Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh canım nasıl zor günler okurken bile ben olsam kaldıramazdım sanırım dedim Rabbim sana güç versin sabırlar versin umarım bu ay olur

Ahh canım nasıl zor günler okurken bile ben olsam kaldıramazdım sanırım dedim Rabbim sana güç versin sabırlar versin umarım bu ay olur
Tesekkur ederim canim insaallah. Ama dayaniyor insan mecburen. Rabbim senin dayanma gucunu sınıyorher seferinde. Hem bu cektiklerimiz gunahlarimiza kefaret olacak canim. Bosuna cekmiyoruz bu sikintilari. O yuzden sabirli olmak gerek

Canim Allah var umutsuzluk yok. Vakit saat tamam olmadan hicbirsey nasip olmaz. Sen biraz daha sabret. Bugun kacinci gunundu?
Bugün 14. Gün canım adetim iki gün gecikti net bir belirti yok gögüslerimde ağrı felan olmuyor şişkinlik var karnım taş gibi ara ara belime ağrı vuruyor oyle iki gündür zaten adet belirtim var canım tatlı istiyor ve çabuk sinirleniyorum başka belirtim olmazdı zaten benim o yüzden bekliyordum adet olmayı kan görünce biraz moralim bozuldu hatta ağladım da bir ay daha gitti diye ama duan devamı gelmedi tedirginim

Elinden geldigince ayaklarini hafif yukariya kaldirarak dinlenmeye calis. Kan dolasimini hizlandirdigi icin rahim kanlanmasi icin guzel bir yatis sekli. Insaallah 15 gun sonra mujdeli haberlerini aliriz
Insallah dizlerimi bukup uzaniyorum . Insallah tutunur

Kızlar ben 21.gunde adet oldum sanjrım buyuk yumurtam vardıya kıst olmaz atarmıyım sızce onu ya dr pazartesı cagardı klomen erken adet yaparmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…