Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Merhaba ben de ovitrelle oldum 30unda sabah. 36 saat sonra değerlendir dedi doktorum. Ben evde ovu test yapmıyorum da, 36 saatten daha geç çatlama ihtimali var mı acaba? İğne günü ve ertesi günü değerlendirdik.

Merhaba ben de ovitrelle oldum 30unda sabah. 36 saat sonra değerlendir dedi doktorum. Ben evde ovu test yapmıyorum da, 36 saatten daha geç çatlama ihtimali var mı acaba? İğne günü ve ertesi günü değerlendirdik.
Olabilir o haftayı gun asırı olsrak degerlendirin bence . Ben hatta 36. Saate denk gleen gunleri sabah aksam ilişki seklinde degerlendirdim dr önermemişti sma ben öyle yspın

Evet sancım gelince iciyosun yarim saat sonra o dogumda gebe kalmak icin de iciosun otunuda meryem suresi okuyup uzerinde hic cikarmadan hamile kalana kadar tasiyosun hamile kalinca direk cikartiosun dusuk riski yapiomus
Gebe kalmak icin nasil kullaniliyo ayrintili anlatirsaniz bende deniycem canim lutfen yardimci olursaniz

Bende pko var ve yumurtlama gunu ne zaman bilemiyorum ne zaman icilmeli

Suyunu nasil yaptınız acaba bilgi verirmisin canim bende kullanicam ama nasıl yapicam bilemedim

Aynı şeyi yaşadınız mı?
Bende su gibi akıntı oluştu zaten o ay hamile kaldım ama bundan önceki kulalndıgım ilaçlar çayaş rhepsi kahve lekelenmeler yapmıştı ovitrale kullandıgım ayda o yogun akıntıdan sonra tamamen kuruluk yaşadım sonrasında adet günümün ertesi günü kahve lekelenmem oldu test yaptım pozitif

Sağlıkla büyüsün sadece bir şey merak ettim. Akıntı saatini mi değerlendirdiniz yoksa 36 saat sonrasını mı? Yumurta 24 saat canlı kalıyor ya; iğnenin 4. saati kanama oldu, kanamadan 32 saat sonra birleşme oldu. Yani yumurtam o an çatladıysa 32 saate çoktan ölmüş oldu. (Değerlendiremeden.) sizde de öyle mi oldu tam anlayamadım

Doktor iki günde bir ilişki dedi bunalrıda böyle açık açık yazıyorum ama kusura bakmayın eşimin testleri normalin üstünd eolsugu için ben o iğneden önceki gün iğne günü ve sonraki günü değerlendirdim zaten hemen ertesi gün göğüslerde şişlik gördüm dedimki kesin tuttu ama sonra iğnenin ve klomenin etkileirni düşünce onalrın etkisidir dedim önemsemedim akıntı iğnenin ertesi günü sabah oldu yanlış hatırlamıyorsam. Sonraki günde göğüs hassasiyeti yaşadım. Zaten bir tek yumurtanın çatlayıp döllenmesine odaklanmayın tutunması çok önemli buna dikkat edin kan değerlerinize bakın d vitamini çok önemli muştivitaminler kullandım balık yağı vs d ekullandım. Zaten çok yüksek oranla yumurta çatlayıp dölleniyor ama tutunamayıp düşüyor çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.

Çok teşekkürler hakkımızda hayırlısı olur umarım :)

Doktor bana şimdiden vitaminlere boğma kendini aylarca olmayabilir o zaman vücuduna zarar verirsin dedi. Ben de şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum

Doktor bana şimdiden vitaminlere boğma kendini aylarca olmayabilir o zaman vücuduna zarar verirsin dedi. Ben de şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Zaten depoların dolması için uzun süreli kullanmak gerekşyor kan değerlerin normalse kullanmamalısın benim çok düşüktü evlendikten hemen somra kullanmaya başladım bir sene sonr abenim kan değerlerim düzeldi gebelikten sonra ki kan verdiğimde doktor kan değerlerin çok iyi takviye kullanmayacagız dedi folik asit verdi sadece daha yeni d vitmaini verdi oda kış geldiği için günde bir veya iki damla alabilirsin diye söyledi şimdi senin kan değerlerin normalse beslenmene dikkat etmelisinki stres hepsini alt üst ediyor. Çok zor meşakatli bir süreç ama o sonuca geldiğinde her şey unutuluyor eminim yakın zamanda bu mutlu haberi alacaksın inşallah bekleyişlerin en yakın zamanda cevap bulur

Çok çok teşekkürler

Merhabalar, bu ay doktor kontrolünde gonal f kullandım. Pazartesi günü en büyüğü 18 mm olan bi kaç yumurtam vardı. 2 gün daha gonal kullanıp salı günü ilişki ve çarşamba günü 12 de çatlatma iğnesini yaptım. Bugün de 36 saat sonrası ilişkisini yapıcam fakat dünden beri çok fazla bel ağrım var ve sol kasığım ağrıyor. Yumurtalar sağ kasığımdaydı. Doktor daha önce baktığında solda yumurtan gelişmemiş bişey yok demişti ama yine de bi tedirginim. Bir fikri olan var mı yada bunu yaşayan?

Kızlar kendinizde belirti aramayın adet günüze kadar olan bütün belirtiler iğnelerden kaynaklı yada ilaçtan .. ben ovitrelle ile bütün belirtileri dibine kadar yaşayıp hatta canım sebzeli bulgur pilavı çekti diyip duruyordum önceden konuştuğum arkadaşlarımda burdalar negatif sonuç olunca üyelik kapattım çok çok üzüldüm toplanmam uzun zaman aldı oyuzden kendinizi kaptırmayın herseyin hayırlısı rabbim kimsenin kucağını boş bıraksın isteyen herkese en yakın zamanda bebiş nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…