-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.001
Benim yarın aşılama günüm canım nasipse. Sü akşam iğnemi vurdum beklemedeyim.Kızlar nasılsınız yarın dr a gideceğim bakalım yumurtacıklar catlamısmı bana göre çatlamadan 3 4 gün geçti değerlendiriyoruz tabi daha sizler ne dırumdasınız
Hadi ınsallah ıyı olur cnm bebısler tuutunurmtek yumurtamı vardıBenim yarın aşılama günüm canım nasipse. Sü akşam iğnemi vurdum beklemedeyim.
Valla hiç bilmiyorum ki canım öncesinden de bakmıyorlar ki yumurta çatlamış mı kalmış mı. Solda ki cuma günü 15 mm idi sağdaki 9.4 mm di o büyüdü mü kaldımı bilmiyorum.Hadi ınsallah ıyı olur cnm bebısler tuutunurmtek yumurtamı vardı
Yumurtan çatladıktan 14 gün sonra adet olman gerekiyor pkolu olmak bunu etkilemez cnm tabi illada 14 olması beklenmez ama aşağı yukarı bu kdr gün sonra. Eğer olmazsan dr a söylemelisin zatenGünaydın canım benim iğne olan günü saymıyorum 9 bugün sadece sarı bi akıntım var başka belirtim yok adet olmayı bekliyorum olmazsam test pko oldugum için de ne zaman olurum belli değil
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnn burdaki tüm isteyen arkadaşlarıma da inşallah. Duygulandım bi nedense120 çıktı arkadaşlar sonucum. Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
Hayırlı olsun inşallah canım. Detaylı bütün süreci sorununun ne olduğunu yazar mısın lütfen? Belirtilr nelerdi120 çıktı arkadaşlar sonucum. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım. Çok güzel haberler geldi. Umarım biz de ulaşırız bu mutluluğa120 çıktı arkadaşlar sonucum. Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
Bir şekilde bekleniyor canım. Benim bugün tam bir hafta oldu. Zaman geçiyor.herkese merhabalar, ben de yeni aşılama oldum, tüm yazdıklarınızı okudum. Ama zaman nasıl geçecek bilmiyorumGebelik haberi alan arkadaşların gözü aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doğru diyorsun mecburen. Ben daha cumartesi günü oldum. İhtimal çok düşük heveslenme çok dedi doktorum.Bir şekilde bekleniyor canım. Benim bugün tam bir hafta oldu. Zaman geçiyor.
Bana bişey demediler ama ben de çok umutlu değilim nedense.İlk denemem bu arada. Eşimin değerleri de çok iyi değil. Bakalım ne olacak.Doğru diyorsun mecburen. Ben daha cumartesi günü oldum. İhtimal çok düşük heveslenme çok dedi doktorum.
ÇOk umutlanınca yıkıntı çok oluyor dedi. Benim de ,ilk denemem. Eşimin değerlerini sorduk, aşılama için yeterli dedi. İyiş mi kötü mü bilemiyorumBana bişey demediler ama ben de çok umutlu değilim nedense.İlk denemem bu arada. Eşimin değerleri de çok iyi değil. Bakalım ne olacak.
Yaaaa topicteki hamişler artıyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın kuzum120 çıktı arkadaşlar sonucum. Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
C Capanin Gururu Teyom O Orkidem neden umutsuzsunuz benim de ilk denememdi. Sizin de olacak inşallah. Bak ne güzel haberler alıyoruz. Sizlerin de güzel haberlerini alacağımız günler yakın allah ın izniyleÇOk umutlanınca yıkıntı çok oluyor dedi. Benim de ,ilk denemem. Eşimin değerlerini sorduk, aşılama için yeterli dedi. İyiş mi kötü mü bilemiyorumbizim de sebepsiz
Canım aşılamaya gitmeden önce banyonu yap, aşılamadan sonra aynı gün duş alma. Aşılamadan hemen sonra sana hadi kalk derlerse kalkma 15 dk uzanmak istiyorum de ayaklarını uzat. Yanına bir çift çorap al. Havalar soğudu. Doğumhane buzgibi oluyor. Ayakların üşümesin. Ben aşılamaya idrarımı yapıp girdim, normalde sıkışık olmamızı istiyorlar. Aşılamadan sonra uzun süre wc m gelmesin diyeBenim yarın aşılama günüm canım nasipse. Sü akşam iğnemi vurdum beklemedeyim.
Insnıkısı de büyümüştür ve hamıle kalırsın cogul olur belkı bellımı olur bakalım benım yumurtalarda ne durumda gorcez ılk asılamanmıValla hiç bilmiyorum ki canım öncesinden de bakmıyorlar ki yumurta çatlamış mı kalmış mı. Solda ki cuma günü 15 mm idi sağdaki 9.4 mm di o büyüdü mü kaldımı bilmiyorum.
İnşallah canım pkoluyum ama son zamanlarda düzenli oluyordum zaten burda geciktiriyor klomen diyenler vardı o yüzden dedim inşallah adet olmam bebeğim olurYumurtan çatladıktan 14 gün sonra adet olman gerekiyor pkolu olmak bunu etkilemez cnm tabi illada 14 olması beklenmez ama aşağı yukarı bu kdr gün sonra. Eğer olmazsan dr a söylemelisin zaten
ay insalalh gunlerimiz ayni hayirlisi varmi bir belirtinizBenimde 8.Gün hayırlı haberler inşallah