- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.461
İğne etkisi bitmiş dediğine göre yine test mı yaptın kıziyi bende kuzum dün 10. gün idi ve iğne etkisi tamamen bitmis yarın bidaha yapicam test 12.gun olacak bide 14. gün sabah yapicam zaten saliya randevum var gidicem ama belirtiler hala ayni azalma yok hic hatta egilip.kalkinca hızlı hareket edince sol tarafıma sancı giriyo batma oluyo
İnşallah canım inşallahPazar, pazartesi çıkar artık ne olduğu. İnşallah vardır.
Yapmıştı ya tek çizgi görmüştük. Bundan sonra 12. ve 14. gün yapıcam dediİğne etkisi bitmiş dediğine göre yine test mı yaptın kız
Adet sancısı gibi sancı oluyor zaten. Herkeste belirtiler farklıdır. Kendinizi dinlemeyin, gözlemeyin. Kullandığımız hap ve iğneler gebelik belirtileriyle neredeyse birebir belirtiler yapıyor o yüzden sakince test yapılacak en makul günleri bekleyin kızlar
Denedim canım maalesef işe yaramadıIstersen sen de sogan kÜrunu dene canim, çok kolay bisey, yalnız herkes çok iyi bahsederken bu kürdan, Hastane de ki hemşire, kürü yapanlarda kocaman kist cıktı demişti. Bende çıkmadı çok şükür.
dün yaptımİğne etkisi bitmiş dediğine göre yine test mı yaptın kız
niye kizYapmıştı ya tek çizgi görmüştük. Bundan sonra 12. ve 14. gün yapıcam dediasli1993 ten her eve lazım
icimden bir his gerçekmiş diyo inslalah doğrudur yarın 12. gün sabah ilk idrar ile yapacagimay hadi inşallah çok heyecanlıBir de senin totem gerçeğe dönüyormuşş
Merhaba . Ben çok yeniyim bizimde 9 aydır olmuyor . Ama 2 aydır tedavi oluyoruz. Benim yumurtamı doktor takip ediyor. Bu cuma gel yine dedi 18 mm olaun yumurtan dedi başka bişi demedi . Doktor bana hiç bir şey açıklamıyor . Sanki boş gidip boş dönüyoruz . Ne yapacaktırArkadaşlar selamgece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Canım yumurta olması için ilaç aldın mı sağlıklı bir yumurta 18 mm dem büyük olmalı büyüdüğünde muhtemelen çatlatma iğnesi verir ve ilişki saatlerini söylerMerhaba . Ben çok yeniyim bizimde 9 aydır olmuyor . Ama 2 aydır tedavi oluyoruz. Benim yumurtamı doktor takip ediyor. Bu cuma gel yine dedi 18 mm olaun yumurtan dedi başka bişi demedi . Doktor bana hiç bir şey açıklamıyor . Sanki boş gidip boş dönüyoruz . Ne yapacaktır
Hayır hiç bir şey vermedi . Çok yeniyim bu üçünçü gidişim eşimede baktılar . Spermiogramda 14 mn hareketli dediler ona . Dün gittim bir tanecik varmış yumurtam . Cuma gel bir de bakalım 18 mm olması lazım dedi. Sonra çıktım . Ilk gittigimde sanki iğne den bahsetmişti ama heyecandan emin değilim hatırlamıyorum . Çatlatma iğnesi nasıl oluyor . Sonra yine mi çağırcak . Bilmiyorum . Net sonućlar duymayınca merak ediyorum . Çekiniyorumda doktordanCanım yumurta olması için ilaç aldın mı sağlıklı bir yumurta 18 mm dem büyük olmalı büyüdüğünde muhtemelen çatlatma iğnesi verir ve ilişki saatlerini söyler
vala canım yeni değerlendirmeye başladık bklm daha yum haftası bile değil bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum bklm faydasi olacak mi sen nasılsın napiosn cnm
İtiraf ediyorum ben de yaptımdün yaptım
Doktorlar maalesef bizim istediğimiz kadar detaylı birşey anlatmıyorlar canım. Bende şunu soracağım şeyleri hep unutuyorum gittiğimde.Hayır hiç bir şey vermedi . Çok yeniyim bu üçünçü gidişim eşimede baktılar . Spermiogramda 14 mn hareketli dediler ona . Dün gittim bir tanecik varmış yumurtam . Cuma gel bir de bakalım 18 mm olması lazım dedi. Sonra çıktım . Ilk gittigimde sanki iğne den bahsetmişti ama heyecandan emin değilim hatırlamıyorum . Çatlatma iğnesi nasıl oluyor . Sonra yine mi çağırcak . Bilmiyorum . Net sonućlar duymayınca merak ediyorum . Çekiniyorumda doktordan
Benim daha 2 gün oldu canım aşılama olalı daha beklemedeyimBende 13.Eylulde vurdum kizlar.Ne zaman test yapmayi planlyorsnz.Bide bu agrilar falan bi gun oluyosa bi gun olmuyo galiba sadce psklji
İniallah canım iki gündür midem bi tuhaf sanki ama yediklerimden diye düşünüyorum. Artık belirtileri gebeliğe yormamaya çalışıyorumAhh ben de aşılamanın 11. günü evde erken gebelik testi yapmıştımmsonra da normal gebelik testi sonra da acilen hastaneee kan testi veee pozitifff inşallah senden de güzel haberler alırız canım
Canım senin herhangi bir problem varmı gebeliğe kist gibi değerlerin nasıl bir sorun yok ise ilaç vermemiş olabilir yumurtan oluşmuş sonuçta ilaçsız bu çok iyi birşeyHayır hiç bir şey vermedi . Çok yeniyim bu üçünçü gidişim eşimede baktılar . Spermiogramda 14 mn hareketli dediler ona . Dün gittim bir tanecik varmış yumurtam . Cuma gel bir de bakalım 18 mm olması lazım dedi. Sonra çıktım . Ilk gittigimde sanki iğne den bahsetmişti ama heyecandan emin değilim hatırlamıyorum . Çatlatma iğnesi nasıl oluyor . Sonra yine mi çağırcak . Bilmiyorum . Net sonućlar duymayınca merak ediyorum . Çekiniyorumda doktordan
Benim otururken kalkarken sanki kasıklarına bıçak saplaniyor seninde öylemiBenim daha 2 gün oldu canım aşılama olalı daha beklemedeyim
Gercekten rahim filminde aci cekmeyenler cok sansli. Ben 2 defa anestezisiz cektirdim ikisinde de hastaneyi ayaga kaldirdim agridan dolayi bagirmaktan. Felaket bir agri duydum gozum cok korktuNe güzel ya, rahim filminden bahsediyorsunuz değil mi. Öyleyse çok şanslısınız gerçekten.
Bu hamileliğin belirtileri arasında varBenim otururken kalkarken sanki kasıklarına bıçak saplaniyor seninde öylemi