- 21 Aralık 2018
- 11.650
- 17.271
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.381
Ben hic aci falan hiisetmedim . Ne kanamam oldu ne acim sizim oldu :) anestezisiz cekildim ustelikVajinismus olsa da, olmasa da insan , çok zor o rahim filmi. Hic acımadı diyenlere şaşırıyorum. Birdaha isterlerse bayıltıp yapan bi yerde yaptıracam.
merhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar selamgece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Cok sevindim Allah sağlıkla gelismeyi nasip etsin insalllaahhhhmerhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Allah hayırlı etsin. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahmerhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah darısı isteyen herkesin başınaCok sevindim Allah sağlıkla gelismeyi nasip etsin insalllaahhhhben de cuma gunu asilama olucam
Inşallah canım dualarim bebek isteyen herkese yemin ederim hep dua ediyorum isteyen herkez bu duyguyu yaşasın diyeAllah hayırlı etsin. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Harika bir haber bumerhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Tabi sizin bileceğiniz iş birşey diyemiyorum ama biz değerlendirdik. Doktor “daha iyi olur değerlendirin “demişti.Bizim doktor hic oyle bir oneride bulunmadi. Bende sasirdim. Esimde doktor soylemedi diye tutunmasini engeller diye yapmak istemiyo. Napacagimi sasirdim acikcasi
Teşekkür ederim darısı bebek sahibi olmak isteyenlerin basınaHarika bir haber buTebrik ederim darısı sağlıkla kucağına almana canım
Teşekkür ederim darısı bebek sahibi olmak isteyenlerin başınaHarika bir haber buTebrik ederim darısı sağlıkla kucağına almana canım
Ben de 520 civarı birşey ödedim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.merhaba ben 11 eylülde aşılama oldum 2.aşılama bu ilki tutmadı ama bu sefer oldu dün test yaptım çok şükür hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin
İğne etkisi değildir 11.günüm adet olacağım zaman da böyle olmazdı hiçKızlar birşey soracağım benim 4 gündür belim değil de sırtım ağrıyor hep akşam bu saatlerde oluyor omuz başları felan felaket ağrı var masaj yaptırıyorum öyle geçiyor böyle olan varmıydı aranızda
İnşallah hamilesindir canım. Benim hiç belirti olacak bir şey dahi yok.İğne etkisi değildir 11.günüm adet olacağım zaman da böyle olmazdı hiç
İğne etkisi değildir 11.günüm adet olacağım zaman da böyle olmazdı hiç
İnşallah canım benim inşallah sende hamilesindir bilmiyorum ben mi kendimi dinliyorum yada herşeyi hamileliğe mi yoruyorum ama daha önce olmayan şeyler ya bir umut sorayım dedimİnşallah hamilesindir canım. Benim hiç belirti olacak bir şey dahi yok.
Kuzum iğne günün saymıyorum da ben inşallah diyeyim iğne etkisi gerçekten hamilelikle aynıydı kendimizi hep ona yorduk hala o kafayla gidiyorum belkideCanim biz ayni gun 13.de olmustuk igneyi bugun 12. Gun olmuyo mubide bende hic belirti falan kalmadi igne etkisi artk coktan gecmistir. Insallah hamilelik belirtileridir yasadiklarin
İğne etkisi değildir 11.günüm adet olacağım zaman da böyle olmazdı hiç
Canim biz ayni gun 13.de olmustuk igneyi bugun 12. Gun olmuyo mubide bende hic belirti falan kalmadi igne etkisi artk coktan gecmistir. Insallah hamilelik belirtileridir yasadiklarin