Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boyle kaynanaya can kurban vallaha masallah annem de oyle masallah gelinlerini kızlarından ayirmaz .insallah saglikla bi avazda dogurmayi nasip eylesin
Aminn canım darısı sana da inşallah. Aileler bize hiç baskı yapmıyordu ama eltim yeni doğum yapmıştı ve ben çok üzülüyordum ben de hamile olmadığım için o yüzden seferber olmuşlardı :))

Kuzum klomen bende hiç erken adet olmaya sebep olmadı. Aslında hiç sadece klomen de kullanmadım ben. Klomen + çatlatma iğnesi + duphaston kullanıyordum. Zamanında oluyordum
21.gun bıldıgın adet oldum yumurtlama oldumu olmadımı bılmıyorum yumurtlamadıysam adetle o yumurtayı atarmıyım sence bıde buay dr a klomen ıstemedıgımı soylıcem catlatma ıgnesı versın en kotu oyle olurmu kı

Kuzum yumurtlama olmadan meydana gelen adet kanaması normal bir adet kanaması değildir zaten. Rahim gitgide kalınlaşıp beslenemez duruma gelince kanama başlıyor. Bu durum ile ilgili daha başka detaylar bilmiyorum bence doktorunla iletişime geçmelisin

bir de klomen kullanmadan çat iğnesi olanlar var. yeterli yumurtası olup da takip ile çat iğnesi olmak isteyenlere doktorlar uygun görürse yardımcı oluyorlar canım

Ay kızlar çok sinir oldum adet adet gittim okadar yol bide ağrım var .. hemşire demesin mi 2. Asilama başlangıcı hafta sonu yapılmaz diye. Hadi bakalım pazartesi adetin 5.günü doktor ınsaallah erteleme 2.yi !! İlaç yazarda o gün başlarım umarım
Çok sinirlendim

Ne alakası var ya ? İlaç yazacak alacaksın ve kullanmaya başlayacaksın hepsi bu. Neden hafta sonu olamazmış. Neyse bak şimdi aşılama tedavisi adetin 5. gününe kadar başlanabilir. Canını sıkma o yüzden canım

İşte yani yapacağı sadece muayene edip ilaç yazdırmak.. yanarım yorulduğum a yanarım şu halde
Neyse doktorumla yüz yüze konuşurum daha iyi
ALLAH KİMSEYİ BAŞKASININ ELİNE DÜŞÜRMESİN ONLARA DA ÇOCUK YOKLUĞU VERMESIN

Valla onu cok soykeyen oldu ama cevremde oyke okuyacak kimse yok ki
anladım Canım Ama önemli olan kalpten istemek insan kendi çektiği sıkıntıyı derdi kendi bilir senin yüreğin yanıyor senin ettiğin dua kadar kalpten olanı kim edebilir buradaki herkese kendime dua eder gibi dua ediyorum canım inşallah sende bir an önce anne olursun

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Bende inan buraya girdigimden ve sizin yazdiklarinizi okuduktan beri hepinize dua ediyorum.

Sen yine de tahlilini vermeyi ihmal etme canim

Gun asiri birliktelik yasayin canim bundan sonra 3 defa olsa yeter ondan sonra yapma. Doktor bize pek tavsiye etmedi asilamadan sonra
Testi aldığım abla pazartesiye kadar değerlendirmemi söyledi ard arda dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiririz sanırım sakıncalı miymis sonraki birliktelikler ki

Klomenmı ıyıce sacmalattı acaba ya anlamadım kı dr adet gıbı sürerse Pazartesi gel dedı ona gore bakıcak korktm sımdı rahımı de ıyıce bozduj

Testi aldığım abla pazartesiye kadar değerlendirmemi söyledi ard arda dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiririz sanırım sakıncalı miymis sonraki birliktelikler ki
Canım bence hergün değerlendir. Eğer mümkünse boşalmanın olmadığı gecenin sabahı çok verimli oluyormuş

Gun asiri birliktelik yasayin canim bundan sonra 3 defa olsa yeter ondan sonra yapma. Doktor bize pek tavsiye etmedi asilamadan sonra
Canım aşılama değil Fit mutlu anne . O şuan adetten sonra ov.testi ile takip etti ve bir kür uyguluyor. pik yaptığında birliktelik oldu. Şimdi de günleri değerlendirmeye devam edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…