Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzenli ilişki deniliyor bi kere bende pko var neredeyse iki ayda bir oluyorum. İki günde bir ilişki hiç bana göre değil 😂😂Ne zaman yumurtluyorum belli değil. En güzeli yumurta takibi valla bu yaştan sonra
Amaaan bende düzenli takip edildi de noldu 4 aşılama olacak 🤣🤣🤣 benim adet düzenli herşey yolunda hormon test hepsi tam yinede olmadı herşey bi yana olacağı varsa inan olur.

Mayısta da onu yaptırmıştım onlarda açık. Sebepsiz içte. Hani diyorsun ki sebebi olsa ona göre tedavi ilaç vs olsun yada diyeyim ki bundan olmuyor. Tıbbın çare bulamadığı taraftayız🤣🤣🤣🤣
Benim rahim filminde tüplerim açık çıkmasına rağmen meğer sağ tüpüm tıkalıymış canım. Bu sebeple sağ tüpüm alındı.

bal gibi hamilesin canim bukadr net iğne etkisi anca ignenin 3. günü olur masalalh ne kullandin kaç yumurtan vardi kaç mmlerdi belirtilerin varmi ay çok soru sordum heyecandan
İki yumurtam vardı klomen kullandım günde iki kez c life macun kullandım 17 mm di her ikisi de. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra iki akşam beraberlik oldu sonrasından doktorum çatladığını kontrol etti ikisi de çatlamıştı. Gün de 3 tane 10 gün progestan kullandım. Az önce de kan verdim saat 2 de çıkıcak hayırlısı inş

bal gibi hamilesin canim bukadr net iğne etkisi anca ignenin 3. günü olur masalalh ne kullandin kaç yumurtan vardi kaç mmlerdi belirtilerin varmi ay çok soru sordum heyecandan
Bir de unutmadan insülin direnci için ilaç kullanıyorum uzun zamandır bir de bu prolaktin yüksek çıkmıştı dostinex kullandım. Belirtirler bel ağrısı ve hafif gögüs hassasiyeti cnm

tatlım günaydın nasilsin kacinci gün oldu senin ne zaman test yapacaksın benimde 8. gün bugün @IsaBeLLa-
Günaydın canım benim iğne olan günü saymıyorum 9 bugün sadece sarı bi akıntım var başka belirtim yok adet olmayı bekliyorum olmazsam test pko oldugum için de ne zaman olurum belli değil

X