Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vajinismus olsa da, olmasa da insan , çok zor o rahim filmi. Hic acımadı diyenlere şaşırıyorum. Birdaha isterlerse bayıltıp yapan bi yerde yaptıracam.
Ben hic aci falan hiisetmedim . Ne kanamam oldu ne acim sizim oldu :) anestezisiz cekildim ustelik

merhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin

merhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Cok sevindim Allah sağlıkla gelismeyi nasip etsin insalllaahhhhben de cuma gunu asilama olucam

Kızlar birşey soracağım benim 4 gündür belim değil de sırtım ağrıyor hep akşam bu saatlerde oluyor omuz başları felan felaket ağrı var masaj yaptırıyorum öyle geçiyor böyle olan varmıydı aranızda

İğne etkisi değildir 11.günüm adet olacağım zaman da böyle olmazdı hiç

Canim biz ayni gun 13.de olmustuk igneyi bugun 12. Gun olmuyo mu bide bende hic belirti falan kalmadi igne etkisi artk coktan gecmistir. Insallah hamilelik belirtileridir yasadiklarin

Canim biz ayni gun 13.de olmustuk igneyi bugun 12. Gun olmuyo mu bide bende hic belirti falan kalmadi igne etkisi artk coktan gecmistir. Insallah hamilelik belirtileridir yasadiklarin
Kuzum iğne günün saymıyorum da ben inşallah diyeyim iğne etkisi gerçekten hamilelikle aynıydı kendimizi hep ona yorduk hala o kafayla gidiyorum belkide

Kızlar ne zaman test yapacaksınız? İnşallah bu belirtiler hemişliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…