-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.801
Amin canım inşallahYok canim sonuncuyu bu sabah yapmistm silik cikti baya. Cok cok tesekkur ederm ins darisi bekleyen herkesin basina
Yaa hamilesin kurban olurum vereneKizlar 23 cikmis cok mu dusuk
Benden de bi damla kan geldi devamı da gelir zatenBenim leke geldi. Kan verme gününden önce regl oldum maalesefumutlar diğer aylara. Eşim köye gitti, çok umutluydu. Pazar dönecek. Gelince söylerim
Canım 10 üstü hamilelik işte bak gibi hamilesinKizlar 23 cikmis cok mu dusuk
Üzülme canım sağlık olsun bekletiyor ki güzelleştiriyor öyle düşünelim.Hayırlsı AllahtanBenim leke geldi. Kan verme gününden önce regl oldum maalesefumutlar diğer aylara. Eşim köye gitti, çok umutluydu. Pazar dönecek. Gelince söylerim
Canım İstanbul’da değilim ama anladığım kadarıyla üni hastaneleri tüp kapalıysa açmıyorlar mıCanim ben 2 kez anestezisiz cektirdim. Birini ozel hastanede digerini tip fakultesinde. Ikiside cok sancili oldu. Ama istanbulda Ekomar diye bi yer var tamamen anestezisiz ve agrisiz rahim filmi cekiyor. Ayrica tikali tupun varsa aciyor. Orayi deneyebilirsin
Yaa hamilesin kurban olurum verene
HamilesinKizlar 23 cikmis cok mu dusuk
Hamilesin2 günde bir kan testini tekrarlanan lazım 2 katı artarsa sağlıklı hamilelik
Aynen başka diyecek bir şey yok maalesefÜzülme canım sağlık olsun bekletiyor ki güzelleştiriyor öyle düşünelim.Hayırlsı Allahtan
Pazartesi doktoruna git canım artar insallahYa suan resmen inanamiyorm canm yaaa insallah insallah
Vallahi uğurlu bu topic
İnşallah canım bizimde o kadar oldu valla. Umudumu kaybetmek istemiyorum artık bu ay.Kesnlikle ugurlu bak 2 bucuk senedir ugrasiyruz resmen. Hepimize ugur getirsin insallah hepiimiz boyle sevinelim
Pazartesi doktoruna git canım artar insallah
İnşallah canım bizimde o kadar oldu valla. Umudumu kaybetmek istemiyorum artık bu ay.
İnşallah kuzum senin adına çok mutlu oldum eşinide tebrik ediyorum dikkat et kendineInsallah canim sende canini skma sakin bu ay olmazsa onumzdeki ay var bende 2 bucuk senedir hep negatifleri goruyodm bak burasi sizler ugur getirdiniz. En yakin zamanda sende guzel haberler alcaksn ins
Pazartesi doktoruna git canım artar insallah
İnşallah kuzum senin adına çok mutlu oldum eşinide tebrik ediyorum dikkat et kendine
Bu topik hamile topigi oldu hadi hayırlısı darısı bizim basimizaInsallah canm ya pazartesi bdaha kan vercm bakalm