• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün oldum iğnemi ama ne ağrı var ne bişi çok moralim bozuldu çatlamadı diye düşünüyorum bu gece ilk ilişki olacak ama hiç umudum kalmadı benim :(

Yani ağrı olmaması normal diyorsunuz burda okudum 2 saat içinde ağrısı başlamış çoğu kişinin evham yaptım sağol canım
İlla ki başkalarına göre kıyaslama kendini canım :)
Herkes bir değildir. Seninde yumurtan çatlar ama illa ki ağrı hissedecek. Normalde çatlama anında kasıklar ağrır, ama senin daha vaktin vardır bekle biraz daha. İlla ki çatlar.. Sen düzenli olarak çalışmaya devam et.

Ignenin 10.gunundeyim..hic bi belirtim yok..
her ay her yerlerim ağrırdı sancırdı..
arı sütü nün verdiği direnç mi acaba yada artık vücutta pes etti ?? :KK34:

Bende dün oldum iğnemi ama ne ağrı var ne bişi çok moralim bozuldu çatlamadı diye düşünüyorum bu gece ilk ilişki olacak ama hiç umudum kalmadı benim :KK43:
Çatlamamasi da ihtimal dr m söylemişti ama ağrı şancı buna tek belirti değil
daha çok erken içini ferah tut bence..
Ben igneyi 5.kez deniyorum 36 saat sonra iliskiye basla bir hafta bu arayla devam et deniyor ve her defasında 3.4.günlere denk geldi çatlamam (ama döllenemedi)
Her vücutta ayrı olabiliyor aklında bulunsun..
Bu son denemem diyorum inşallah 10.gundeyim hala agrım sancim yok..

Kızlar ovitrelle Vuralali 2 gun oldu karnım in her tarafı ağrıyor adet olacakmisim gibi bir de 2 günden beri wc ye çıkamıyorum ve kullanmadan önce beyaz akinti vardı ama iğne kullandigimdan beri hiç akinti yok kupkuru neden böyle olduğunu bilen ya da böyle durum yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Kızlar ovitrelle Vuralali 2 gun oldu karnım in her tarafı ağrıyor adet olacakmisim gibi bir de 2 günden beri wc ye çıkamıyorum ve kullanmadan önce beyaz akinti vardı ama iğne kullandigimdan beri hiç akinti yok kupkuru neden böyle olduğunu bilen ya da böyle durum yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

ben ovitrelleyi 31 aralikta vuruldum ilk zamanlar karnim patliycakmis gibi felaket sislik yapti ve bi hararet aniden terler bosaliyordu anidende usuklenmem vardi bide hic icmedigim kadar su iciyorum icerlerim yaniyor sanki kupkuru ve ayiltir soylemesi idrara en az gunde 10 kere cikiyorum .ayrica ilk zamanlar karin kasik agrisi cok yapiyor oda muhtelemelen yumurtalarla alakali . iyneden 36 saat sonra catliyor yumurtalar akintin geldiyse muhtemelen yunurtan catlamistir

ben ovitrelleyi 31 aralikta vuruldum ilk zamanlar karnim patliycakmis gibi felaket sislik yapti ve bi hararet aniden terler bosaliyordu anidende usuklenmem vardi bide hic icmedigim kadar su iciyorum icerlerim yaniyor sanki kupkuru ve ayiltir soylemesi idrara en az gunde 10 kere cikiyorum .ayrica ilk zamanlar karin kasik agrisi cok yapiyor oda muhtelemelen yumurtalarla alakali . iyneden 36 saat sonra catliyor yumurtalar akintin geldiyse muhtemelen yunurtan catlamistir
Canım 36 saat oldu bu sabah ama hala hiç akinti yok sadece karnım ağrıyor akinti olmaması kafama takılıyor senjn olmusmuydu hemen. İğneyi kullandığım gün bana da hararet yaptı ama ben hiç idrara da çıkamıyorum sayılır senin o kadar çıkman hamilelik belirtisi olabilir

iyneyi adetinin kacinci gunu vurdun acaba iyne icin gec kalindi kendin mi yunurtlama yaptin . benim akintim aliyir ben ordan anliyorum ama bu ay farkedemedim bende. bat ı bekliyorum canim ayin 14une kirmizilar gelmez insallah

iyneyi adetinin kacinci gunu vurdun acaba iyne icin gec kalindi kendin mi yunurtlama yaptin . benim akintim aliyir ben ordan anliyorum ama bu ay farkedemedim bende. bat ı bekliyorum canim ayin 14une kirmizilar gelmez insallah
İnşallah canim 14. Gün yaptım 13.gün 18 mm di çünkü sizinde mj olmadı yani akinti

İnşallah canim 14. Gün yaptım 13.gün 18 mm di çünkü sizinde mj olmadı yani akinti

canisi bende 2 yunurta vardi biri 18 biri 19 la iyne vuruldum . ama dedigim gibi akintimi ben farkedemedim bu ay . icini rahatlatmak istiyorsan doktorlar zaten genelde iyneden bi kac gin cagriyorlar catlamismi diye kontrol ediyorlar bi doktoruna danis istersen. ama akintiya takilipta kendini strese sokma bu islerin en olumsuz yanida stres rahat ol canim

canisi bende 2 yunurta vardi biri 18 biri 19 la iyne vuruldum . ama dedigim gibi akintimi ben farkedemedim bu ay . icini rahatlatmak istiyorsan doktorlar zaten genelde iyneden bi kac gin cagriyorlar catlamismi diye kontrol ediyorlar bi doktoruna danis istersen. ama akintiya takilipta kendini strese sokma bu islerin en olumsuz yanida stres rahat ol canim
Allah razı olsun canım içim rahatladı biraz bu arada benimde 2 yumurta var sağda biri 18 diğeri 17 mm dedi o yüzden sonraki gün ovitrelle vurdurdum ınsallah hamile kalırız bu ay

Allah razı olsun canım içim rahatladı biraz bu arada benimde 2 yumurta var sağda biri 18 diğeri 17 mm dedi o yüzden sonraki gün ovitrelle vurdurdum ınsallah hamile kalırız bu ay

insallah canim bide ne hikmetse 3 4 gundur kafayi acayip derecede kiviyle bozdum ve acayip derecede canim eksi istoyor :) allah herkesin kucaklarini doldursun . senin kacinci ayin canim

insallah canim bide ne hikmetse 3 4 gundur kafayi acayip derecede kiviyle bozdum ve acayip derecede canim eksi istoyor :) allah herkesin kucaklarini doldursun . senin kacinci ayin canim
Amin insallah bence sen hamilesin aseriyosun:) ben ilk kez bu ay klomen ve iğne kullandım ama canim benim 2 dusuk oldu pespese pihtilasma tasiyicisiyim onun içinde iğne kullanıyorum günlük bakalım 10 gün sonra belli olur yine haberleselim ınsallah güzel sonuclarla

Amin insallah bence sen hamilesin aseriyosun:) ben ilk kez bu ay klomen ve iğne kullandım ama canim benim 2 dusuk oldu pespese pihtilasma tasiyicisiyim onun içinde iğne kullanıyorum günlük bakalım 10 gün sonra belli olur yine haberleselim ınsallah güzel sonuclarla[/QUOT

bugun diger 2 arkadastan mutlu haberi aldim insallah sendrnde guzel haberler gelir allah honlumuze gore versin :)

Kızlar bugün 4.gün ovitrelle yapalı. Bu sabah uyandığımda alt karin agrisi tamamen bitmişti şu an hiç bir ağrı ya da akinti yok böyle olup da hamile olan varmiydi yoksa bu aydan ümidimi keseyim mi adete 10 gün var ama hiç belirti yok

Back