Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de unutmadan insülin direnci için ilaç kullanıyorum uzun zamandır bir de bu prolaktin yüksek çıkmıştı dostinex kullandım. Belirtirler bel ağrısı ve hafif gögüs hassasiyeti cnm
aynilari bendede vs belirtiler canm bende insulin icin 1 aydir ilaç kullaniyorum senin kullanfigin ilacin adi ney ay inslalah bende hamileyimdir ne zamna kan vereceksin bende haftaya bugün ogrwnecegim

C Capanin Gururu Teyom O Orkidem neden umutsuzsunuz benim de ilk denememdi. Sizin de olacak inşallah. Bak ne güzel haberler alıyoruz. Sizlerin de güzel haberlerini alacağımız günler yakın allah ın izniyle
Evet haklısın ama sizin yine bir sebep vrmış. Bende o da olmayınca insan umutsuzluğa düşüyor bazen. Çitf çizgi görmek hayal sanki

Yok arada kasık ağrısı var birde iştahım çok açıldı ilaçlardanmı bilmiyorum ama.bana duphaston verdi doktorum birde tedaviye başladığımdan beri astalife diye takviye verdi onu kullanıyorum senin varmi belirtiler canım
var cnm cok hızlı yürüdüğümde kasik ağrım oluyo akintim var goguslerim uçları sızlıyor

Glucophage cnm ilacın adı. Kan verdim 120 çıktı cnm inş senin de güzel haberlerini alırız
inşallah doktor bana bu ilaci birakma daha kaliteli olacak yumurtan catlayacak dedi bende diaformin kullaniyorum 1 ay 3 gün oldu insallah çok teşekkürler bu testten önce test yaptinmi hic

Yok arada kasık ağrısı var birde iştahım çok açıldı ilaçlardanmı bilmiyorum ama.bana duphaston verdi doktorum birde tedaviye başladığımdan beri astalife diye takviye verdi onu kullanıyorum senin varmi belirtiler canım
Çatlatma iğnesnden sonraki 9.günüm,duphaston bana çok ağır geldi,gaz sancısı mide bulantısı ishal yaptı beni ama mecbur kullanmaya devam ediyorum.. ama nedense umudum yok,inş yine de
güzel haberler alırız..

Çatlatma iğnesnden sonraki 9.günüm,duphaston bana çok ağır geldi,gaz sancısı mide bulantısı ishal yaptı beni ama mecbur kullanmaya devam ediyorum.. ama nedense umudum yok,inş yine de
güzel haberler alırız..
Aşılamalı seninde benim baş ağrısı çok oluyor akşamları neden bilmiyorum

Selam kızlar ben ilk kez aşılama oldum geçtiğimiz cumt 14. Gün kan verdim değerim 5 çıktı. Negatif. Hala regl olmadım bugün sabahta kahverengi başladı gibi gerisi gelmedi. Gebelik olmuş olamaz değil mi? Kafam karıştı biraz aynı durumu yaşayıp geç adet olan var mı?

X