Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne etkisi bitmiş dediğine göre yine test mı yaptın kız

Canim gercekten oyle haklisinki.. Kendimi dinledikce binbir turlu sey buluyorum ya da baskasnda olan belirti bende niye yok diye umutsuzluga kapiliyorum bosuna. Dedigin gibi sabirla bekliycem artik bi iki gun daha. Saldım kendimi Olursaaaa ne âla olmazsa durmak yok tedaviye calismalara yine devam

Merhaba . Ben çok yeniyim bizimde 9 aydır olmuyor . Ama 2 aydır tedavi oluyoruz. Benim yumurtamı doktor takip ediyor. Bu cuma gel yine dedi 18 mm olaun yumurtan dedi başka bişi demedi . Doktor bana hiç bir şey açıklamıyor . Sanki boş gidip boş dönüyoruz . Ne yapacaktır

Canım yumurta olması için ilaç aldın mı sağlıklı bir yumurta 18 mm dem büyük olmalı büyüdüğünde muhtemelen çatlatma iğnesi verir ve ilişki saatlerini söyler

Canım yumurta olması için ilaç aldın mı sağlıklı bir yumurta 18 mm dem büyük olmalı büyüdüğünde muhtemelen çatlatma iğnesi verir ve ilişki saatlerini söyler
Hayır hiç bir şey vermedi . Çok yeniyim bu üçünçü gidişim eşimede baktılar . Spermiogramda 14 mn hareketli dediler ona . Dün gittim bir tanecik varmış yumurtam . Cuma gel bir de bakalım 18 mm olması lazım dedi. Sonra çıktım . Ilk gittigimde sanki iğne den bahsetmişti ama heyecandan emin değilim hatırlamıyorum . Çatlatma iğnesi nasıl oluyor . Sonra yine mi çağırcak . Bilmiyorum . Net sonućlar duymayınca merak ediyorum . Çekiniyorumda doktordan

Doktorlar maalesef bizim istediğimiz kadar detaylı birşey anlatmıyorlar canım. Bende şunu soracağım şeyleri hep unutuyorum gittiğimde.

Ahh ben de aşılamanın 11. günü evde erken gebelik testi yapmıştımm sonra da normal gebelik testi sonra da acilen hastaneee kan testi veee pozitifff inşallah senden de güzel haberler alırız canım
İniallah canım iki gündür midem bi tuhaf sanki ama yediklerimden diye düşünüyorum. Artık belirtileri gebeliğe yormamaya çalışıyorum

Canım senin herhangi bir problem varmı gebeliğe kist gibi değerlerin nasıl bir sorun yok ise ilaç vermemiş olabilir yumurtan oluşmuş sonuçta ilaçsız bu çok iyi birşey çatlatma iğnesi de yumurta belirli bir büyüklüğe gelince doktorun kontrol edecek iğneni eczaneden alacaksın 105 TL sonra acil serviste yaptırabilirsin iğne sen sonra ilişki olacak doktor sana ne zaman olması gerektiğini söyler yumurtamın çatlayıp çatlamadığını akıntını kontrol ederek bakabilirsin veya ovülasyon testi kullanabilirsin iğneden sonraki günleri değerlendir canım ilişkiden sonra hemen kalkma bacaklarını mümkünse duvara doğru uzat en az yarım saat bekle banyonu hemen yapma bunlar da küçük ama yararlı bilgiler varsa sormak istediğin birşey yaz canım

Ne güzel ya, rahim filminden bahsediyorsunuz değil mi. Öyleyse çok şanslısınız gerçekten.
Gercekten rahim filminde aci cekmeyenler cok sansli. Ben 2 defa anestezisiz cektirdim ikisinde de hastaneyi ayaga kaldirdim agridan dolayi bagirmaktan. Felaket bir agri duydum gozum cok korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…