- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.981
Benim de 36 ya , valla zaman daralıyor, inşallah 40 imizi görmeden hatta 37 yi görmeden, bir bebecik nasip eder rabbimBende 36 zamanı bulsam bi bana gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 36 ya , valla zaman daralıyor, inşallah 40 imizi görmeden hatta 37 yi görmeden, bir bebecik nasip eder rabbimBende 36 zamanı bulsam bi bana gelmiyor
Ben bu yöden şanslıyım galiba herkes zamana bırak diyor
Yaş olmuş 33 ne zamanıysa
Amin canım amin şimdi ki aklım olsa genç anne olurdum ama sanki hemen oluyor diye düşündüm hep maalesef olmuyormuş.Benim de 36 ya , valla zaman daralıyor, inşallah 40 imizi görmeden hatta 37 yi görmeden, bir bebecik nasip eder rabbim
Düzenli ilişki deniliyor bi kere bende pko var neredeyse iki ayda bir oluyorum. İki günde bir ilişki hiç bana göre değil Ne zaman yumurtluyorum belli değil. En güzeli yumurta takibi valla bu yaştan sonraBende 36 zamanı bulsam bi bana gelmiyor
Amaaan bende düzenli takip edildi de noldu 4 aşılama olacak benim adet düzenli herşey yolunda hormon test hepsi tam yinede olmadı herşey bi yana olacağı varsa inan olur.Düzenli ilişki deniliyor bi kere bende pko var neredeyse iki ayda bir oluyorum. İki günde bir ilişki hiç bana göre değil Ne zaman yumurtluyorum belli değil. En güzeli yumurta takibi valla bu yaştan sonra
o çevreden ben de istiyorum Biraz kilo aldım diye diyorlarmış hamile de bizden gizliyorBen bu yöden şanslıyım galiba herkes zamana bırak diyor
Yaş olmuş 33 ne zamanıysa
Tüplerine baktırdın mı cnm bazen tıkanıklıktanda olmuyormuşAmaaan bende düzenli takip edildi de noldu 4 aşılama olacak benim adet düzenli herşey yolunda hormon test hepsi tam yinede olmadı herşey bi yana olacağı varsa inan olur.
Benim rahim filminde tüplerim açık çıkmasına rağmen meğer sağ tüpüm tıkalıymış canım. Bu sebeple sağ tüpüm alındı.Tüplerine baktırdın mı cnm bazen tıkanıklıktanda olmuyormuş
Mayısta da onu yaptırmıştım onlarda açık. Sebepsiz içte. Hani diyorsun ki sebebi olsa ona göre tedavi ilaç vs olsun yada diyeyim ki bundan olmuyor. Tıbbın çare bulamadığı taraftayızTüplerine baktırdın mı cnm bazen tıkanıklıktanda olmuyormuş
Benim rahim filminde tüplerim açık çıkmasına rağmen meğer sağ tüpüm tıkalıymış canım. Bu sebeple sağ tüpüm alındı.Mayısta da onu yaptırmıştım onlarda açık. Sebepsiz içte. Hani diyorsun ki sebebi olsa ona göre tedavi ilaç vs olsun yada diyeyim ki bundan olmuyor. Tıbbın çare bulamadığı taraftayız
İki yumurtam vardı klomen kullandım günde iki kez c life macun kullandım 17 mm di her ikisi de. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra iki akşam beraberlik oldu sonrasından doktorum çatladığını kontrol etti ikisi de çatlamıştı. Gün de 3 tane 10 gün progestan kullandım. Az önce de kan verdim saat 2 de çıkıcak hayırlısı inşbal gibi hamilesin canim bukadr net iğne etkisi anca ignenin 3. günü olur masalalh ne kullandin kaç yumurtan vardi kaç mmlerdi belirtilerin varmi ay çok soru sordum heyecandan
Nasıl oluyor hem ikisi açık sonradan sağ tıkalı çıkıyor?Benim rahim filminde tüplerim açık çıkmasına rağmen meğer sağ tüpüm tıkalıymış canım. Bu sebeple sağ tüpüm alındı.
Bir de unutmadan insülin direnci için ilaç kullanıyorum uzun zamandır bir de bu prolaktin yüksek çıkmıştı dostinex kullandım. Belirtirler bel ağrısı ve hafif gögüs hassasiyeti cnmbal gibi hamilesin canim bukadr net iğne etkisi anca ignenin 3. günü olur masalalh ne kullandin kaç yumurtan vardi kaç mmlerdi belirtilerin varmi ay çok soru sordum heyecandan
Rahim filminde açık çıktı, ama doktorum ultrasonda birşey olduğunu düşündü. Aralıklarla ultrasona baktı ve MR çekildi.Ondan sonra emin olunca ameliyat oldum. Gerçekten de tıkalıymış.Nasıl oluyor hem ikisi açık sonradan sağ tıkalı çıkıyor?
Yaa nasıl anlamadılar.Benim rahim filminde tüplerim açık çıkmasına rağmen meğer sağ tüpüm tıkalıymış canım. Bu sebeple sağ tüpüm alındı.
Bununla geçmiş olsun canım benim. Doktorun da dikkatli olması çok önemli.Rahim filminde açık çıktı, ama doktorum ultrasonda birşey olduğunu düşündü. Aralıklarla ultrasona baktı ve MR çekildi.Ondan sonra emin olunca ameliyat oldum. Gerçekten de tıkalıymış.
Doktorum rahim filmi açık ama ben ultrasonda bir şey görüyorum dedi. Detaylı ultrason ile aralıklı kontrol yaptı yanılma payını düşünerek. Karından ilaçlı Mr da çıktı canım. Ameliyatta da tanının doğruluğu belli oldu.Yaa nasıl anlamadılar.
Sonra nasıl anlaşıldıki
Günaydın canım benim iğne olan günü saymıyorum 9 bugün sadece sarı bi akıntım var başka belirtim yok adet olmayı bekliyorum olmazsam test pko oldugum için de ne zaman olurum belli değiltatlım günaydın nasilsin kacinci gün oldu senin ne zaman test yapacaksın benimde 8. gün bugün @IsaBeLLa-
Benimde 8.Gün hayırlı haberler inşallahtatlım günaydın nasilsin kacinci gün oldu senin ne zaman test yapacaksın benimde 8. gün bugün @IsaBeLLa-