-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.961
İki genim heterozigot benim de. İlk düşüğüm olduğumda yapıldı kalbi durdu 9.haftada o normal yolla olmuştu ikincisi çatlatma iğnesiyle 6.haftada düştü iğnede kullanmıştım. Bunda herşey yolunda gider inş kanda da çıkarsa.Canım pıhtılaşman var ise hiç ertelemeden testini yaptır ve bir an önce ilaca başla. Bendede mthfr c677t heterezigot var ve dr um önlem amaçlı kan sulandırıcı ilaç verdi
Canım evet söyledim. Bugün, keseyi görmeye gideceğim akşam üzeri. İnşallah rabbim mutlu haberler almamızı nasip eder. Herkes çok mutlu şuan. Tabi ne gelirse Allah'tan. Ben içimde tutamayan biriyim :))canım benim ailene söyledin mi? insanı heveslendiren şeylerden biri de bu. olursa benim de annem ve kayınvalidemler çok sevinecek. Allah var iki aile de hiç yıpratmadı beni bu süreçte. Dışardaki insanlar daha çok üzdü
Benimde ilk gebeliğim 8. Haftada kalbi durduğu için sonlandı. İkincisi kimyasal oldu. Allahh yardımcımız olsun. Ben sadece corasprin kullanıyorum.İki genim heterozigot benim de. İlk düşüğüm olduğumda yapıldı kalbi durdu 9.haftada o normal yolla olmuştu ikincisi çatlatma iğnesiyle 6.haftada düştü iğnede kullanmıştım. Bunda herşey yolunda gider inş kanda da çıkarsa.
Amin inş sağlıklı evlatlarımız olur.Benimde ilk gebeliğim 8. Haftada kalbi durduğu için sonlandı. İkincisi kimyasal oldu. Allahh yardımcımız olsun. Ben sadece corasprin kullanıyorum.
bugün hafta oldu canım. bilmiyorum ki kaç gündür göğüslerime el değmiyor. bugün hafif bulantım var sanki
Test sonucunu bizimle paylaşırsın canım.Amin inş sağlıklı evlatlarımız olur.
İyiyim canım heyecan başlıyor yarından itibaren. Gerçi 4. Olacak bu bakalım içimden tutuyor tutuyor diye geçiriyorumBebişim günaydınnnn çok güzel bir hafta olsun inşallahbiz iyiyiz sen nasılsın ?
Burda hamilelik var inşallah 14. Güne çoktan geçer canımGünaydın arkadaşlar iğnenin olduğu sabahı saymazsak bugün 14.gün Bat 26 Eylül
Bu sabah test yaptım artık iğnenin etkisi kalmamıştır heralde
Bu konuda sana katılıyorum valla kendi ailelerimiz sormuyor dışarıdakiler daha çok burnunu sokuyor aile içimize maalesef.canım benim ailene söyledin mi? insanı heveslendiren şeylerden biri de bu. olursa benim de annem ve kayınvalidemler çok sevinecek. Allah var iki aile de hiç yıpratmadı beni bu süreçte. Dışardaki insanlar daha çok üzdü
İnş kan vericem cnmBurda hamilelik var inşallah 14. Güne çoktan geçer canım
İnşallah haftaya istediğin gibi hayırlısı ile sonuçlanır canımmbugün hafta oldu canım. bilmiyorum ki kaç gündür göğüslerime el değmiyor. bugün hafif bulantım var sankiama haftasonu yoruldum ondan olabilir. Sabırsızlıkla 1 hafta daha geçireceğim hayırlısı.
Paylaşırım tabi. Çok hafif gögüs ucu acıması ama adet öncesi de olurdu en belirgin bel ağrısı yaşadım hala da ağrıyor. Başka bişey olmadı cnmTest sonucunu bizimle paylaşırsın canım.
Varmı bi hissettiğin belirti
Hem de nasıl burun sokuyor. Kimseye demediğim halde millet hoca mı önermiyor, bitki mi önermiyor, doktor mu önermiyor. Hayatımda kimsenin işine karışan biri değilim. İnsanlar niye böyle bilmiyorum.Bu konuda sana katılıyorum valla kendi ailelerimiz sormuyor dışarıdakiler daha çok burnunu sokuyor aile içimize maalesef.
Çok sağol canım inşallah hepimiz güzen sonuçlar alırız.İnşallah haftaya istediğin gibi hayırlısı ile sonuçlanır canımm
Ama kendilerine olsa terslerler hemen. Geçen arkadaşın teki diyor ki bak bunun aşılaması var tüp bebeği vaaaarrr hee dedim hee sanki ben cahilim bilmiyorum. Ben yolu yarıladım bile dedim içindenHem de nasıl burun sokuyor. Kimseye demediğim halde millet hoca mı önermiyor, bitki mi önermiyor, doktor mu önermiyor. Hayatımda kimsenin işine karışan biri değilim. İnsanlar niye böyle bilmiyorum.
bal gibi hamilesin canim bukadr net iğne etkisi anca ignenin 3. günü olur masalalh ne kullandin kaç yumurtan vardi kaç mmlerdi belirtilerin varmi ay çok soru sordum heyecandanGünaydın arkadaşlar iğnenin olduğu sabahı saymazsak bugün 14.gün Bat 26 Eylül
Bu sabah test yaptım artık iğnenin etkisi kalmamıştır heralde
Canım sen gerçekten çok erken davranmıssın kızma ama 4 ay ne ki yıllarca bekleyenler var en azından bir sene geçsin vücudunu hemen ilaçla doldurma 4 ay daha çok yeni yani doktorun ilaç vermesi bile yanlış bence akışına bırak profun dediği gibi dene stres yapma ben bir sene olmadan hastaneye gittim 8.ay dı doktor bir sene oldumu diye soruyor yani demem o ki kafanı şimdiden olmuyor tedaviye baslamalıyım gibi şeylerle doldurma naçizane fikrim
Hem de nasıl burun sokuyor. Kimseye demediğim halde millet hoca mı önermiyor, bitki mi önermiyor, doktor mu önermiyor. Hayatımda kimsenin işine karışan biri değilim. İnsanlar niye böyle bilmiyorum.
Bende 36Ben bu yöden şanslıyım galiba herkes zamana bırak diyor
Yaş olmuş 33 ne zamanıysa