Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Saglicakla kucagina al insaallah. Bizede dua et. Bende asilama sonrasi 3. Gundeyim. Belim cok agriyor

Ben yarin belki bi test alir denerm kendimi sartlandirdim negatif bile olsa uzulmek yok daha erken naslsa
Ben ilk 2 aşılamada çok üzülmüştüm 3. de daha az üzüldüm kabullenmek gibiydi. Bakalım 4. nasıl olacak. Ümit hep var. Testini merakla bekliyorum inşallah çıkar.

Selam kızlar konu açtım aşılama bölümüne ama cvp yazan olmadı. Ben iki aydır kistim geçsin diye uğraşıyorum. iki kistim vardı ikisi de 2.5 cm, yasmin verdi doktorum. iki ayda biri erimiş biri 1.7 cme düşmüş, geç eriyor. Bu ay yine kontrole gittim tekrar Yasmin verdi ve 1 cm de çikolata kistin görünüyor dedi. Bu ay da kullan önümüzdeki ay aşılamaya basliycaz dedi. Şimdi bu kistlerle aşılama yaptırmalı mıyım tutma ihtimali olur mu ki ? Yani bı ihtimal bile yoksa tüp bebeğe mi geçsem kafam çok karışık kızlar tüp bebek için de bayağı beklememiz gerekecek. Napsam bilmiyorum kistle aşılama yaptırıp hamile kalan var mı aranızda ve kaçıncı aşılama da tuttu lütfen yardımcı olun ♥

Öncelikle rahim tamamen temizlenmeden, asilama yapılmıyor, tüp bebekte olmaz muhtemelen. Ben 1 yıl uğraştım rahmin temizlenmesi için, bi kist çıkar, bi kalınlaşma çıkar. Biraz,sabırlı olmak lazım, en son bana da yasmin vermişti 2 ay kullandım, bir de ilk ay sogan kuru yapmıştım. Rahmim temiz çıktı ondan sonra başlandı aşılamaya.

Ben ilk 2 aşılamada çok üzülmüştüm 3. de daha az üzüldüm kabullenmek gibiydi. Bakalım 4. nasıl olacak. Ümit hep var. Testini merakla bekliyorum inşallah çıkar.

Canimmm cok sagol amin insallah hepimiz en ama ennn kisa surede hayirlisiyla burdan guzel haberler veririz birbirimize insallah

Ne güzel ya, rahim filminden bahsediyorsunuz değil mi. Öyleyse çok şanslısınız gerçekten.
Evet rahim filminden bahsediyorum belki tuplerim acik oldugundan da olabilir belki kullanilan aletten de olabilir amaa hicbir sekilde agri sizi olmadi toplamda 5 dakika falan sürdü

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim canim cvbin için bu 3 ayım olcak Yasmin kullanımım. Doktorum fazlası da rahim inceliğine sebep oluyor dedi ve kistin 1 cm düşmesi yeterli dedi bizim için yani bilmiyorum önümüzdeki ay aşılamaya geçecek ama kistle ne kadar sağlıklı olur ben de emin değilim

Çok teşekkür ederim canım dilinden yüreğinden geçen duaların kabul olsun inşallah ♥
Ne demek canım buraya gelenlerin hepsi biraz rahatlamak güzel şeyler duymak istiyor için rahat olsun yanş imkansiz değil inan tanıdığım çikolata kisti olup hamile olanlar var tedavisiz mi bilmiyorum ama kesinlikle imkansız değil ama nacizane tavsiyem önce aşılama iğne gibi tedavileri dene tüp bebek en son aşama canım

Haklısın canım doktorum da aşılama diyor ama ben emin olamamıştım kistlerden dolayı hakkımızda hayırlısı tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…