Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi aldığım abla pazartesiye kadar değerlendirmemi söyledi ard arda dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiririz sanırım sakıncalı miymis sonraki birliktelikler ki
Bir gun birliktelik 1 gun ara ver canim sperm kalitesi icin 1 gun aralikli yapacaksin. Size hicbir getirisi olmaz dedi doktor. Tabi bizimki asilamaydi canim

Canım aşılama değil Fit mutlu anne . O şuan adetten sonra ov.testi ile takip etti ve bir kür uyguluyor. pik yaptığında birliktelik oldu. Şimdi de günleri değerlendirmeye devam edecekler
Anladim gulum orasini. Sperm kalitesi ve olgunlugu tam olsun diye 1 gun degil 1 gun yapmalari gerekiyor. Hem yumurta catladiktan sonra maksimum 48 saat yasiyor. Fazlasi zevkine olmus olacak

Anladim gulum orasini. Sperm kalitesi ve olgunlugu tam olsun diye 1 gun degil 1 gun yapmalari gerekiyor. Hem yumurta catladiktan sonra maksimum 48 saat yasiyor. Fazlasi zevkine olmus olacak
Kız benim doktor aşılama günü ve ertesi günü de birliktelik önerdi :))) valla eltimle kaynım hergün tavşan gibiydiler ondan dolayı ben öneriyorum :)))) hemen oldu bebikleri hehehe

Kız benim doktor aşılama günü ve ertesi günü de birliktelik önerdi :))) valla eltimle kaynım hergün tavşan gibiydiler ondan dolayı ben öneriyorum :)))) hemen oldu bebikleri hehehe
Valla bizde korunmadigimiz surede tavsan gibiydik Rabbim kismet etmedi. Onlarin kismetinde varmis. Yapin kiz amaaaann

Canım bence hergün değerlendir. Eğer mümkünse boşalmanın olmadığı gecenin sabahı çok verimli oluyormuş
bu geceyi değerlendiririz artık çatlatma oldu diye pazar günü gece yapmazsak pazartesi sabahı değerlendiririz olur mu ki
Canım aşılama değil Fit mutlu anne . O şuan adetten sonra ov.testi ile takip etti ve bir kür uyguluyor. pik yaptığında birliktelik oldu. Şimdi de günleri değerlendirmeye devam edecekler
Tam zamanında oldu yanliz pik cidden kürden midem bulanmaya başlamıştı artık

bu geceyi değerlendiririz artık çatlatma oldu diye pazar günü gece yapmazsak pazartesi sabahı değerlendiririz olur mu ki

Tam zamanında oldu yanliz pik cidden kürden midem bulanmaya başlamıştı artık
Canım yumurtanın içeride canlı kaldığı süre 48 saat . sperm de 72 saat kalabiliyor. mantıken gün aşırı öneriliyor ama son yapılan araştırmalara göre ilişkide bulunduktan 2-3 saat sonra tekrar ilişkiye girildiğinde gelen spermlerin hareketliliği ve dayanırlılığı daha verimliymiş. Bu sebeple Aynı gün, ertesi gün, gün içinde fırsat varsa, çatlamanın olacağı 3 gün boyunca öneriliyor artık. ve sonra gün aşırı ya da canın istedikçe .. ama lütfen ovü. testi yapmaya devam et. Bakalım sen bir ayda kaç pik görüyorsun ... Kadınlarda ara yumurta atmalar da olabiliyor. Herkeste olmamak kaydıyla

Sen de sebepsiz infertilite değil mi ?
Evet canim. Dis gebelikten sonra iste bi sol tupum tikandi ama sonra akis var dedi doktor. O engel degil diger yumurtaligin ordaki yumurtayi vakumlayip cekebilir dedi. Yumurta rezervim iyi, rahim kalinligim guzel. Esimde hicbir problem yok. Oluyor ama hep kimyasal veya dis gebelik. Eni sonu asilama yaptirdik iste

Anladım canım bende yapmayı düşünüyorum ovu testi devam edicem hayırlısı insAllah tutar
Bir gun birliktelik 1 gun ara ver canim sperm kalitesi icin 1 gun aralikli yapacaksin. Size hicbir getirisi olmaz dedi doktor. Tabi bizimki asilamaydi canim
Genelde bizde öyle değerlendiriyorz ama olmadı bu ay bi de üst üste değerlendirelim bklm

İnşallah olur kuzucum. Olmaması için bir problem yok Allah ın izniyle. Dua ediyorum sizler için. Hepiniz kız kardeşim gibisiniz öyle bir sevgiyle bakıyorum hepinize. Bizi en iyi birbirimiz anlarız

İnşallah olur kuzucum. Olmaması için bir problem yok Allah ın izniyle. Dua ediyorum sizler için. Hepiniz kız kardeşim gibisiniz öyle bir sevgiyle bakıyorum hepinize. Bizi en iyi birbirimiz anlarız
Kesinlikle bizi bizden baskasi anlamiyor. Herkes bozuna stres yapiyorsun stres yapmasan olacak diyor ama demesi kolay geliyor onlara. Insan dusunmeden edemiyor

Kesinlikle bizi bizden baskasi anlamiyor. Herkes bozuna stres yapiyorsun stres yapmasan olacak diyor ama demesi kolay geliyor onlara. Insan dusunmeden edemiyor
Canım anlattığın yaşanmışlık ile bir insanın sakin olabilmesi mümkün değil zaten. Zira insan kaybettiği şeyin yerine -kaldı ki bu bir evlat ise doğurmasa dahi hissettiş olması yeter- hiçbir şey koyamıyor. Bunu ben de insanlara anlatamıyorum. Bana hep, "sakin ol. çok stres yapıyorsun. birşeyiniz yok ki. bu kadar tedaviye ne gerek var" dediler. Bazen insanın kimseye anlatmak istemeyeceği problemleri de olabilir. Yaşamayan bilemez gerçekten.

Canim onumzdeki ay sonraki ay hep bi beklenti
Normal tedaviye devam edicem insallah esiminde degerlere bakilmayali 4 ay oldu o da bi tahlil vericek duruma gore bakicaz artk belki yaza cikarken asilma yaptirabilirm bilmyrm yani asilma icin cok kontrole gidiliyor mu isten devamli izin almak istemyrm

Canım hayır adetin 3. Günü gidiyorsun tahlillerini veriyorsun. Doktorun ultrasonla bakıyor. İlacını yazıyor. Verdiği kullanım dozuna bağlı olarak az ya da çok hızlı ve ya yavaş gelişiyor yumurtalar. Benim adetin. 8. Günü kontrolüm olmuştu , 8. Günü çatlatma iğnemi vurdum ve 32 saat sonra hastanede bulundum. Toplamda 3 kere gittim 1 haftada ve 2 hafta sonra evde sen kendinde gebelik testi yapabilirsin sonuç için. Zaten olmadıysa adet olursun. Olduysa da uygun olduğunda doktoruna gidersin.inşallah hiç gerek kalmadan gebe kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…