Konu ismi neydi takip edeyimBenim adet olacam gibi karın agrım var bide sag kasıgımda yymurtanın olustugu tarafta cok sgrı oldu bide akıntım oldu bi konu acmıstım orda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu ismi neydi takip edeyimBenim adet olacam gibi karın agrım var bide sag kasıgımda yymurtanın olustugu tarafta cok sgrı oldu bide akıntım oldu bi konu acmıstım orda var
Dün 2 çıktı yarın yine baktırıcam. Benim de aynı şekilde ya baya batma var kasıklarda regl olcaksam da olayım da geçsin şu ağrı artıkKan verdin mi canım merak ettim benimde şiddetli göğüs hassasiyetim ve sağ kasığımda ağrı var
İnşallahh teşekkürler mesajınız içinBende aynı gün aynı saatte catlatma ignesi oldum 4.gun bitiyor bugün,kırmızı pembe renkte lekelenmem olduysa catlamistjr yumurtan büyük ihtimal akinti olması normal belirtilerin gebe olduğun yönünde ilerliyor inşâallah
Haber ver çok merak ediyorum İnşallah ağrı geçer ama regli olmayalım yaa parol falan icsen iyi gelirDün 2 çıktı yarın yine baktırıcam. Benim de aynı şekilde ya baya batma var kasıklarda regl olcaksam da olayım da geçsin şu ağrı artık
Tam en önemli dönemde içmiyim dedim ne olur ne olmazHaber ver çok merak ediyorum İnşallah ağrı geçer ama regli olmayalım yaa parol falan icsen iyi gelir
Kan verdin mi canımTam en önemli dönemde içmiyim dedim ne olur ne olmaz
Hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordurKan verdim 0,347 çıktı negatif benim elendim
Ben de elendim 0,6 :)Kan verdim 0,347 çıktı negatif benim elendim
sen rahim filmi çektirmiş miydin canımBen de elendim 0,6 :)
Hayırlısı olsun üzülmeyin umudumuzu kaybetmek yokBen de elendim 0,6 :)
Öyle hissetme canım Allahın izniyle olacak ama demekki zamanı varBende erken test yaptım negatif reglime 2-3 gün kaldı olsa çıkardı sanırım bende elendim ah kızlar ah çok çaresiz hissediyorum
Elimde değil ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım umarım Allahım bir yol gösterirÖyle hissetme canım Allahın izniyle olacak ama demekki zamanı var
Kan ver bence garanti olsunBende erken test yaptım negatif reglime 2-3 gün kaldı olsa çıkardı sanırım bende elendim ah kızlar ah çok çaresiz hissediyorum
Yok. Benim her şeye alerjim var. Şöyle ki alerji ilacına bile alerjim var Ne olur ne olmaz diye son çare düşünmüştük. 3 ay denemeden sonra olmazsa film çekileceksen rahim filmi çektirmiş miydin canım
Çalıştığım için gidemiyorum da gecikirse giderim ama çıkardı heralde olsaydıKan ver bence garanti olsun
Hiç üzülmedim vardır bir hayırHayırlısı olsun üzülmeyin umudumuzu kaybetmek yok
Anladım canım ben bu ay adet olduktan sonra çekineceğim ve aşılamayı deneyeceğimYok. Benim her şeye alerjim var. Şöyle ki alerji ilacına bile alerjim var Ne olur ne olmaz diye son çare düşünmüştük. 3 ay denemeden sonra olmazsa film çekilecek