- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.841
İnşallah yıkıldım yaCanim doktorum bana kanaman olsun veya olmasin sakin telas etme ve 15.gun kan tahlili kesinlille yap demisti. Sende oyle yap cunku bazen kanamayla bile hamile olunabiliyor
Dün akşam bir damla vardı iç çamaşırımda su saate kadar kanama olmadı sizce neydi oCanim doktorum bana kanaman olsun veya olmasin sakin telas etme ve 15.gun kan tahlili kesinlille yap demisti. Sende oyle yap cunku bazen kanamayla bile hamile olunabiliyor
Reglin geçmişmiydi canımKızlar benden kanama geldı adetmı oldum sımdı ben dr a gıtmelımıyım sızce
Ahh canım nasıl zor günler okurken bile ben olsam kaldıramazdım sanırım dedim Rabbim sana güç versin sabırlar versin umarım bu ay olur@MiyavKedi ve @mlknaben 4.5 yildir ugrasiyorum. Ilk 1.5 yil hic hamile kalmadim korunmadigim halde. Tam 1.5 yil sonra hamile kaldim incir kuruyle. 7 hafta kalp atisini duyduktan sonra dusuk yaptim. ondan sonra rahmimde perdeden dolayi dustugunu ogrendim ve dusukten 3 ay sonra perde ameliyati oldum. Ameliyattan sonra 2 ay korundum. Korunmayi Biraktigim ay hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldu. 1 ay bos gecti 2 ay tekrar hamile kaldim bu seferde bebek sol tupume yerlesti dis gebelik oldu. Onuda ilacla eritti doktor mecburen. Dis gebelikten sonra 6 ay hamile kalmadim 7. Ay hamile kaldim tekrar kimyasal gebelik oldu. O kimyasaldan sonra doktorum bana sen kendi kendine hamile kaliyorsun 1 yil bekle olmazsa gel dedi. 1 yil hic hamile kalmadim 1 yilin sonunda eylul ayinda gittim asilamaya basladik. Asilamadan sonra 6. Gunumdeyim. Biraz uzun anlattim hikayemi ama diyecegim su daha yolun basindasiniz ve basinizdan boyle kotu durumlar geçmemiş. Umudunuzu sakin yitirmeyin ve Rabbimin kurdugu saatin alarmi calmadan ne yaparsak yapalim olmayacagini unutmayin.
Bekle canım kesinlikle suanki sonuç yanıltabilir boşuna üzülür yada sevinebilirsinİğneyi olalı bugün 11.gün,test yapmak istiyorum ama bir yandan da tek çizgiyi göreceğim korkusu var içimdeen iyisi 14.günü beklemek değil mi?
21.gunum kı cnm sasırdım yanı bayangeldıReglin geçmişmiydi canım
Bekle bakalım gün içinde devam ederse regli oldun demekki ama erken çok mu stres yapıyorsun21.gunum kı cnm sasırdım yanı bayangeldı
canım ilk idrarla test yapacaktın yaptınmıyok tatlım bugün hepsi
Canim Allah var umutsuzluk yok. Vakit saat tamam olmadan hicbirsey nasip olmaz. Sen biraz daha sabret. Bugun kacinci gunundu?İnşallah yıkıldım ya
Yerlesme kanamasi olabilir canimDün akşam bir damla vardı iç çamaşırımda su saate kadar kanama olmadı sizce neydi o
Tesekkur ederim canim insaallah. Ama dayaniyor insan mecburen. Rabbim senin dayanma gucunu sınıyorher seferinde. Hem bu cektiklerimiz gunahlarimiza kefaret olacak canim. Bosuna cekmiyoruz bu sikintilari. O yuzden sabirli olmak gerekAhh canım nasıl zor günler okurken bile ben olsam kaldıramazdım sanırım dedim Rabbim sana güç versin sabırlar versin umarım bu ay olur
Elinden geldigince ayaklarini hafif yukariya kaldirarak dinlenmeye calis. Kan dolasimini hizlandirdigi icin rahim kanlanmasi icin guzel bir yatis sekli. Insaallah 15 gun sonra mujdeli haberlerini alirizDun asilamami oldum dinleniyorum
Bugün 14. Gün canım adetim iki gün gecikti net bir belirti yok gögüslerimde ağrı felan olmuyor şişkinlik var karnım taş gibi ara ara belime ağrı vuruyor oyle iki gündür zaten adet belirtim var canım tatlı istiyor ve çabuk sinirleniyorum başka belirtim olmazdı zaten benim o yüzden bekliyordum adet olmayı kan görünce biraz moralim bozuldu hatta ağladım da bir ay daha gitti diye ama duan devamı gelmedi tedirginimCanim Allah var umutsuzluk yok. Vakit saat tamam olmadan hicbirsey nasip olmaz. Sen biraz daha sabret. Bugun kacinci gunundu?
Insallah dizlerimi bukup uzaniyorum . Insallah tutunurElinden geldigince ayaklarini hafif yukariya kaldirarak dinlenmeye calis. Kan dolasimini hizlandirdigi icin rahim kanlanmasi icin guzel bir yatis sekli. Insaallah 15 gun sonra mujdeli haberlerini aliriz
Öyle canım öyle bizlerin kaderi buymuş sende pko tehşisi var demiTesekkur ederim canim insaallah. Ama dayaniyor insan mecburen. Rabbim senin dayanma gucunu sınıyorher seferinde. Hem bu cektiklerimiz gunahlarimiza kefaret olacak canim. Bosuna cekmiyoruz bu sikintilari. O yuzden sabirli olmak gerek
Canim pazartesi gunu yine yaptir eger 46 nin uzerindeyse saglikli bir gebeliktir. Duzenli bir sekilde artmasi onemli. Insaallah hayirlisiyla kucagina alirsin