Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vala canım yeni değerlendirmeye başladık bklm daha yum haftası bile değil bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum bklm faydasi olacak mi sen nasılsın napiosn cnm
Napalım biz de ikizlerin kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyoruz. Kontrolüm ayın 7 sinde. Bahsettiğin kür ne işe yarıyor ? Biraz anlatır mısın canım belki faydalanmak isteyenler olur. Dilerim bu ay kucağına almak nasip olur. Seni özledim. Uzak kaldın bizden ne zamandır

Gercekten rahim filminde aci cekmeyenler cok sansli. Ben 2 defa anestezisiz cektirdim ikisinde de hastaneyi ayaga kaldirdim agridan dolayi bagirmaktan. Felaket bir agri duydum gozum cok korktu 😭
Ben de 2 kere anestezisiz hsg çektirdim ve az ağrı oldu ama bağırmadım hiç. Hemen bitti.

Hayır hiç bir şey vermedi . Çok yeniyim bu üçünçü gidişim eşimede baktılar . Spermiogramda 14 mn hareketli dediler ona . Dün gittim bir tanecik varmış yumurtam . Cuma gel bir de bakalım 18 mm olması lazım dedi. Sonra çıktım . Ilk gittigimde sanki iğne den bahsetmişti ama heyecandan emin değilim hatırlamıyorum . Çatlatma iğnesi nasıl oluyor . Sonra yine mi çağırcak . Bilmiyorum . Net sonućlar duymayınca merak ediyorum . Çekiniyorumda doktordan
Canım sağlıklı ve yeterli yumurta gelişimin varsa yumurta geliştirmek için ilaç vermesine gerek yok (klomen gibi.. ). Ama çatlatma iğnesi muhakkak verecektir. Çünkü çatlatma iğnesi ile yumurtamızın ne zaman çatlayacağını öngörebiliyoruz ve bu şekilde planlı birliktelik yapabiliyoruz. Gebe kalma şansımızı arttırıyoruz.

Canim gercekten oyle haklisinki.. Kendimi dinledikce binbir turlu sey buluyorum ya da baskasnda olan belirti bende niye yok diye umutsuzluga kapiliyorum bosuna. Dedigin gibi sabirla bekliycem artik bi iki gun daha. Saldım kendimi 😀 Olursaaaa ne âla 🙏🙏olmazsa durmak yok tedaviye calismalara yine devam 😀
Hepimiz yapıyoruz aynı şeyleri. İnsan kendini durduramıyor çok haklısın.ama en azından test için doğru zamanı beklersek daha az üzülürüz

Napalım biz de ikizlerin kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyoruz. Kontrolüm ayın 7 sinde. Bahsettiğin kür ne işe yarıyor ? Biraz anlatır mısın canım belki faydalanmak isteyenler olur. Dilerim bu ay kucağına almak nasip olur. Seni özledim. Uzak kaldın bizden ne zamandır
Yyaaaa ikiiiizzzlerin mi olucaaaakkkk😍😍😘❤❤ ben de istiyorummm

Kızlar ben 27 30 gunde oluyorum adet sımdı benım yumurta catlamadıysa adetımı nezaman hesaplamam lazım bebek ııcın heycanlanırken sımdı uzuntuden mafoldum 😭
Bak mesela bu ayin 1 inde adet olduysan 27-30 gunde bir oluyorsun ya onu ortalama 28 gun olarak belirle adetini. Bu hesaba gore 28 inde adet olacaksin. Ayin 28 inden geriye 14 gun say o gun senin yumurtlama tarihin. Dikkat edersen o donemde boyle beyaz sumuksu bir akinti gelir kasiklarin veya belin agrir kemdini belli eder yani merak etme😉

Canım senin herhangi bir problem varmı gebeliğe kist gibi değerlerin nasıl bir sorun yok ise ilaç vermemiş olabilir yumurtan oluşmuş sonuçta ilaçsız bu çok iyi birşey 😀 çatlatma iğnesi de yumurta belirli bir büyüklüğe gelince doktorun kontrol edecek iğneni eczaneden alacaksın 105 TL sonra acil serviste yaptırabilirsin iğne sen sonra ilişki olacak doktor sana ne zaman olması gerektiğini söyler yumurtamın çatlayıp çatlamadığını akıntını kontrol ederek bakabilirsin veya ovülasyon testi kullanabilirsin iğneden sonraki günleri değerlendir canım ilişkiden sonra hemen kalkma bacaklarını mümkünse duvara doğru uzat en az yarım saat bekle banyonu hemen yapma bunlar da küçük ama yararlı bilgiler varsa sormak istediğin birşey yaz canım

Çok güzel ve detaylı anlattığın için teşekkür ederim canım. Bana şòyle bir sorunun var diye bir şey demedi . Tahminlerim üzerine senin dediğin gibi bir şey olacak sanırım .şuan çok heyecanlandım inşallah olur bu ay ve paylaşırım sizlerle . Yarın bakacak işte dokror yumurtamın büyüklüğüne 😊😊

L Lari
LaRisaCca LaRisaCca sen ne zaman asilama yaptin ve kac tane yumurtan buyudu canim?

Canım sağlıklı ve yeterli yumurta gelişimin varsa yumurta geliştirmek için ilaç vermesine gerek yok (klomen gibi.. ). Ama çatlatma iğnesi muhakkak verecektir. Çünkü çatlatma iğnesi ile yumurtamızın ne zaman çatlayacağını öngörebiliyoruz ve bu şekilde planlı birliktelik yapabiliyoruz. Gebe kalma şansımızı arttırıyoruz.
:anne: inşallah Rabbim her isteyene nasip etsin . Yarın gidecem doktora bakalim neler olacak .

Kendini üzme canım ya. Takvim programları var onları kullandın mı hiç
Klomen kullandı
Kendini üzme canım ya. Takvim programları var onları kullandın mı hiç
Bak mesela bu ayin 1 inde adet olduysan 27-30 gunde bir oluyorsun ya onu ortalama 28 gun olarak belirle adetini. Bu hesaba gore 28 inde adet olacaksin. Ayin 28 inden geriye 14 gun say o gun senin yumurtlama tarihin. Dikkat edersen o donemde boyle beyaz sumuksu bir akinti gelir kasiklarin veya belin agrir kemdini belli eder yani merak etme😉
Kızlar klomen kullandım ben ovu testıyle koyu ve catlama gordum ama dr amgıttım 17.gunde catlama olmamıs dedı ovuyla takıp yapıyorum hala 19.gunum yenıden koyulasma olmadı bugun sumuksu akıntı geldı catlama olmadıysa ovu neden koyulastı yada adetım yumurtam catlamadıysa nezqmann olcam bılmıyorum cok karısık

Çok güzel ve detaylı anlattığın için teşekkür ederim canım. Bana şòyle bir sorunun var diye bir şey demedi . Tahminlerim üzerine senin dediğin gibi bir şey olacak sanırım .şuan çok heyecanlandım inşallah olur bu ay ve paylaşırım sizlerle . Yarın bakacak işte dokror yumurtamın büyüklüğüne 😊😊
Yumurta günde 1-2 mm büyür canım bende ilk kontrolümde 11 mm idi moralim bozuldu hatta eve gelip nasıl ağladım daha büyümez olmaz diye ama sonra öğrendimki hızla büyüyormuş üç gün sonra gidip iğne oldum büyümüştü 🥰

Yumurta günde 1-2 mm büyür canım bende ilk kontrolümde 11 mm idi moralim bozuldu hatta eve gelip nasıl ağladım daha büyümez olmaz diye ama sonra öğrendimki hızla büyüyormuş üç gün sonra gidip iğne oldum büyümüştü 🥰
Acaba büyümesi için yememiz gereker birşeyler var mı ? Yarın büyümüş olur inşallah 😋

Benim otururken kalkarken sanki kasıklarına bıçak saplaniyor seninde öylemi
Evet iki gündür öyleydi hatta çatlatma iğnesinden beridir böyle. Aşılama günü de çok kasık ağrısı çektim ve çok akıntı vardı. Ara arada adet sancısı gibi karın ve bel ağrım olmuştu orta şiddetli. Bugün daha az çok şükür. İlk gün dik oturamadım bile hep yatar pozisyonda durdum çünkü ozaman rahat ediyor ağrım olmuyordu.

X