- 3 Kasım 2014
- 319
- 182
- 83
- 40
- Konu Sahibi kronikuykucu
Aminn canımRabbim yardımcı olsun hepimize canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canımRabbim yardımcı olsun hepimize canım
Ben buradayımKızlarr nerelerdesiniz
İdare eder işte sen nasılsınBen buradayım
Nasılsın canım? Nasıl gidiyor?
Ben yine klomene başladım. 3.günüm bitti. Şimdiden sağ tarafımda ağrı var. Hayırlısıyla inşallah büyüyordur yumurtamİdare eder işte sen nasılsın
Doktorunuz ne dedi?Merhaba bende çatlatma iğnesi oldum ama hiç ağrım olmadi
Çatlamadi diye düşünüyorum çünkü akıntı da olmadi
En son iğne verdi ozaman görüştük 2hafta sonra regl olursan gel olmazsan test yaparsın dedi. Catlayip catlamadigi kontrol edilmediDoktorunuz ne dedi?
Ağrısı olmayanlar da olabiliyormuş, moralinizi bozmayın sakın. Umutsuzluğa kapılmadan duaya devam etmemiz lazımEn son iğne verdi ozaman görüştük 2hafta sonra regl olursan gel olmazsan test yaparsın dedi. Catlayip catlamadigi kontrol edilmedi
Canım ben geçen ay kullandığımda öksürük olmamıştı.Ben yine klomene başladım. 3.günüm bitti. Şimdiden sağ tarafımda ağrı var. Hayırlısıyla inşallah büyüyordur yumurtam
Ben bir şey fark ettim bu arada, klomen içtiğim dönemlerde çok öksürük oluyor bende. Sizde de oldu mu öksürük?
Bide ya bu glifor bana mide bulantısı yapıyo devam etmesemmi kiCanım ben geçen ay kullandığımda öksürük olmamıştı.
Yeni mı başladın zamanla alışırsın benceBide ya bu glifor bana mide bulantısı yapıyo devam etmesemmi ki
Ctesi -pazar günü gibi benim regl günüm. Aslında bu ay aşılama yapicaktik ancak prof. Bu sperm değerleri ile olmazdirek tüp bebek dedi. Yatak odası yüzde 2 ihtimal, aşılama yüzde 3 dedi. Yumurta kontrolünde kist olmasın diye çatlatma iğnesi oldumAğrısı olmayanlar da olabiliyormuş, moralinizi bozmayın sakın. Umutsuzluğa kapılmadan duaya devam etmemiz lazım
Kontrole gittiğinizde doktorunuz görüyor çünkü çatlayıp çatlamadığını, o yüzden sordum. Ben de çatladı mı diye kontrole gitmedim, adet olunca hemen gittim geçen ay. Çatlamış, sıvısı duruyor ama yumurta adetle atılmış bile dedi.
Glifor mide bulantısı yapar ilk zamanda canım. Ondan dolayı bırakma ama insülin direnci veya şeker hastası olmadan niye verir, ona emin olamadım...Bide ya bu glifor bana mide bulantısı yapıyo devam etmesemmi ki
Eşin vitamin filan kullanıyor mu canım? Değerleriniz nasıl? Allah daha iyi bilir, yüzde 2-3 de iyi ihtimaller aslında. Sizin asla olmaz denenlerin doğal yolla bebekleri olabiliyor Rabbim nasip etti mi..Ctesi -pazar günü gibi benim regl günüm. Aslında bu ay aşılama yapicaktik ancak prof. Bu sperm değerleri ile olmazdirek tüp bebek dedi. Yatak odası yüzde 2 ihtimal, aşılama yüzde 3 dedi. Yumurta kontrolünde kist olmasın diye çatlatma iğnesi oldum
eşimin hareketli yüzde 10 yerinde hareketli yüzde 5 fln canım en az aşılama için yüzde kırk dedi. Ben iki defa hamile kaldım ancak kaybettim.Eşin vitamin filan kullanıyor mu canım? Değerleriniz nasıl? Allah daha iyi bilir, yüzde 2-3 de iyi ihtimaller aslında. Sizin asla olmaz denenlerin doğal yolla bebekleri olabiliyor Rabbim nasip etti mi..
Benim eşimin de değerleri çok iyi çıkmadı, doktor promotil m forte verdi, onu kullanıyor. Sabahları keçiboynuzu pekmezi içiyor. Haftada 3kere incir yiyor akşamları. Her gün fındık fıstık filan yiyor değerler yükselsin diye...
Bende anlamadım bu ilaç hem zayıflatacak hemde yumurta oluşturacak dedi bide muayene ederken kasıklarıma bakmadı karnını şişir dedi karnımın üstünde gezdirdi aleti şaşkınım ya bu ilaçla hamile kalanlar varmış netten baktım. Ya verdiğine göre bi bildiği vardır herhalde değilmi canımGlifor mide bulantısı yapar ilk zamanda canım. Ondan dolayı bırakma ama insülin direnci veya şeker hastası olmadan niye verir, ona emin olamadım...
Canım polikistik over hastaları kullanıyor bu ilacı, insülin dirençleri olduğu için. Bu hastalık öyle bir şey ki hepsi zincir gibi bir kısır döngü oluşturuyor. O yüzden veriliyor yani, polikistik overi yenmek için dolaylı olarak...Bende anlamadım bu ilaç hem zayıflatacak hemde yumurta oluşturacak dedi bide muayene ederken kasıklarıma bakmadı karnını şişir dedi karnımın üstünde gezdirdi aleti şaşkınım ya bu ilaçla hamile kalanlar varmış netten baktım. Ya verdiğine göre bi bildiği vardır herhalde değilmi canım
Rabbim şifasını esirgemesin canım. Bizim de ileri hareket %10. Hareketsiz %55 çıktı. Bizde esas bende polikistik over var diye daha zorlaşıyor gebe kalmak malesef.eşimin hareketli yüzde 10 yerinde hareketli yüzde 5 fln canım en az aşılama için yüzde kırk dedi. Ben iki defa hamile kaldım ancak kaybettim.
Bal ceviz zencefil zerdeçal keci boynuzu yedirdim
Bı ara zeytinyağı incir kürü yaptım.
Çinko ve d vitamini kullandi