Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ayın 7 sinde kontrolüm ama pazartesiden sonra duymaya baslayacagizz Allah izin verirse darısı size

Canimmmm amin cumlemize insallah. Cok tesekkur ederim Pazar ya da pazartesi tekrr vercem kan artar insallah

Selam canim umarim hayirli haberlerini aliriz bende cok fazla gonalf450 ve ovilette kullandim hsg cok iyi yumurtaliklar saglikli esimde hicbir sirun yok klomen +ovilette kullandim cesitli vitaminler ama hicbiri cizum olmadi gecen ay asilamaya karar verdik tekrar gonalf450 ve yani sira eritme ignesi ( yani adi setridayt gucsuz yumurtalari eritiyor ) geriye 2 tane guclu yumurtam kaldi catlatma igensi vuruldum asilama oldum 14 gun sonra adet oldum tekrar tutmadi bu arada 2 yil olacak neredeyse cocuk calismasi dr tüp dedi ama hicbir sorun yok dedi hep yizde bes bilinmeyen nedenler mis dr degistirdim bu ay bana hafif pcos var dedi fazla gereksiz yumurta ve halk arasinda tembellik mis klomen ve ovilette kullandim yani sira ilaclarimda var bakalim bu ay beklemedeyim tutmazsa bemde ara vericem rabbimden bekliyecem gucum kalmadi artik

Ayyy hadi sabah sabah sana çokk dua ettim inşallah hamiş olursun bu ay

Canımm ben bu topic i açtım ve aynı ay ikiz gebe kaldım. Bu topic te sohbete başlayıp hamiş olan çok arkadaşımız var inşallah sen de bizler gibi kısa sürede hamiş olursun. aramıza uğurlu topic imize hoşgeldinnn

Canim doktorum bana kanaman olsun veya olmasin sakin telas etme ve 15.gun kan tahlili kesinlille yap demisti. Sende oyle yap cunku bazen kanamayla bile hamile olunabiliyor
Üstüne görme olabilir. Ama bu az bir ihtimal oluyor genelde. Tabiki yine de test yapılıp net bir sonuç ile hareket edilmesinde fayda var.

İnşallah canım bizimde o kadar oldu valla. Umudumu kaybetmek istemiyorum artık bu ay.
M MiyavKedi ve @mlknaben 4.5 yildir ugrasiyorum. Ilk 1.5 yil hic hamile kalmadim korunmadigim halde. Tam 1.5 yil sonra hamile kaldim incir kuruyle. 7 hafta kalp atisini duyduktan sonra dusuk yaptim. ondan sonra rahmimde perdeden dolayi dustugunu ogrendim ve dusukten 3 ay sonra perde ameliyati oldum. Ameliyattan sonra 2 ay korundum. Korunmayi Biraktigim ay hamile kaldim ama kimyasal gebelik oldu. 1 ay bos gecti 2 ay tekrar hamile kaldim bu seferde bebek sol tupume yerlesti dis gebelik oldu. Onuda ilacla eritti doktor mecburen. Dis gebelikten sonra 6 ay hamile kalmadim 7. Ay hamile kaldim tekrar kimyasal gebelik oldu. O kimyasaldan sonra doktorum bana sen kendi kendine hamile kaliyorsun 1 yil bekle olmazsa gel dedi. 1 yil hic hamile kalmadim 1 yilin sonunda eylul ayinda gittim asilamaya basladik. Asilamadan sonra 6. Gunumdeyim. Biraz uzun anlattim hikayemi ama diyecegim su daha yolun basindasiniz ve basinizdan boyle kotu durumlar geçmemiş. Umudunuzu sakin yitirmeyin ve Rabbimin kurdugu saatin alarmi calmadan ne yaparsak yapalim olmayacagini unutmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…