- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.421
Saglicakla kucagina al insaallah. Bizede dua et. Bende asilama sonrasi 3. Gundeyim. Belim cok agriyormerhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Ben ilk 2 aşılamada çok üzülmüştüm 3. de daha az üzüldüm kabullenmek gibiydi. Bakalım 4. nasıl olacak. Ümit hep var. Testini merakla bekliyorum inşallah çıkar.Ben yarin belki bi test alir denerm kendimi sartlandirdim negatif bile olsa uzulmek yok daha erken naslsa
Ne güzel ya, rahim filminden bahsediyorsunuz değil mi. Öyleyse çok şanslısınız gerçekten.Ben hic aci falan hiisetmedim . Ne kanamam oldu ne acim sizim oldu :) anestezisiz cekildim ustelik
Öncelikle rahim tamamen temizlenmeden, asilama yapılmıyor, tüp bebekte olmaz muhtemelen. Ben 1 yıl uğraştım rahmin temizlenmesi için, bi kist çıkar, bi kalınlaşma çıkar. Biraz,sabırlı olmak lazım, en son bana da yasmin vermişti 2 ay kullandım, bir de ilk ay sogan kuru yapmıştım. Rahmim temiz çıktı ondan sonra başlandı aşılamaya.Selam kızlar konu açtım aşılama bölümüne ama cvp yazan olmadı. Ben iki aydır kistim geçsin diye uğraşıyorum. iki kistim vardı ikisi de 2.5 cm, yasmin verdi doktorum. iki ayda biri erimiş biri 1.7 cme düşmüş, geç eriyor. Bu ay yine kontrole gittim tekrar Yasmin verdi ve 1 cm de çikolata kistin görünüyor dedi. Bu ay da kullan önümüzdeki ay aşılamaya basliycaz dedi.Şimdi bu kistlerle aşılama yaptırmalı mıyım tutma ihtimali olur mu ki ? Yani bı ihtimal bile yoksa tüp bebeğe mi geçsem kafam çok karışık kızlar tüp bebek için de bayağı beklememiz gerekecek. Napsam bilmiyorum kistle aşılama yaptırıp hamile kalan var mı aranızda ve kaçıncı aşılama da tuttu lütfen yardımcı olun ♥
Ben ilk 2 aşılamada çok üzülmüştüm 3. de daha az üzüldüm kabullenmek gibiydi. Bakalım 4. nasıl olacak. Ümit hep var. Testini merakla bekliyorum inşallah çıkar.
Evet rahim filminden bahsediyorumNe güzel ya, rahim filminden bahsediyorsunuz değil mi. Öyleyse çok şanslısınız gerçekten.
Selam kızlar konu açtım aşılama bölümüne ama cvp yazan olmadı. Ben iki aydır kistim geçsin diye uğraşıyorum. iki kistim vardı ikisi de 2.5 cm, yasmin verdi doktorum. iki ayda biri erimiş biri 1.7 cme düşmüş, geç eriyor. Bu ay yine kontrole gittim tekrar Yasmin verdi ve 1 cm de çikolata kistin görünüyor dedi. Bu ay da kullan önümüzdeki ay aşılamaya basliycaz dedi.Şimdi bu kistlerle aşılama yaptırmalı mıyım tutma ihtimali olur mu ki ? Yani bı ihtimal bile yoksa tüp bebeğe mi geçsem kafam çok karışık kızlar tüp bebek için de bayağı beklememiz gerekecek. Napsam bilmiyorum kistle aşılama yaptırıp hamile kalan var mı aranızda ve kaçıncı aşılama da tuttu lütfen yardımcı olun ♥
Olsun sen üç dört gün daha durAma boyle de dayanamiyorum hergun eczaneye gitmemek icin zor duruyorum
Teşekkür ederim canim cvbin için bu 3 ayım olcak Yasmin kullanımım. Doktorum fazlası da rahim inceliğine sebep oluyor dedi ve kistin 1 cm düşmesi yeterli dedi bizim için yani bilmiyorum önümüzdeki ay aşılamaya geçecek ama kistle ne kadar sağlıklı olur ben de emin değilimÖncelikle rahim tamamen temizlenmeden, asilama yapılmıyor, tüp bebekte olmaz muhtemelen. Ben 1 yıl uğraştım rahmin temizlenmesi için, bi kist çıkar, bi kalınlaşma çıkar. Biraz,sabırlı olmak lazım, en son bana da yasmin vermişti 2 ay kullandım, bir de ilk ay sogan kuru yapmıştım. Rahmim temiz çıktı ondan sonra başlandı aşılamaya.
Yani polistik olup aşılama olan çok duydum canım çikolata duymadım ama buradaki konulara bak istersenTeşekkür ederim canım yani yaptırmalı mıyım aşılama kistle yapanlar var mı duydun mu hiç
Yani konulara baktim çikolata kisti olup aşılama olanda varmış canımTeşekkür ederim canım yani yaptırmalı mıyım aşılama kistle yapanlar var mı duydun mu hiç
Olsun sen üç dört gün daha dur
Evet ikimiz aynı gün iğne olduk ben dün yaptım negatif o yüzden biraz daha bekleyelim erken zatenPeki o zaman bikac gun daha sabretcez napalim
Çok teşekkür ederim canım dilinden yüreğinden geçen duaların kabul olsun inşallahYani konulara baktim çikolata kisti olup aşılama olanda varmış canım
Ne demek canım buraya gelenlerin hepsi biraz rahatlamak güzel şeyler duymak istiyor için rahat olsun yanş imkansiz değil inan tanıdığım çikolata kisti olup hamile olanlar var tedavisiz mi bilmiyorum ama kesinlikle imkansız değil ama nacizane tavsiyem önce aşılama iğne gibi tedavileri dene tüp bebek en son aşama canımÇok teşekkür ederim canım dilinden yüreğinden geçen duaların kabul olsun inşallah ♥
Evet ikimiz aynı gün iğne olduk ben dün yaptım negatif o yüzden biraz daha bekleyelim erken zaten
Haklısın canım doktorum da aşılama diyor ama ben emin olamamıştım kistlerden dolayı hakkımızda hayırlısı tekrar teşekkür ederimNe demek canım buraya gelenlerin hepsi biraz rahatlamak güzel şeyler duymak istiyor için rahat olsun yanş imkansiz değil inan tanıdığım çikolata kisti olup hamile olanlar var tedavisiz mi bilmiyorum ama kesinlikle imkansız değil ama nacizane tavsiyem önce aşılama iğne gibi tedavileri dene tüp bebek en son aşama canım
Tez zamanda meleğin olur inşallah canımHaklısın canım doktorum da aşılama diyor ama ben emin olamamıştım kistlerden dolayı hakkımızda hayırlısı tekrar teşekkür ederim