Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Birde siz gebelik testi ile mi takip ediyorsunuz ben ovulasyon testi ile takip ediyorum yanlış mı yapıyorum
İğne vücutta LH hormonu salgılattığı için ovülasyon testi yanıltıcı oluyor. Çünkü ovulasyon lh hormonuna bakıyor. Gebelik testiyle takip edebilirsin veya 9. Günden sonra bakabilirsin yanıltıcı sonuç almamak için

İğne vücutta LH hormonu salgılattığı için ovülasyon testi yanıltıcı oluyor. Çünkü ovulasyon lh hormonuna bakıyor. Gebelik testiyle takip edebilirsin veya 9. Günden sonra bakabilirsin yanıltıcı sonuç almamak için
Aslında elimde 2 tane gebelik testi var ama henüz çok erken 7. Günüm o zaman bir kaç gün daha bekleyip öyle bakayim

Günaydın canımm test yaptın mııı meraktayımmm🙃
Evet yaptım negatif 🥲 çok hayali bir çizgi var 12. Gün olsa çıkardı adet olucam ağrılarım da başladı zaten yine hüsran
IMG_6830.jpeg

Ama hayali bir çizgi var gerçektennn yarın bir daha mı yapsan belki koyulaşıt
İki gündür göğüs hassasiyetim vardı genelde adet olmadan 1 gün öncesi geçer bugün agrım geçmiş kendimi biliyorum adet olucam inşallah bu defa bir sürpriz olur 2.5 senedir deniyoruz 3 aşılama negatif hsg güzel hormonlar güzel histeroskopi oldum artık beklemekten başka çarem yok Allah’a dua ediyorum beni de anneliğe layık gör diye bugün çok kötü oldum negatif görünce artık maddi manevi çok yıprandık hakkımızda hayırlısı olsun 😟

İki gündür göğüs hassasiyetim vardı genelde adet olmadan 1 gün öncesi geçer bugün agrım geçmiş kendimi biliyorum adet olucam inşallah bu defa bir sürpriz olur 2.5 senedir deniyoruz 3 aşılama negatif hsg güzel hormonlar güzel histeroskopi oldum artık beklemekten başka çarem yok Allah’a dua ediyorum beni de anneliğe layık gör diye bugün çok kötü oldum negatif görünce artık maddi manevi çok yıprandık hakkımızda hayırlısı olsun 😟
O kadar haklısın ki seni çok iyi anlıyorum insan inanılmaz bir umutsuzluğa kapılıyor. Çok kötü hissediyor. Ne zaman olacak diye soruyor hep aklımın ucunda o dönüyor sürekli birilerini okuyorum burada yaşadıklarını deneyimlerini bol bol dua okuyorum ama işte zamanı var demekki rabbim hem sabır versin hem de tez zamanda anneliği nasip etsin 🙏🏻

Merhaba ben de 9 ocakta iğne vuruldum bugün iğneden sonraki 10.gün test yaptım negatif çıktı tekrar pozitife döner mi acaba?

Test yaptın mı sonuç ne ? Benım negatif oldu😟
M Morcicek20 burdan edindiğim bilgiye göre evde yaptıgımız testin hiçbir anlamı yok. Ben sadece iğnenin etkinin geçmesi için sürekli yaptım test. Çünkü direk kan vericem. Bunlar da bu sabahki ilk idrar testlerim. Kaset tamamen yok oldu. Erken testte silik çizgi hala var.

Eklentiler

• D76CB6F3-5B7F-4103-A850-AB192FD0D843.jpeg
    D76CB6F3-5B7F-4103-A850-AB192FD0D843.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 25
X