Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çalıştığım yerde izin alma ilgili bir problemim yok kendim de yetkiliyim çünkü. O yüzden tedavimi rahatça takip ettim. Hatta aşılama günü izmirde toplantım vardı. Aşılama için iptal ettim gitmedim. Çalıştığın yere yakın bir hastane seçebilirsen ne ala. Seçemezsen hiç bir işverenin bebek tedavisi için sorun yapacağını sanmıyorum. Sadece toplamda 3-4 gün sürecek bir kaç saatlik bir gecikmeye sebep oluyor çünkü

Cok gidilmyormus canm zaten yumurta takbi icinde gidyrm ayni onun gbi 2. 500 buluyor mu

Ben adetin 3. Gunu gittim ilac gonal -f 450 yazdi o aksam kullanmaya basladim bu carsamba gunuydu. Bana cuma kontrole gel ilac etkisini gosteriyormu gostermiyor mu bakicaz dedi. Toplamda cars,cuma,p,tesi, cars,cuma gittim yumurta buyukluklerini kontrol icin. Cuma gunude yumrtalarin buyuklugunu tam gorunce c.tesi gunu catlatma ignesi vurdum aksam 11 de. Pazartesi gunu sabah 11 de de asilama icin gittim. Asilamadan sonra 15 gun sonra tahlil veriyorsun. Yani ben asilama dahil 6 defa gitmisim. Doktoruna gore degisiyor tedaviye gidis gelis zamanin canim

Belirtilerin neler canim yazar misin ?
son 3 4 gündür aşırı şekilde belirgin olan kasik bel agrisi ve egilip.kalkinca kasitla batmalar özellikle solda goguslerde dolgunluk sizlamalar ve uçları çok agiriyor dün ilk defa akşam 9da uykum geldi gece 12 ye öde uyumusum

Canım ne çok şey yaşamışsın okurken baya üzüldüm. Bende bu kadar sabır olmazdı herhalde. Allahım sana güzel günler göstersin bundan sonra inşallah. Nasip diyip bekleyeceğiz başka yolu yok.Ayrıca yazıp paylaştığın için teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…