- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.861
Yok canim pko bende. Bizdeki sebepsiz infertilite.Öyle canım öyle bizlerin kaderi buymuş sende pko tehşisi var demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim pko bende. Bizdeki sebepsiz infertilite.Öyle canım öyle bizlerin kaderi buymuş sende pko tehşisi var demi
Amin insaallahAmiin insallah canim cok sagol. Darisi basiniza hayirlisiyla hic bekletmeden insallah
Dizlerini bukme tatlim dolasimin yavaslar oyle ayaginin altina yastik al oyle uzanInsallah dizlerimi bukup uzaniyorum . Insallah tutunur
Gebelik belirtileriyle adet belirtileri cok benziyor canim birbirine. Ben dusuk yaptigim bebegimde haberim yoktu hamile oldugumdan o kadar belim agridi goguslerim agridi ki her saat basi camasirimi kontrole gidiyordum lavaboya. Adet olmam gereken gun olmayinca aksamina idrar testi yapmistim sakdiye cift cizgi cikmisti. Tabi benimle kalamadi 7 haftada dusuk yaptimBugün 14. Gün canım adetim iki gün gecikti net bir belirti yok gögüslerimde ağrı felan olmuyor şişkinlik var karnım taş gibi ara ara belime ağrı vuruyor oyle iki gündür zaten adet belirtim var canım tatlı istiyor ve çabuk sinirleniyorum başka belirtim olmazdı zaten benim o yüzden bekliyordum adet olmayı kan görünce biraz moralim bozuldu hatta ağladım da bir ay daha gitti diye ama duan devamı gelmedi tedirginim
Oyle yapiyim o zaman kasiklarim agriyor yürürkenDizlerini bukme tatlim dolasimin yavaslar oyle ayaginin altina yastik al oyle uzan
Ilk 3 4 gun bi agri dolgunluk hissedersin o normalOyle yapiyim o zaman kasiklarim agriyor yürürken
Senin adına çok üzüldüm ve okuyunca gözlerim dolu dolu oldu. Paylaştığın için teşekkürler@MiyavKedi ve @mlknaben 4.5 yildir ugrasiyorum. Ilk 1.5 yil hic hamile kalmadim korunmadigim halde. Tam 1.5 yil sonra hamile kaldim incir kuruyle. 7 hafta kalp atisini duyduktan sonra dusuk yaptim. ondan sonra rahmimde perdeden dolayi dustugunu ogrendim ve dusukten 3 ay sonra perde ameliyati oldum. Ameliyattan sonra 2 ay korundum. Korunmayi Biraktigim ay hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldu. 1 ay bos gecti 2 ay tekrar hamile kaldim bu seferde bebek sol tupume yerlesti dis gebelik oldu. Onuda ilacla eritti doktor mecburen. Dis gebelikten sonra 6 ay hamile kalmadim 7. Ay hamile kaldim tekrar kimyasal gebelik oldu. O kimyasaldan sonra doktorum bana sen kendi kendine hamile kaliyorsun 1 yil bekle olmazsa gel dedi. 1 yil hic hamile kalmadim 1 yilin sonunda eylul ayinda gittim asilamaya basladik. Asilamadan sonra 6. Gunumdeyim. Biraz uzun anlattim hikayemi ama diyecegim su daha yolun basindasiniz ve basinizdan boyle kotu durumlar geçmemiş. Umudunuzu sakin yitirmeyin ve Rabbimin kurdugu saatin alarmi calmadan ne yaparsak yapalim olmayacagini unutmayin.
Evet canım bence de bekleİğneyi olalı bugün 11.gün,test yapmak istiyorum ama bir yandan da tek çizgiyi göreceğim korkusu var içimde en iyisi 14.günü beklemek değil mi?
Ayyyy çok heyecanlı sakın kendini yorma bütün gün yat dinlen kuzum Rabbim verir inşallahhhDun asilamami oldum dinleniyorum
Kuzum klomen bende hiç erken adet olmaya sebep olmadı. Aslında hiç sadece klomen de kullanmadım ben. Klomen + çatlatma iğnesi + duphaston kullanıyordum. Zamanında oluyordumKızlar ben 21.gunde adet oldum sanjrım buyuk yumurtam vardıya kıst olmaz atarmıyım sızce onu ya dr pazartesı cagardı klomen erken adet yaparmı
Insallllaaahhh bi kac gun yatip dinlenmeyo dusunuyorum. Oo degmeyin keyfimeAyyyy çok heyecanlı sakın kendini yorma bütün gün yat dinlen kuzum Rabbim verir inşallahhh
Canım okunmayı denedinmi sebepsizya hani o şekilde olup doktordan fayda bulamayan okunmayla bebeği olan bi tanıdığım vardıGebelik belirtileriyle adet belirtileri cok benziyor canim birbirine. Ben dusuk yaptigim bebegimde haberim yoktu hamile oldugumdan o kadar belim agridi goguslerim agridi ki her saat basi camasirimi kontrole gidiyordum lavaboya. Adet olmam gereken gun olmayinca aksamina idrar testi yapmistim sakdiye cift cizgi cikmisti. Tabi benimle kalamadi 7 haftada dusuk yaptim
Benim kaynanam da koye gitmisti orda bi hoca adinda birine gitmisti demis benim gelinimin cocugu olmuyor . O da demis ki gelinini yumurtaliklarindan biri cok iltihaplı . Halbuki oyle bisey yok kac kere doktora gittik gorunduk sorun yok .Canım okunmayı denedinmi sebepsizya hani o şekilde olup doktordan fayda bulamayan okunmayla bebeği olan bi tanıdığım vardı
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Ben de peçete de gördüm. Bilmiyorum ne olacak.Yerlesme kanamasi olabilir canim
Canım, kaynanama annesi demiş ki gelinine 40 hurma yedir biz de burdan arkadaşlarımla duasını okuyalım Kaynanam da o kız 40 hurma yerse şekerden bayılır demiş Benim anneannem gebeydi. Ben böyle şeylere hiç inanmam Allah ile arama kimseyi sokmam kendi duamı kendim ederim ama benim gıyabımda iyi niyetle edilen duaları, adakları da Rabbim kabul etsin inşallah, ona sözüm yok ..Benim kaynanam da koye gitmisti orda bi hoca adinda birine gitmisti demis benim gelinimin cocugu olmuyor . O da demis ki gelinini yumurtaliklarindan biri cok iltihaplı . Halbuki oyle bisey yok kac kere doktora gittik gorunduk sorun yok .
Ben de inanmam zaten . Kim ne bilebilir ki uzaktan gormedigi insanjn yumurtaliklari iltihaplanmis demesine . Kizdim ben de onlaraCanım, kaynanama annesi demiş ki gelinine 40 hurma yedir biz de burdan arkadaşlarımla duasını okuyalım Kaynanam da o kız 40 hurma yerse şekerden bayılır demiş Benim anneannem gebeydi. Ben böyle şeylere hiç inanmam Allah ile arama kimseyi sokmam kendi duamı kendim ederim ama benim gıyabımda iyi niyetle edilen duaları, adakları da Rabbim kabul etsin inşallah, ona sözüm yok ..
Öyle hocalardan bahsetmedim canımBenim kaynanam da koye gitmisti orda bi hoca adinda birine gitmisti demis benim gelinimin cocugu olmuyor . O da demis ki gelinini yumurtaliklarindan biri cok iltihaplı . Halbuki oyle bisey yok kac kere doktora gittik gorunduk sorun yok .
Anladim ben bahsertigin hocalariÖyle hocalardan bahsetmedim canım
Ama sana bir şey diyeyim mi ? Kaynanam diyor ki geçtiğimiz ay tespih duası yaptım, bir kaç dileğim vardı ve senin de gebe olmanı dilemiştim. Diğer dualarım oldu sadece sen gebe kalmadın. Bu ay sadece senin için yaptım diyor. 2 kere yaptım, ikisi de tuttu, ikiz gebesin diyor Tabiki gönülden edilen tüm duaları duyar Rabbim. Şimdi dua filan lafı geçince aklıma geldi paylaşmak istedim. Tabiki bu ay ben aşılama yaptım ve ikiz olma ihtimali vardı.. Artık Rabbim verdi çok şükür, dualarla ve ya tedaviyle .. Rabbim sağlıkla doğurabilmeyi kucağıma alabilmeyi de nasip etsinBen de inanmam zaten . Kim ne bilebilir ki uzaktan gormedigi insanjn yumurtaliklari iltihaplanmis demesine . Kizdim ben de onlara
Boyle kaynanaya can kurban vallaha masallah annem de oyle masallah gelinlerini kızlarından ayirmaz .insallah saglikla bi avazda dogurmayi nasip eylesinAma sana bir şey diyeyim mi ? Kaynanam diyor ki geçtiğimiz ay tespih duası yaptım, bir kaç dileğim vardı ve senin de gebe olmanı dilemiştim. Diğer dualarım oldu sadece sen gebe kalmadın. Bu ay sadece senin için yaptım diyor. 2 kere yaptım, ikisi de tuttu, ikiz gebesin diyor Tabiki gönülden edilen tüm duaları duyar Rabbim. Şimdi dua filan lafı geçince aklıma geldi paylaşmak istedim. Tabiki bu ay ben aşılama yaptım ve ikiz olma ihtimali vardı.. Artık Rabbim verdi çok şükür, dualarla ve ya tedaviyle .. Rabbim sağlıkla doğurabilmeyi kucağıma alabilmeyi de nasip etsin