• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba. Bende bugün ovitrelle vuruldum sabah. Ama klomen kulanmadım incir kuru yapmıstım. 18mm yumurtam vardi salı günü. Bugun vuruldum yarin aksam birliktelik yapmam gerekiyor. Agrısı smdiden başladı. Belim ağrıyor. Uzaniyorum dewamlı.. Sizlerde durum nedir ?
ya canim igneyi bugun vurulunca ertesi gun mu iliskiye girilmelii off cok stres yaptim ve bende hic bi belirti yok bu normal bişey mi sencee

Bir kere çağırması yetmiş demek yumurtanız büyümüş çok şükür. Defalarca gidip yumurta gelişmeyebilirdi de...
Beni de bir kere çağırdı, çok şükür gelişmişti yumurta hemen iğne günü verdi.

En yakın zamanda güzel haberleri alalım inşallah
ya canim banada dr. catladi catlayacak dedi igne verdi dun vurulduk bugun ve yarin iliskiye gir dedii e 36 saat olmamis oluyo ve bende hic bir belirti yok ignenin bu normal mi sencee

igne vuruldugun halde mi catlamadi canim
Yok vurulmadım cnm oylesıne knt gıttım kendılıgınden buyumus 21mm yumurtalıgın ıcınde duruyodu adetım gecmıstı zaten hamıleyım sanmıstım ama catlamadıgı ıcın gecıkmıs sımdı ıste yumurtlama akıntımı beklıyorum 20.gunde dr a gıdıcem acaba ozqman catşatma ıgnesı verırmı catşamazsa

Yok vurulmadım cnm oylesıne knt gıttım kendılıgınden buyumus 21mm yumurtalıgın ıcınde duruyodu adetım gecmıstı zaten hamıleyım sanmıstım ama catlamadıgı ıcın gecıkmıs sımdı ıste yumurtlama akıntımı beklıyorum 20.gunde dr a gıdıcem acaba ozqman catşatma ıgnesı verırmı catşamazsa
benimde bi kere buyudu ve catlamadi kiate donustu iste doktorumu degistim aonra ilk ayinda catlamis dedi ama tutmadi bisey ikinci ayindada catlatma ignesi verdi insallah tutar bu ay sen ne zamandan beri istiyosun cnm

Bu ucuncu ayım cnm ıste ılk catlamıs yumurtam ama kıste donusus cok agrılı adet olup attım gecen ay catlamadı buay denıyorum Cumartesi ılaca baslıcam dqha yumurtlamadım lh testlerı yapmaya basladım ıns catlar ya dr a kesın gıdıcem zaten baksın ne durumda yumurtqm buyuyo u acaba
benimde bi kere buyudu ve catlamadi kiate donustu iste doktorumu degistim aonra ilk ayinda catlamis dedi ama tutmadi bisey ikinci ayindada catlatma ignesi verdi insallah tutar bu ay sen ne zamandan beri istiyosun cnm
ç

Slm kızlar benimde klomende ilk ayim, bugün adetin 13.günüydü bitane 19mm yumurtam oluşmuştu ve saat 12'de çatlatma iğnemi oldum. Doktorum cumartesi pazar iki gün üst üste ve salı ilişki dedi, ayrıca ne olur neolmz die persembe günüde ilişki olsun dedi sizlerin doktoru nasıl önerdi merak içindeyim.ayrıca perşembe gereklimiki sizce:KK64:

Kızlar merhaba ben bu ay ilk defa klomene başladım defalarca ultrasona gittim yumurta takibi için yumurta 17.5 dedi çatlama ignesi vurul dedi cuma günü eşinle gelin demişti bugün için eşim izin alamadı bende igneyi vuruldum eşim gelemicek dedim o zaman iğneyi vurulduktan 36 saat sonra ilişki olsun dedi dün ve bugün eşim stres yaptı ilişki yaşayamadık maalesef çok moralim bozuk boşuna tedavi oldum

Birde kasıklarım çok ağrıyor yumurta çatlamaya devam mı ediyor bu sabah 11 de tam 36 saat oldu kacırdık stres yaptık tedaviye başlayınca biz stres olduk psikolojimiz bozuldu önceden daha rahattık ama çocuk olmadı

Birde kasıklarım çok ağrıyor yumurta çatlamaya devam mı ediyor bu sabah 11 de tam 36 saat oldu kacırdık stres yaptık tedaviye başlayınca biz stres olduk psikolojimiz bozuldu önceden daha rahattık ama çocuk olmadı
Cnm o ağrılar yumurta catladigi icindr, öyle 36 saat dolar dolmz kıt die kesilmez ama biraz zaman gecince yavaş yavaş hafifler ilk şiddeti kalmaz. Bide eğer bu sabahki ilişkiyi kacirdiysaniz bence sorun değil akşama mutlaka ilişki olsun. Çünkü 6 sene önce ilk klomen kullandığımda sabah erkenden kontrolüm vardı fakat acayip bi sanciyla uyanmistim o da çatlama ağrısıymß igneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlamisti ve anca o günün gecesinde ilişki olmuştu ve ikiz gebeliğim olmuştu, gerçi 8 haftalikken sonlandı orası ayrı. Nasipte varsa olur cnm ama bugünü kaçırmayın ; )

Cnm o ağrılar yumurta catladigi icindr, öyle 36 saat dolar dolmz kıt die kesilmez ama biraz zaman gecince yavaş yavaş hafifler ilk şiddeti kalmaz. Bide eğer bu sabahki ilişkiyi kacirdiysaniz bence sorun değil akşama mutlaka ilişki olsun. Çünkü 6 sene önce ilk klomen kullandığımda sabah erkenden kontrolüm vardı fakat acayip bi sanciyla uyanmistim o da çatlama ağrısıymß igneye gerek kalmadan kendiliğinden çatlamisti ve anca o günün gecesinde ilişki olmuştu ve ikiz gebeliğim olmuştu, gerçi 8 haftalikken sonlandı orası ayrı. Nasipte varsa olur cnm ama bugünü kaçırmayın ; )
Inşallah canım kaç gündür ağlıyorum bosuna igne vuruldum diye esim bayaga stres yaptı bugün de olmaz artik inancım kalmadı oturduğum ilçede hastanede tedavi yapmıyorlar bende ankaraya geldim orda olsun diye hatta tanıdık doktorumuz vardı tam tedaviye başladım doktor görevli olarak doğuya gitti eşim izin alamadı bu kadar aksilik olurmu

Inşallah canım kaç gündür ağlıyorum bosuna igne vuruldum diye esim bayaga stres yaptı bugün de olmaz artik inancım kalmadı oturduğum ilçede hastanede tedavi yapmıyorlar bende ankaraya geldim orda olsun diye hatta tanıdık doktorumuz vardı tam tedaviye başladım doktor görevli olarak doğuya gitti eşim izin alamadı bu kadar aksilik olurmu
Aksilik konusunda haklısın cnm yaşadığım için anliyabiliyorum, bende ignemi olduktan snra okadar hastalandimki ateş mide bulantısı karın ağrısı Allahtan doktorun dediği ilk iki ilişki olmuş diğer günleri bizde yapamadık, ama her gebelik için tedaviye başladığımda mutlaka ağır hasta olurum bukadarmi denk gelir diyip artık o sinir ve morel bozukluğuyla ilaclarimida almayı bıraktım neolacaksa olsun yeter dedim.oyüzden buay benim pek ümidim yok yarına adet olmzsam test yapıp öğreneyimde enazindan kafam rahatlasin

Back