kadar. Bugun biraz daha az hissediyorum o dolgunlugu. Bel agrimda hafifledi ama goguslerim fena agriyor
tatlim bltrilerin varmi