Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım benim iğne olan günü saymıyorum 9 bugün sadece sarı bi akıntım var başka belirtim yok adet olmayı bekliyorum olmazsam test pko oldugum için de ne zaman olurum belli değil
Yumurtan çatladıktan 14 gün sonra adet olman gerekiyor pkolu olmak bunu etkilemez cnm tabi illada 14 olması beklenmez ama aşağı yukarı bu kdr gün sonra. Eğer olmazsan dr a söylemelisin zaten

Bir şekilde bekleniyor canım. Benim bugün tam bir hafta oldu. Zaman geçiyor.

Bana bişey demediler ama ben de çok umutlu değilim nedense.İlk denemem bu arada. Eşimin değerleri de çok iyi değil. Bakalım ne olacak.
ÇOk umutlanınca yıkıntı çok oluyor dedi. Benim de ,ilk denemem. Eşimin değerlerini sorduk, aşılama için yeterli dedi. İyiş mi kötü mü bilemiyorum bizim de sebepsiz

ÇOk umutlanınca yıkıntı çok oluyor dedi. Benim de ,ilk denemem. Eşimin değerlerini sorduk, aşılama için yeterli dedi. İyiş mi kötü mü bilemiyorum bizim de sebepsiz
C Capanin Gururu Teyom O Orkidem neden umutsuzsunuz benim de ilk denememdi. Sizin de olacak inşallah. Bak ne güzel haberler alıyoruz. Sizlerin de güzel haberlerini alacağımız günler yakın allah ın izniyle

Benim yarın aşılama günüm canım nasipse. Sü akşam iğnemi vurdum beklemedeyim.
Canım aşılamaya gitmeden önce banyonu yap, aşılamadan sonra aynı gün duş alma. Aşılamadan hemen sonra sana hadi kalk derlerse kalkma 15 dk uzanmak istiyorum de ayaklarını uzat. Yanına bir çift çorap al. Havalar soğudu. Doğumhane buzgibi oluyor. Ayakların üşümesin. Ben aşılamaya idrarımı yapıp girdim, normalde sıkışık olmamızı istiyorlar. Aşılamadan sonra uzun süre wc m gelmesin diye Hiç de pr etmedi doktorum. Sana tavsiyemiz olsun bunlar

Valla hiç bilmiyorum ki canım öncesinden de bakmıyorlar ki yumurta çatlamış mı kalmış mı. Solda ki cuma günü 15 mm idi sağdaki 9.4 mm di o büyüdü mü kaldımı bilmiyorum.
Insnıkısı de büyümüştür ve hamıle kalırsın cogul olur belkı bellımı olur bakalım benım yumurtalarda ne durumda gorcez ılk asılamanmı

İm
Yumurtan çatladıktan 14 gün sonra adet olman gerekiyor pkolu olmak bunu etkilemez cnm tabi illada 14 olması beklenmez ama aşağı yukarı bu kdr gün sonra. Eğer olmazsan dr a söylemelisin zaten
İnşallah canım pkoluyum ama son zamanlarda düzenli oluyordum zaten burda geciktiriyor klomen diyenler vardı o yüzden dedim inşallah adet olmam bebeğim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…