Gecikince git hiç belli olmuyor ev testleriÇalıştığım için gidemiyorum da gecikirse giderim ama çıkardı heralde olsaydı
Hayırlısı olsun inşallahAnladım canım ben bu ay adet olduktan sonra çekineceğim ve aşılamayı deneyeceğim
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah
Regliye ne kadar kaldı? Ya da gecikti mi?Kızlar ben sadece femara kullandim bunu da bugün yaptım ama siz ne düşünüyorsunuz?Eki Görüntüle 3374323
1 gün geciktiRegliye ne kadar kaldı? Ya da gecikti mi?
Ben geçen sene gebe kaldığımda aynı belirtiler oldu birebirBenimde bugün 13. Gün sürekli adet olacakmışım gibi bir halim var. Sabah regli oldum sandım ped koydum ama hala gelen giden yok. Üstüne birde ishal oldum. Sürekli uyuyakalıyorum. Ay test yapmaya korkuyorum. Bunlar belirti sayılır mı?
İnşallah benimde öyledir. Bu gece regli olmazsam yarın ilk işim test yapmak olacak.Ben geçen sene gebe kaldığımda aynı belirtiler oldu birebir
Evet bendede uyku ishal mide bulantısı olmustu hatta acilde ishalden dolayı kan aldılar tesadüf gebeliği ögrendikBenimde bugün 13. Gün sürekli adet olacakmışım gibi bir halim var. Sabah regli oldum sandım ped koydum ama hala gelen giden yok. Üstüne birde ishal oldum. Sürekli uyuyakalıyorum. Ay test yapmaya korkuyorum. Bunlar belirti sayılır mı?
Yani ben umutlandırmak istemem ama bence gebesinizKızlar ben sadece femara kullandim bunu da bugün yaptım ama siz ne düşünüyorsunuz?
Var o halde. İkinci çizgi görünüyor çünkü. Hayırlı olsun1 gün gecikti
3 gün sonra yap bence sonuç alırsınKızlar benim bugün iğneden sonraki günü baz alırsam 10. Günüm sizce ilacın etkisi geçmiş midir ne zaman gebelik testi yapayim
Kolay kolay umutlanmıyorum valla artık sorun yokYani ben umutlandırmak istemem ama bence gebesiniz
Bilemiyorum ki canım Bende sadece göğüs hassasiyeti ve ara ara alt karinda ağrı ve batma oluyor inşallah belirttidirBenimde bugün 13. Gün sürekli adet olacakmışım gibi bir halim var. Sabah regli oldum sandım ped koydum ama hala gelen giden yok. Üstüne birde ishal oldum. Sürekli uyuyakalıyorum. Ay test yapmaya korkuyorum. Bunlar belirti sayılır mı?
Tamam canım sagolasin3 gün sonra yap bence sonuç alırsın
Tamam o zaman ama bence yarın kan verin merak ettim gerçektenKolay kolay umutlanmıyorum valla artık sorun yok
Umarım benimde pozitiftir. Ay bunları okuyunca iyice heyecanlandım.Evet bendede uyku ishal mide bulantısı olmustu hatta acilde ishalden dolayı kan aldılar tesadüf gebeliği ögrendik
İnşallah canım. Meme hassasiyetim 2-3 gün önce daha yoğundu. O biraz geçti ama memem büyüdü ve uçları koyulaştı.Bilemiyorum ki canım Bende sadece göğüs hassasiyeti ve ara ara alt karinda ağrı ve batma oluyor inşallah belirttidir