- 3 Kasım 2014
- 319
- 182
- 83
- 40
- Konu Sahibi kronikuykucu
Dr dan geldim az önceCanım ya doğru söylüyorsun... Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr dan geldim az önceCanım ya doğru söylüyorsun... Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah...
Ne dedi ki doktor canım, niye bu kadar sıktı canını...Dr dan geldim az önceya çok mutsuzum gitmeyeceğim bi müddet artık doktora ara vereceğim çocuk işine strese girdim bunaldım artık
![]()
Yaa canım bana glifor vermişti ya nedendir bilinmez bide pardorel diye bi ilaç vermişti. Yan etki yaptı mide bulantısı duygusal problemler halsizlik felan. Dedim ona gliforun yan etkileri çok var diye o yapmaz pardorel yapar dedi çözüm ne dedim başka ilaç felan yok başka ilaç ister içer ister içmezsin sana kalmış bişey diyo ben bişey diyemem duygusal problemde intihara kadar sebebiyet verebilir dedi. Ya ne biçim Dr bu bide tavsiye üzerine gittim. Halbuki farklı ilaçlar önerebilirdi. Çok sıkıldım canım bi müddet dert etmeyeceğim çocuğu Dr felan da gitmeyeceğim ilaçları zaten içmem artık bakalım ne olacakNe dedi ki doktor canım, niye bu kadar sıktı canını...
Stres zaten en kötü etken... Sen kendine zarar verme üzülerek aman...
Canım o ilaç prolaktin içindi değil mi? Hem ihtiyacın yokken vermiş, hem ettiği laflara bak ya. Bu doktorların da bi eşref saati oluyor galiba. Kimi zaman iyi oluyorlar kimi zaman kötü.Yaa canım bana glifor vermişti ya nedendir bilinmez bide pardorel diye bi ilaç vermişti. Yan etki yaptı mide bulantısı duygusal problemler halsizlik felan. Dedim ona gliforun yan etkileri çok var diye o yapmaz pardorel yapar dedi çözüm ne dedim başka ilaç felan yok başka ilaç ister içer ister içmezsin sana kalmış bişey diyo ben bişey diyemem duygusal problemde intihara kadar sebebiyet verebilir dedi. Ya ne biçim Dr bu bide tavsiye üzerine gittim. Halbuki farklı ilaçlar önerebilirdi. Çok sıkıldım canım bi müddet dert etmeyeceğim çocuğu Dr felan da gitmeyeceğim ilaçları zaten içmem artık bakalım ne olacak![]()
Evet verdiği ilaç prolaktin için halbuki düşük çıkmıştı anlamadım ben bu Dr. Evet canım en iyisi ara verip olurunuz bakmakCanım o ilaç prolaktin içindi değil mi? Hem ihtiyacın yokken vermiş, hem ettiği laflara bak ya. Bu doktorların da bi eşref saati oluyor galiba. Kimi zaman iyi oluyorlar kimi zaman kötü.
Çok sıkıldıysan biraz kafa dinlemek en iyisi...
Hakkımızda hayırlısı canım. Kendine çok iyi bak.. Arada haber ver mutlaka, inşallah haberlerin de güzel olurEvet verdiği ilaç prolaktin için halbuki düşük çıkmıştı anlamadım ben bu Dr. Evet canım en iyisi ara verip olurunuz bakmak
Aminn canım benim tamm haberleşiriz sende yaz güzel haberlerini bekliyorumHakkımızda hayırlısı canım. Kendine çok iyi bak.. Arada haber ver mutlaka, inşallah haberlerin de güzel olur![]()
Selamlar bnde dün ovitrelle iğne oldumEvet canım zaten polikistik over de var, insülin direnci de var. Bu da üstüne katmerliyor sorunumu... Progestan içiyorum kalınlaşsın diye. Bugün 300mga çıkardı progestanı. Bakalım hayırlısı artık. Bu ay adet görürsem işte kalınlaşması için östrojeni tedavine ekleyeceğiz dedi.
Şimdi eşim geldi, bir de ona anlatırken ağladım. Nasip ama işte insan tutamıyor bazen kendini de..
Bende 2 yıldır uğraşıyorum bir problemimizde yok ama nasip..Yaa canım bana glifor vermişti ya nedendir bilinmez bide pardorel diye bi ilaç vermişti. Yan etki yaptı mide bulantısı duygusal problemler halsizlik felan. Dedim ona gliforun yan etkileri çok var diye o yapmaz pardorel yapar dedi çözüm ne dedim başka ilaç felan yok başka ilaç ister içer ister içmezsin sana kalmış bişey diyo ben bişey diyemem duygusal problemde intihara kadar sebebiyet verebilir dedi. Ya ne biçim Dr bu bide tavsiye üzerine gittim. Halbuki farklı ilaçlar önerebilirdi. Çok sıkıldım canım bi müddet dert etmeyeceğim çocuğu Dr felan da gitmeyeceğim ilaçları zaten içmem artık bakalım ne olacak![]()
Bu ay benim ikinci klomen kullanışım daha canım.Selamlar bnde dün ovitrelle iğne oldum
bi bakınırken yazışmanızı okudum da
klomen in uzun süre kullanımı östrejeni körleyip rahim incelemesine sebep oluyormuş ve bu da gebelige engelmiş bunu bana kendi dr m söyledi
Tedavine başka bi hekim yada farklı bi ilaçla devam et istersen bn femara kullandım mesela
Canım içinin rahat ettiği, güvenliğin doktora gitmek çok çok önemli. Güvendiysen üçüne beşine bakmamak lazım gerçekten. Rabbim tez zamanda kavuştursun seni de bebişine. İnşallah bu ay tutar iğnenÖzellikle devlet hastaneleri ve fakültelerde sgk nın karşılayacağı ilaçlar kullanıyorlar prosedür böyle sanirim..ama bir sürü de yan etki bizleri mahvediyor..
derken özele gitmeye karar verdim ve yarim saatte muayene ve karsilanmayan ilaclara yaklasık 700 lira ödedim önce cok uzuldum ama 2 yildir her icip icip yan etkileriyle artik kendimi taniyamadigim halim yok en azindan daha motiveyim hala umutluyum ufak tefek agri sancilar oluyor ama cok net aciklama yapiyor bilgi veriyor dr m ve güven..
Klomen yerine femara progestan yerine duphaston verdi folik içeren gynositol verdi ve coraspin pıhtılaşmaya karşı..
Ve arı sütü kullanıyorum bilgi olsun diye paylaştım bu süreçleri yaşayan biliyor..
Bu ay benim ikinci klomen kullanışım daha canım.
Çok teşekkür ederim yorumun için ama 14 aydır doktora düzenli gidiyorum, hep bu incelme vardı... Bunun için progestan da içiyorum her ay. Öncesinde 5 yıl diane içtim pko için. Hsgde rahim duvarı iltihabı çıktı, o da gebeliğe engelmiş ve incelme yapıyormuş. Onu tedavi ettik çok şükür. Sonrasında iki aydır da güzel çıkıyordu kalınlığı buna rağmen bırakmadım progestanı. Bu ay yine ince çıktı. Doktor da östrojen ekleyeceğiz tedavine önümüzdeki ay dedi, nasıl olacak henüz bilmiyorum. Tüp bebek bölümünden arkadaşlarla konuştum dedi, onlar da bunu tavsiye etmiş. Aşılama veya tüp bebek düşünmüyoruz şu an, onun için sormuş.
İnşallah nasip olur canım...Evet senin durum baya detayliymis insallah düzelir bir an önce..önce gevse rahatla
ben Geçen yıl 3 ay klomen tedavisi ovitrelle ardından hsg çekildi prolaktin hormonlar insülin vs vs hepsi de témiz çıktı ama çok stres oldm ve bırakmstim tedaviyi baya bi gezdim tozdum kafa dağıttım yeniden başladım şimdi tedaviye işte su arı sütü nünde etkisi var sanirim iyi hissedoyorum baya bu ay nasip olur inşallah
hamıle kaldınızmıBende vuruldum bugün 3.günüm bel ağrısından duramıyorum ya normalmi noluyo bilmiyorum![]()
Nasıl bekliyorsun, ben 11.gün teste başlamıştımİşallah hamileyizdir kizlar bende catlama ignesı oldum 15 gün geçti test yapmadim daha adetime uc gun kaldı acaba hamilemiyim aklım cok karısık
Kimse yokmu bende vuruldum acaba hamilemıyım 15 gün geçti bel agırsı yapıyo canım bendede yaptıhamıle kaldınızmı
Korkuyom olumsuz olcak diye peki sen catlama ignesı oldunmu sonucun ney canımNasıl bekliyorsun, ben 11.gün teste başlamıştım![]()
Geçen ay oldum ama malesef negatifdi sonuç. Bu ay yumurta gelişimi olmadığı için iğne olmadım. Malesef..Kimse yokmu bende vuruldum acaba hamilemıyım 15 gün geçti bel agırsı yapıyo canım bendede yaptı
Korkuyom olumsuz olcak diye peki sen catlama ignesı oldunmu sonucun ney canım
İşallah bebişlerimiz olur canim yaGeçen ay oldum ama malesef negatifdi sonuç. Bu ay yumurta gelişimi olmadığı için iğne olmadım. Malesef..