• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 yillik evliyim pkos oldugumdan hic korunmadim yumurtlama tedavisi asilama 2tup bebek ve dondurulmus tedavi sonunda 9yil once sifirdan baslayip klomen kullandim ve hamile kaldim kizima korunmadigim halde 4yil boyunca yine olmadi 2.icin dr gittim klomen cat.ignesi sayesinde ilk ay hamile kaldim 5yil gecti suan 3.istiyorum 4aydir ugrasiyorum bende.yani sana demem oki tup bebekse bende yaptim ama nasipte klomenle varmis kismetten oteye gidilmiyor
Sende pko varmış ama bizdeki sorun eşimde sertleşme sorunu var.. yani benim boşuna klomen kullanmama gerek yok artık.. ki aylarca kullandım günde bir klomenle bile her ay 3 tane yumurtam oluyor korkuyorum yumurta rezervim bitecek diye.. oyüzden tüpe gitmek istiyoruz:(

Sende pko varmış ama bizdeki sorun eşimde sertleşme sorunu var.. yani benim boşuna klomen kullanmama gerek yok artık.. ki aylarca kullandım günde bir klomenle bile her ay 3 tane yumurtam oluyor korkuyorum yumurta rezervim bitecek diye.. oyüzden tüpe gitmek istiyoruz:KK43:
sorun esindeyse tamam canim beklemeye gerek yok hakkinda hayirlosi olsun ins. su cuma gunu hurmetine rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz ins.

Kizlar lutfen bilen varsa yardimci olurmusunuz. Piskolajim gercekten cok bozuldu surekli agliyorum. Pazar gunu saat sabah 11 de catlatma ignemi vuruldum.ama ogun bugundur ne agrim var nede akintim. Belki agrimin olmayışını anlarim ama neden akintim yok. Kupkuruym neden luften yardmci olurmsunz

Bugün bende catlatma iğnesinin 14. günündeyim doktor 14. Gunde test yapa bileceğimi söyledi bugün ara ara vajinal ağrım var ve test yapıp yapmamakta kararsizim inşallah hamisizdir 😞

Catlatma ignesi evet ağrı olur çatlama olduğu için. . Benim mesela hiç alakasız wc de bile karnımın yani aciyodu hatta acile gitmiştim neden acaba terslik mi var diye.. Ve yalancı hamile cikmistim😂 yani o catlatma ignesi deki beta hcg hormon etkisi . Birkaç güne bitmişti ağrı maalesef tutmadı o ilk asilamam

Selam kızlar aranızda yeniyim benim Dr. iğneyi vurunduğum gün ilişki önerdi iki gün ağrısı oldu bugün yedinci günüm akıntım olmadı bu sizce iyi şey mi ya ben farkettimedim 10 progestron hapı verdi günde 3 tane içiyorum Allahım bana nasip etsin çok bekledim

Back