• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey sorucam doktor eşini hastaneye mi çağırdı onunla ne alakası varki anlıyamadimda cnm oyüzden soruyorum kusura bakma

Inşallah canım kaç gündür ağlıyorum bosuna igne vuruldum diye esim bayaga stres yaptı bugün de olmaz artik inancım kalmadı oturduğum ilçede hastanede tedavi yapmıyorlar bende ankaraya geldim orda olsun diye hatta tanıdık doktorumuz vardı tam tedaviye başladım doktor görevli olarak doğuya gitti eşim izin alamadı bu kadar aksilik olurmu
.
Aksilik konusunda haklısın cnm yaşadığım için anliyabiliyorum, bende ignemi olduktan snra okadar hastalandimki ateş mide bulantısı karın ağrısı Allahtan doktorun dediği ilk iki ilişki olmuş diğer günleri bizde yapamadık, ama her gebelik için tedaviye başladığımda mutlaka ağır hasta olurum bukadarmi denk gelir diyip artık o sinir ve morel bozukluğuyla ilaclarimida almayı bıraktım neolacaksa olsun yeter dedim.oyüzden buay benim pek ümidim yok yarına adet olmzsam test yapıp öğreneyimde enazindan kafam rahatlasin
Inşallah hakkımızda hayırlı olur aşılamayı da kaçırdım ilişkileride hiç ilişki olamadı stresten, bugün sabah olacaktı nasip değilmiş demekki. inşallah siz güzel haberler verirsiniz

.

Inşallah hakkımızda hayırlı olur aşılamayı da kaçırdım ilişkileride hiç ilişki olamadı stresten, bugün sabah olacaktı nasip değilmiş demekki. inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Birşey daha sorucam canim ben şimdi ovulasyon testi yaptım 2.cizgi kıpkırmızı çıktı iğnenin etkisi olabilirmi.yani yumurtlama olunca mı bu kadar kırmızı çıkıyordu yumurtlamanın baslangicindamı yoksa iğneden dolayımı geçen aylar hep silik çıkıyordu ovülasyon testim

Aşılama yapıcaktı 8.30 da birlikte gelin dedi neden hemen aşılama önerdi yaştan dolayımı acaba 32 oldum ben
Hee tamam şimdi anlaşıldı. Olabilir cnm yaa kişiye göre hangi tedavi uygunsa onu öneriyolar. Doktorum banada hsg+histeroskopiden sonra madem kendi kendinize bikaç ay deneyelim istiyosunuz nasip olrsa ne âlà olmzsa gelin tekrar tüp yapalım ama arayı ćok açmayın dedi, bende aşılamayı sordum boşuna paranızı vaktinizi harcamayin ben sana tüp bebek öneriyorum dedi.işte o işlemlerden snra klomenle ilk ayimdi yarın sonucum belli olur herhalde ama iş falan yaptım adet sancim çoğaldı resmen. İnş senin aşılamaya bile gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın cnm.

Hee tamam şimdi anlaşıldı. Olabilir cnm yaa kişiye göre hangi tedavi uygunsa onu öneriyolar. Doktorum banada hsg+histeroskopiden sonra madem kendi kendinize bikaç ay deneyelim istiyosunuz nasip olrsa ne âlà olmzsa gelin tekrar tüp yapalım ama arayı ćok açmayın dedi, bende aşılamayı sordum boşuna paranızı vaktinizi harcamayin ben sana tüp bebek öneriyorum dedi.işte o işlemlerden snra klomenle ilk ayimdi yarın sonucum belli olur herhalde ama iş falan yaptım adet sancim çoğaldı resmen. İnş senin aşılamaya bile gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın cnm.
Ya ne stresli şeymiş istemeyenler hemen hamile kalıyor isteyenlerin olmuyor tedaviye giderken bir kaç hasta vardı onlar da 3.icin uğraşıyormuş 2 si kızmış erkek istiyorlar insanın canı sıkılıyor 3 yıldır deniyoruz olmuyor

Ya ne stresli şeymiş istemeyenler hemen hamile kalıyor isteyenlerin olmuyor tedaviye giderken bir kaç hasta vardı onlar da 3.icin uğraşıyormuş 2 si kızmış erkek istiyorlar insanın canı sıkılıyor 3 yıldır deniyoruz olmuyor
Herkesin nasibi farklı işte cnm elimizde değil ki, inş en yakın zamanda Rabbim kucağınızı doldursun

Merhaba ben ovitrelle kullanalı bugün 6. Gün ama çok fazla kaşık ağrım var be çok sık idrara çıkıyorum yumurtanın çatlamasındanmıdır ki

Merhaba ben ovitrelle kullanalı bugün 6. Gün ama çok fazla kaşık ağrım var be çok sık idrara çıkıyorum yumurtanın çatlamasındanmıdır ki
Yumurtanin catladigini gidip kontrol ettirdin mi doktorun cagirmadi mi. Benim 10.gun ve benimde sol kasigim agriyor. Yumurta catlamasi degil yani. Benim catladi coktan.

Doktorum çağırmadı çatlatma iğnesinden sonra çağırıyormu doktor
Çağırıyorlar genelde. Ilk doktorum cagirmamisti. Ilgisiz oldugunu düşünerek doktor degistirdim. Diger iki doktorumda cagirdilar catladigini gördük ultrasonda. En azindan kafan rahat ediyor.

Merhaba benimde iğneden sonraki 8 günüm 3 gündür sağ tarafımda ağrı var yumurtanında o tarafta olduğunu söylemişti ani hareketler yapınca daha da çok ağrıyor bu ağrı iğneden mi 10 gün mü geçer iğnenin etkisi daha erken etkisinin geçtiğini fark eden var mı

Benimde 2. Günüm ovitrelle iğne olalı..kaşıklarım da ağrı var dayanilmicak kadar fazla deil ama hissettiriyor..umarım tutar bu sefer..

neden umutsuzsun belki gerek kalmayacak tedaviye
5 yıl boyunca olmadı bayrama kadar hamile kalırım diye mi düşüneyim :)) ben sadece normal yolla olmayacağı konusunda umutsuzum Allah izin verirse tüp bebek tedavisiyle olucak.. bu arada sen kaç yıldır evlisin korundunuz mu hiç?

5 yıl boyunca olmadı bayrama kadar hamile kalırım diye mi düşüneyim :)) ben sadece normal yolla olmayacağı konusunda umutsuzum Allah izin verirse tüp bebek tedavisiyle olucak.. bu arada sen kaç yıldır evlisin korundunuz mu hiç?
13 yillik evliyim pkos oldugumdan hic korunmadim yumurtlama tedavisi asilama 2tup bebek ve dondurulmus tedavi sonunda 9yil once sifirdan baslayip klomen kullandim ve hamile kaldim kizima korunmadigim halde 4yil boyunca yine olmadi 2.icin dr gittim klomen cat.ignesi sayesinde ilk ay hamile kaldim 5yil gecti suan 3.istiyorum 4aydir ugrasiyorum bende.yani sana demem oki tup bebekse bende yaptim ama nasipte klomenle varmis kismetten oteye gidilmiyor

Back