- 28 Haziran 2019
- 437
- 523
- 34
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.401
Canım ben idrar testi yapmıycam evde artık bu hafta regl olmaz isem doktora gideceğim pko var bende düzensizde olabilirim aslında bugün olmam lazımdıKızlar ne zaman test yapacaksınız? İnşallah bu belirtiler hemişliktendir
Ben kuru incir duymuştum canımYumurta catlatmak ıcın dogal yöntemler i olan var mı kızlar
Kuru incir kürü var saraçoğlunun bak istersen bide çörek otu yağı çok faydalı yumurtalıklaraBen kuru incir duymuştum canım
Umarım güzel haberler verirsin bizlere de umut olursun canımCanım ben idrar testi yapmıycam evde artık bu hafta regl olmaz isem doktora gideceğim pko var bende düzensizde olabilirim aslında bugün olmam lazımdı
Incır yumurtayı buyutuyo cnm catlatmaz dıye bılıyorumBen kuru incir duymuştum canım
Hiç sorma ya çok kötü bir durumBende pkoyum cnm aah bu pko ah
o havuctu sanirsam buyutmek için incir catlatmak için havuçBen kuru incir duymuştum canım
Kızlar ne zaman test yapacaksınız? İnşallah bu belirtiler hemişliktendir
Kuzum iğne günün saymıyorum da ben inşallah diyeyim iğne etkisi gerçekten hamilelikle aynıydı kendimizi hep ona yorduk hala o kafayla gidiyorum belkide
Ay yok yapma üzülmem diyoruzda insan üzülüyorBen dayanamcam daha fazla zaten yarin bi test alip denemeyi dusunuyorum. Erken ama olsun negatif de olsa erken diye moralimi bozmam
Amin cümlemizin insallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Ay yok yapma üzülmem diyoruzda insan üzülüyor
Kaçıncı gün canımBen dayanamcam daha fazla zaten yarin bi test alip denemeyi dusunuyorum. Erken ama olsun negatif de olsa erken diye moralimi bozmam
Aynen sanırım havuc var dını baska bıldıgın varmı yumurta ıyıce buyumesın barıo havuctu sanirsam buyutmek için incir catlatmak için havuçdlkkydlntpl
Galiba kisiye ozel onerilerde bulunuyor.Bu tedavide gördüğüm her doktor farkli bir şey söylüyor, farklı yöntemler deniyor canım.
Kaçıncı gün canım