Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında hiç bir sorun yoksa biraz yaşınıza göre davranıyorlar, ama yine de rahim filmi isteyebilirler, tüplerimiz açık mi kapalı mi bakmak için. Orda bir problem yoksa, yumurta geliştirici hap ya da iğneler var onları kullanıyorsunuz, sonra yumurtanız gelişmiş mi , kaç tane yumurtanı var ona bakıyorlar çağırıp. Eğer tamamsa, herşey istenilen gibiyse, 36 saat asilama yapılacak gibi , 36 saat önce yumurta catlatma lgnesi veriliyor. Sonra denilen saatten önce eşiniz gidip örnek veriyor, alınan örnek yıkanıyor, en hızlı, en sağlıklı spermler ayrılıp, sizin rakınızın içine enjekte ediliyor. Ama umarım sizin daha önce bebeğimiz olur. Bazen de çünkü asilama yapılmıyor hemen, yaşınız küçükse, yumurta gelistiricilerden sonra kendiliginizden hamile kalmanız beklenebilir.
Umarım açıklayıcı yazmışımdır :)
Evet çok teşekürler

Teşekkür ederim canim cvbin için bu 3 ayım olcak Yasmin kullanımım. Doktorum fazlası da rahim inceliğine sebep oluyor dedi ve kistin 1 cm düşmesi yeterli dedi bizim için yani bilmiyorum önümüzdeki ay aşılamaya geçecek ama kistle ne kadar sağlıklı olur ben de emin değilim
Istersen sen de sogan kÜrunu dene canim, çok kolay bisey, yalnız herkes çok iyi bahsederken bu kürdan, Hastane de ki hemşire, kürü yapanlarda kocaman kist cıktı demişti. Bende çıkmadı çok şükür.

günaydın kızlar nasıl gidiyor bekleyenler günü gelip catanlar hamileler bidahaki kontrolleriniz ne zaman LaRisaCca LaRisaCca D dkugu sesin cikmiyor hiç naptin
Bebişim günaydınnn 7 Ekimde benim kontrolüm. Kalp atışlarını duyacağız nasipse ve başka görülmeyen kese var mıydı yok muydu kesinleşmiş olacak. Sen napıyorsun :KK200: :KK19:

Bende hic belirti kalmadi valla o yuzden yavas yavas umudumu kaybediyo gibiyim. Hatta suan hafif hafif karnim agrimaya bile basladi 😔😔
Adet sancısı gibi sancı oluyor zaten. Herkeste belirtiler farklıdır. Kendinizi dinlemeyin, gözlemeyin. Kullandığımız hap ve iğneler gebelik belirtileriyle neredeyse birebir belirtiler yapıyor o yüzden sakince test yapılacak en makul günleri bekleyin kızlar :KK54::KK19:

Günaydınnn. Aşılama gününü saymazsak 10. Günüm bugün. Pazar günü büyük ihtimal kan testi yaptıracağım
Ahh ben de aşılamanın 11. günü evde erken gebelik testi yapmıştımm :KK48: sonra da normal gebelik testi sonra da acilen hastaneee kan testi veee pozitifff :KK19: inşallah senden de güzel haberler alırız canım

Bende 13.Eylulde vurdum kizlar.Ne zaman test yapmayi planlyorsnz.Bide bu agrilar falan bi gun oluyosa bi gun olmuyo galiba sadce psklji
Canım ben aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesinin 13. gününde test yapmıştım. İğne yaptığım günü saymıyorum. Tabi herkese göre bu sürenin erken ve ya geç olması değişebilir. Ben sonuç alabilmiştim.

Bebişim günaydınnn 7 Ekimde benim kontrolüm. Kalp atışlarını duyacağız nasipse ve başka görülmeyen kese var mıydı yok muydu kesinleşmiş olacak. Sen napıyorsun :KK200: :KK19:
iyi bende kuzum dün 10. gün idi ve iğne etkisi tamamen bitmis yarın bidaha yapicam test 12.gun olacak bide 14. gün sabah yapicam zaten saliya randevum var gidicem ama belirtiler hala ayni azalma yok hic hatta egilip.kalkinca hızlı hareket edince sol tarafıma sancı giriyo batma oluyo

iyi bende kuzum dün 10. gün idi ve iğne etkisi tamamen bitmis yarın bidaha yapicam test 12.gun olacak bide 14. gün sabah yapicam zaten saliya randevum var gidicem ama belirtiler hala ayni azalma yok hic hatta egilip.kalkinca hızlı hareket edince sol tarafıma sancı giriyo batma oluyo
ay hadi inşallah çok heyecanlı :KK19: :emir_bebek:Bir de senin totem gerçeğe dönüyormuşş :skandal:

Canım ben aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesinin 13. gününde test yapmıştım. İğne yaptığım günü saymıyorum. Tabi herkese göre bu sürenin erken ve ya geç olması değişebilir. Ben sonuç alabilmiştim.
Benim ignenin 14.gunu canim husrana ugramk istemyrm olucqksam adet oluyim diyorum ki olurum .Eger olmazsmda pazar gununyapmyai plnlyrm .Ama bu beklyis bu heyecan bile o kadar guzel ki cok sukur .

X